.
Затворена тема
Страница 12 от 13 ПървиПърви ... 28910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 310
    Цитирай Първоначално написано от iPurple
    Цитирай Първоначално написано от MiliVanilly
    Ехо хорааа, ако някой от вас ще кандидатства в Гимназия Златарски в София тази година и иска повече инфо да ми пише. Успех на всички, които ще държат приемния изпит утре.

Училището е много яко, е това International Baccalaureate суууупер много се учи, но поне си струва. Иначе инфо за училището си има на уебсайта: www.zlatarskischool.org

Повече инфо?? Като гледам аз знам повече от тебе за тва умряло училище.
    какво е тва даскало,не го знам..?
    Come back and set me free... : )

Абе хора възможно ли е да не те приемат никъде на 1-во класиране

Цитирай Първоначално написано от kotetokateto

Да. Една приятелка не я бяха приели никъде, защото беше написала само 3 училища и за трите не й стигаше бала.
    Stay up all night with the stars *

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Цитирай Първоначално написано от kotetokateto

Да. Една приятелка не я бяха приели никъде, защото беше написала само 3 училища и за трите не й стигаше бала.
    о.0 Егати ужаса..
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Ще ми разясните ли, че нещо не схванах - Ако сложа примерно 91 НЕГ на първо желание, а Френската на второ и ми стига бала и за 2те - мога ли да си избера в коя да се запиша или веднага ме записва с 91 НЕГ?!?!?

Голям фен Аватара на melinor
    ^ И аз съм се замисляла за това, защо след като ти стига бала за всички които си запил не можеш да си избереш

И да ви попитам искате ли да си направим нова тема, че тази стана "многолистна"
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Супер фен Аватара на iPurple
    Ако ти стига бала за 2 училища и в двете те приемат и ти си избираш в кое да се запишеш...
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Замислям се да сменям желанията...
    Ще взема да запиша първа английска вместо испанската... английският е по-търсен, а и испанската ми е по-скоро по презумпция... ще видим.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Ще взема да запиша първа английска вместо испанската... английският е по-търсен, а и испанската ми е по-скоро по презумпция... ще видим.
    абе и аз май ще си сменя желанията..
    отначало исках английски и немски,но сега..предполагам немски и английцки

Цитирай Първоначално написано от iPurple
    Ако ти стига бала за 2 училища и в двете те приемат и ти си избираш в кое да се запишеш...
    Мерси за уточнението

А за желанията - аз още не съм решил - първо да изкарам добри оценки пък после ще му мисля
    Иначе: НЕГ 91; 2ра Немска (73то мисля че); Френска ; Испанска и нататък не съм решил, но смятам да изредя поне 20тина училища

Някой от тук да е ходил на изпита за Американсния колеж освен мен ?

Аз не съм се готвил въобще ама мисля че ще съм в тези 72 които приемат - просто предчувствие (Скромен съм знам )

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    абе и аз май ще си сменя желанията..
    отначало исках английски и немски,но сега..предполагам немски и английцки
    Хм, няма лошо, в крайна сметка има още време до изпитите.
    с протегнати стъпала
    и шалове

Град
    София
    НЕ, НЕ, НЕ, НЕЕЕ, ХОРАА, ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ ШИРОКО И ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО!!!Ако някой е написал 70 училища и балът му стига за всички освен първото, в 69 училища ли ще го приемат?!Какъв е смисълът тогава да ги пише под ред желание?!Във всяка паралелка приемат по най-много 30 души, ако на 300 им стига балът за нея, какво правим??ПРИЕМАТ ТЕ В ПЪРВОТО ВЪЗМОЖНО ЖЕЛАНИЕ, ЗА КОЕТО ТИ СТИГА БАЛЪТ!!!!ПРИЕМАТ ТЕ САМО В 1 УЧИЛИЩЕ.МОЖЕШ ДА ГО СМЕНИШ САМО АКО УЧАСТВАШ НА СЛЕДВАЩОТО КЛАСИРАНЕ.ПРИЕМАТ ЛИ ТЕ НА ПЪРВО ЖЕЛАНИЕ, СМЯНА НЯМА!!!!Майка ми е учителка, от нея ги знам тези неща, убедена съм в правотата на думите си !
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    София
    GbSy, аз пък все си мисля, че е по-добре да запишеш език, който почти никога или никога не си учил.Без английски няма да останеш, немислимо е.Моят съвет е да си кандидатстваш в испанската, за да научиш испански перфектно, а английския и без друго ще го научиш.

Хмм, аз не мисля, че все ще го науча английския... не знам, все повече започвам да се насочвам към смяна.
    с протегнати стъпала
    и шалове

Град
    София
    Значи пишеш 1 АЕГ и тръгваш на частни уроци по втория език, за да го научиш и да имаш два езика

Град
    София
    Край, решено е, с Габриелчи отиваме в Пета ромска девическа

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Край, решено е, с Габриелчи отиваме в Пета ромска девическа
    правилно решение,ама дали ще ви стигне бала?

Не знам, притеснявам се.
    с протегнати стъпала
    и шалове

Хора, вас започнаха ли вече да ви хващат нервите
    i'd like to change the world.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    НЕ, НЕ, НЕ, НЕЕЕ, ХОРАА, ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ ШИРОКО И ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО!!!Ако някой е написал 70 училища и балът му стига за всички освен първото, в 69 училища ли ще го приемат?!Какъв е смисълът тогава да ги пише под ред желание?!Във всяка паралелка приемат по най-много 30 души, ако на 300 им стига балът за нея, какво правим??ПРИЕМАТ ТЕ В ПЪРВОТО ВЪЗМОЖНО ЖЕЛАНИЕ, ЗА КОЕТО ТИ СТИГА БАЛЪТ!!!!ПРИЕМАТ ТЕ САМО В 1 УЧИЛИЩЕ.МОЖЕШ ДА ГО СМЕНИШ САМО АКО УЧАСТВАШ НА СЛЕДВАЩОТО КЛАСИРАНЕ.ПРИЕМАТ ЛИ ТЕ НА ПЪРВО ЖЕЛАНИЕ, СМЯНА НЯМА!!!!Майка ми е учителка, от нея ги знам тези неща, убедена съм в правотата на думите си !
    Напълно вярно И аз това се мъчих по напред да обясня , но май не ми се е получило

Цитирай Първоначално написано от john95
    Ще ми разясните ли, че нещо не схванах - Ако сложа примерно 91 НЕГ на първо желание, а Френската на второ и ми стига бала и за 2те - мога ли да си избера в коя да се запиша или веднага ме записва с 91 НЕГ?!?!?
    Влизаш в немската.

А иначе за желанията : не пишете повече от 6-7-8 училища бе хора ... то просто няма смисъл. Така или иначе ако въобще сте дори и малко близо до най-големите си "пристрастия" може да се пробвате и на втори кръг.

Не, не съм притеснена.
    Вчера правих тест по математика и имам 4.50, а имаше и неща, които не съм ги учила, т'ва си е много за мен.
    А сега на пробен от Веди имам 5.46 (БЕЛ).
    Доволна, доволнааа.
    с протегнати стъпала
    и шалове

Град
    София
    [i] Приятелче, ти го догоди бал 32, обаче при мене е 30.180, яко сдухване .Не вдигна ли математиката една единица, отивам в Пета ромска девическа, ама сериозно .
    `Айде да ви питам за една задачка.Две всъщност .Решенията давайте като за малоумниОбаче пишете вие, все пак не Неймлесс ще кандидатства!

1.Aко m e параметър, а x е променлива, многочленът, тъждествено равен на израза
    A=(x+m)^3-(x+m)(x^2-xm+m^2)+m+3
    има коефицент, равен на 6, при m равно на:
    А)2
    Б)-2
    В)3
    Г)6

2.От град А за град В тръгнал автобус със скорост 80km/h.15 минути след тръгването си той срещнал лека кола, идваща от град В със скорост 100km/h.Леката кола пристигнала в град А и след престой от 30 минути тръгнала обратно за В.На 10 km от град В тя настигнала автобуса.Разстоянието от А до В в km е:
    А)400
    Б)380
    В)390
    Г)370

Отговори:
    1.б; 2.в

Едит:Някой може ли да ми даде скала за оценяване на тестовете по БЕЛ?

Не, не съм притеснена.
    Вчера правих тест по математика и имам 4.50, а имаше и неща, които не съм ги учила, т'ва си е много за мен.
    А сега на пробен от Веди имам 5.46 (БЕЛ).
    Доволна, доволнааа.
    За оценки нз - ама при нас (Иванови) само точки имаме;
    По мат. правих изпита от по миналата година - имам 88 точки
    А по БЕЛ закърпвам около 75-80 точки винаги

Ако някой компетентен знае горе долу кви оценки са това да сподели

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си