- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- КАндидатстване след 7ми клас 2009.
какво е тва даскало,не го знам..?Първоначално написано от iPurple
![]()
Come back and set me free... : )
Първоначално написано от kotetokateto
Да. Една приятелка не я бяха приели никъде, защото беше написала само 3 училища и за трите не й стигаше бала.
Stay up all night with the stars *
о.0 Егати ужаса..Първоначално написано от LittlePrincess
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ще ми разясните ли, че нещо не схванах - Ако сложа примерно 91 НЕГ на първо желание, а Френската на второ и ми стига бала и за 2те - мога ли да си избера в коя да се запиша или веднага ме записва с 91 НЕГ?!?!?
^ И аз съм се замисляла за това, защо след като ти стига бала за всички които си запил не можеш да си избереш![]()
![]()
И да ви попитам искате ли да си направим нова тема, че тази стана "многолистна"![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Ако ти стига бала за 2 училища и в двете те приемат и ти си избираш в кое да се запишеш...
Fall down seven times..
Stand up eight.
Замислям се да сменям желанията...
Ще взема да запиша първа английска вместо испанската... английският е по-търсен, а и испанската ми е по-скоро по презумпция... ще видим.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
абе и аз май ще си сменя желанията..Първоначално написано от GbSy
отначало исках английски и немски,но сега..предполагам немски и английцки
Мерси за уточнениетоПървоначално написано от iPurple
А за желанията - аз още не съм решил - първо да изкарам добри оценки пък после ще му мисля
Иначе: НЕГ 91; 2ра Немска (73то мисля че); Френска ; Испанска и нататък не съм решил, но смятам да изредя поне 20тина училища![]()
Някой от тук да е ходил на изпита за Американсния колеж освен мен?
Аз не съм се готвил въобще ама мисля че ще съм в тези 72 които приемат - просто предчувствие (Скромен съм знам![]()
)
Хм, няма лошо, в крайна сметка има още време до изпитите.Първоначално написано от YouCantStopMe
с протегнати стъпала
и шалове
НЕ, НЕ, НЕ, НЕЕЕ, ХОРАА, ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ ШИРОКО И ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО!!!Ако някой е написал 70 училища и балът му стига за всички освен първото, в 69 училища ли ще го приемат?!Какъв е смисълът тогава да ги пише под ред желание?!Във всяка паралелка приемат по най-много 30 души, ако на 300 им стига балът за нея, какво правим??ПРИЕМАТ ТЕ В ПЪРВОТО ВЪЗМОЖНО ЖЕЛАНИЕ, ЗА КОЕТО ТИ СТИГА БАЛЪТ!!!!ПРИЕМАТ ТЕ САМО В 1 УЧИЛИЩЕ.МОЖЕШ ДА ГО СМЕНИШ САМО АКО УЧАСТВАШ НА СЛЕДВАЩОТО КЛАСИРАНЕ.ПРИЕМАТ ЛИ ТЕ НА ПЪРВО ЖЕЛАНИЕ, СМЯНА НЯМА!!!!Майка ми е учителка, от нея ги знам тези неща, убедена съм в правотата на думите си !
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
GbSy, аз пък все си мисля, че е по-добре да запишеш език, който почти никога или никога не си учил.Без английски няма да останеш, немислимо е.Моят съвет е да си кандидатстваш в испанската, за да научиш испански перфектно, а английския и без друго ще го научиш.
Хмм, аз не мисля, че все ще го науча английския... не знам, все повече започвам да се насочвам към смяна.![]()
с протегнати стъпала
и шалове
Значи пишеш 1 АЕГ и тръгваш на частни уроци по втория език, за да го научиш и да имаш два езика![]()
Край, решено е, с Габриелчи отиваме в Пета ромска девическа![]()
правилно решение,ама дали ще ви стигне бала?Първоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Не знам, притеснявам се.![]()
с протегнати стъпала
и шалове
Хора, вас започнаха ли вече да ви хващат нервите![]()
i'd like to change the world.
Напълно вярноПървоначално написано от AnIcHkAtA
И аз това се мъчих по напред да обясня , но май не ми се е получило
![]()
Влизаш в немската.Първоначално написано от john95
А иначе за желанията : не пишете повече от 6-7-8 училища бе хора ... то просто няма смисъл. Така или иначе ако въобще сте дори и малко близо до най-големите си "пристрастия" може да се пробвате и на втори кръг.
Не, не съм притеснена.
Вчера правих тест по математика и имам 4.50, а имаше и неща, които не съм ги учила, т'ва си е много за мен.
А сега на пробен от Веди имам 5.46 (БЕЛ).
Доволна, доволнааа.![]()
с протегнати стъпала
и шалове
[i] Приятелче, ти го догоди бал 32, обаче при мене е 30.180, яко сдухване.Не вдигна ли математиката една единица, отивам в Пета ромска девическа, ама сериозно
.
`Айде да ви питам за една задачка.Две всъщност.Решенията давайте като за малоумниОбаче пишете вие, все пак не Неймлесс ще кандидатства!
1.Aко m e параметър, а x е променлива, многочленът, тъждествено равен на израза
A=(x+m)^3-(x+m)(x^2-xm+m^2)+m+3
има коефицент, равен на 6, при m равно на:
А)2
Б)-2
В)3
Г)6
2.От град А за град В тръгнал автобус със скорост 80km/h.15 минути след тръгването си той срещнал лека кола, идваща от град В със скорост 100km/h.Леката кола пристигнала в град А и след престой от 30 минути тръгнала обратно за В.На 10 km от град В тя настигнала автобуса.Разстоянието от А до В в km е:
А)400
Б)380
В)390
Г)370
Отговори:
1.б; 2.в
Едит:Някой може ли да ми даде скала за оценяване на тестовете по БЕЛ?
За оценки нз - ама при нас (Иванови) само точки имаме;Първоначално написано от GbSy
По мат. правих изпита от по миналата година - имам 88 точки
А по БЕЛ закърпвам около 75-80 точки винаги![]()
Ако някой компетентен знае горе долу кви оценки са това да сподели![]()