- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- КАндидатстване след 7ми клас 2009.
88 точки от 100 ли? Това на изпитите за език е Б ... аа иначе на тоя изпит ще е някъде 5 и нещо ... май ... Защо не пробваш тестовете от последните две години, когато си е с тестове?
А за задачите: може да ги реша, ама по-късно, че сега ме мързи![]()
"Защо не пробваш тестовете от последните две години, когато си е с тестове?" - Аз това казах - теста от паднал се по миналата годинаПървоначално написано от kasidy
![]()
Ааа аз не видях , сориЗначи ти сега си правил моя тест.
Аз на тоя изпит направо се омазах и имах 4,8 по матПък решавах всичко като машина
Сега ще се опитам да си изровя резултатите да ти кажа колко точки имах , но не гарантирам че ще ги открия в тоя хаус
![]()
Първоначално написано от AnIcHkAtA
1. Когато опростиш израза се получава : " 3x^2m+3xm^2+m+3
Теб те интересува само: 3x^2m+3xm^2 ; Защото коефициента е цифрата пред "x" - следователно ти имаш - 3.m+3.m^2 = 6
Когато стигнеш до това - можеш просто да заместваш с отговорите докато не се получи 6
Да поясня, че имаш 3.м, защото 3-йката си я имаш, а "м" е някакво число ..
2. Надявам се ползваш таблици - иначе кофти ...
Като за начало - камиона изминава някакфо разстояние за 15 мин със скорост= 80 км - следователно намираш разстоянието до тази точка (1вата среща на камиона с колата) - 20 км после, : Колата се движи със 100 км - и изминава тези 20 км - намираш, че го прави за 12 мин.
Сега същината..
Ще сравняваме пътищата - значи "x" ни е времето ...
Камиона се движи - 15 мин до първата точка, после още 12 мин докато колата отива до А и после 30 мин - престоя на колата + "x" - времето което не знаем
Намираме че времето на камиона е 57/60 + "x"
Този път изминат от камиона е равен на : Скоростта на колата умножено по "x" = 100x
Камиона пък има Път равен на = (57/60 + "x").80
Сравняваме ги и ...
100x = 57/60.80 + 80x
20x= 76
x=3,8 часа.
Умножени по 100 км = 380 км, Но ние знаем че 2рата среща е на 10 км от Б следователно .......... 380 + 10 = 390 км
По малоумно не мога да го обясня![]()
За скалата по БЕЛ - миналогодишната знам че беше 72 точки - 5.00
86 точки - 5.50
Само тези граници гледам попринцип![]()
![]()
1-2 стр. по-назад пуснахме линкове с това точки-оценкаПървоначално написано от john95
![]()
И пак да ви попитам искате ли да си направим нова тема(vol.2)?
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Все ми е едно, но аз лично свикнах и не мисля че има нужда от нова темаПървоначално написано от melinor
![]()
^Имаm предвид на първата страница да сложим важни линкове, а не. както сега например. да се ровиш из цялата тема за 1 линк :]
Боса по асфалта минавам,
аа за това съм твърдо "ЗА"!Първоначално написано от melinor
![]()
Боса по асфалта минавам,