- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- КАндидатстване след 7ми клас 2009.
Първоначално написано от emo_girl953
Къде ще кандидатстваш, като дори не знаеш как се пише, да не говорим, че вече се води НАТФИЗ.![]()
И.. Claire1, не мисля, че трябва да е умориха, няма логика.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Всъщност е така, учителката ми по български го потвърди, плюс това Пътят и разговора можем да ги заместим с ТЕ => Те го умориХА.
GbSy
Знам че е НАТФИЗ просто предполагам че повечето го знаят като ВИТИС нищо лично
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
Имах предвид, че се пише ВИТИЗ...Първоначално написано от emo_girl953
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
аз се двуумя между немска и английска (френската мноооооого изпадна), дано ми стигне бала, бтв късмет утре (:Първоначално написано от CherryKisS
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
УмориХА го е... Пътят и разговорът са две неща=> глаголът трябва да е в множествено число...Първоначално написано от Claire1
![]()
Първия кръг на олимпиадата е по-лесен от изпита, но втория вече се доближава![]()
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
Мерси!Първоначално написано от Hurtmore
![]()
А бтв на българския се справих добре, но на математиката...![]()
Иначе въпросите по БЕЛ бяха лесни.
И на мен задачите ми по български са по-различни от тези, които бяха написани по-горе.
cherry*kiss
Аз май доста се изложих...нищо, от утре започвам още по-здраво учене и ако трябва няма да спя, но по български ще е срамота да изкарам оценка под 5.По математика как се справихте днес?На мен ми се стори доста лесно, което не е типично о.0.Е, имаше и задачи, които не затрудниха, но не бяха повече от 5-6 и това адски много ме учуди.Казвайте как ви се стори.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
аз бях и на двете състезания (:
по български не беше болка за умиране, но имаше 3-4 въпроса, на които дълго време се колебаех...
по математика поне една четвърт от задачите бяха наистина неприятни за решаване, но... надявам се да успея на мина на областния кръг.
всъщност наистина - кога ще излязат резултатите от състезанията?
и при мен беше така, българският ми беше песен в сравнение с пустата математика, ама поне се усетих навреме, че трябва да се стегна, щото не е много кеф да разчиташ само на късмета ;PПървоначално написано от CherryKisS
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
хъх, по български бях сигурна за една задача, че ми е правилна, но една патка, която се пише много умна, ме разколеба, и аз заградих нейния ГРЕШЕН отговор, а по-късно, когато си бях тръгнала вече, тя е заградила в листа си моя ВЕРЕН отговор ии супер много ме е яд.
След състезанието тестът го имаше в нет-а и когато отидох на урок, си сверих задачите... ей, ако е така, както го изчислявам, заради тази задача, която споменах горе, няма да се класирам (заради една точка) и сега се ядосвам.
Иначе по математика не бяха много лесни, но не бяха и много трудни. На две-три от задачите откровено си налучках. XD
i'd like to change the world.
Според мен, е А, защото Пътят трябва да е с кратък член, защото не е подлог...Първоначално написано от MissitY
Ама как не е подлогПътят и разговорът се явяват подлози и са си с пълен член
![]()
На вас кога ще ви кажат резултатите от олимпиадите? На нас вероятно до края на тази седмица![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Значи, при упражнение 29. грешката е в (Г) и както обясни Claire1 трябва да е умориХА.На нас ни казаха резултатите и честно казано по математика очаквах по-висок, а по български-по-нисък резултат.
Матекатика-63т.
БЕЛ-78т.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Мхм..
Аз точните точки не си ги знам,защото учителите нещо не помнили на всички.. още не са ни съобщили официално.По математика обаче съм се класирала.. за БЕЛ не знам още![]()
Когато ни кажат ще кажа с точност резултатите.
Aбе защо не пишете вече в темата.![]()
Аз си мислех за езикова гимназия
Или испанската или английската![]()
i az mislq da kandidatstvam v nqkoq angliiska v sofia ... moje bi v 1-va AEG
Аз си мисля на първо желание да пиша 1АЕГ,След това НТБГ,НФСГ,Испанската и нататък някви дет са само ако не вляза.
Английската защото с TOEFL се влиза навсякаде.
They, they have a way
A way to make you pay.
And to make you toe the line.
Though I sever my ties.
Because I'm so clever,
But clever ain't wise.
НТБГ доста ги преебаха с тия униформи.. : )
Fall down seven times..
Stand up eight.
Вярно е ама имам едни приятелки дето влезнаха там и те казаха, че почти никой не си носи униформите. Само за да влезнат в училище.Първоначално написано от iPurple
![]()
аз съм се насочила към ЕГ или гимназия за романски езици ..
я виж в тоя сайт http://education.big.bg/base/gimnazii.htm
аз я знаех как се казва такава гимназия каквато ти искаш ,ама ся ми излезе от главата
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.