.
Затворена тема
Страница 6 от 13 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 310
    Цитирай Първоначално написано от emo_girl953
    Емм аз ся след 7-ми клас отивам в езиковата паралелка на училището ми а иначе щом ти се занимава с театър първо добре е език а след това отиди в Витис в София аз ще ходя там защото много обичам да съм на театралната сцена

Къде ще кандидатстваш, като дори не знаеш как се пише, да не говорим, че вече се води НАТФИЗ.
    И.. Claire1, не мисля, че трябва да е умориха, няма логика.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Всъщност е така, учителката ми по български го потвърди , плюс това Пътят и разговора можем да ги заместим с ТЕ => Те го умориХА.

Град
    Los Angeles
    GbSy

Знам че е НАТФИЗ просто предполагам че повечето го знаят като ВИТИС нищо лично
    За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]

Не съм ЕМО!!!

Цитирай Първоначално написано от emo_girl953
    GbSy

Знам че е НАТФИЗ просто предполагам че повечето го знаят като ВИТИС нищо лично
    Имах предвид, че се пише ВИТИЗ...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от CherryKisS
    Утре съм на пробен изпит по български, а в неделя по математика.

Аз още не съм решила къде искам да отида. В езикова ще е , но не знам в коя. За Бургас става въпрос. Някой има ли съвети?
    аз се двуумя между немска и английска (френската мноооооого изпадна), дано ми стигне бала, бтв късмет утре (:
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

Цитирай Първоначално написано от Claire1
    29.В коя от подчертаните думи е допусната граматична грешка?
    Пътят (А), който извървя, и вълнуващият (Б) разговор, който проведе с човека (В) от града, го умори (Г) много и затова сега най-много от всичко искаше да поспи.
    Г-трябва да е "умориХА"

Мисля, че беше лесно състезанието, но съм направила мноого глупави грешки. Иначе са нужни 90 от 100 точки за следващия кръг
    УмориХА го е... Пътят и разговорът са две неща=> глаголът трябва да е в множествено число...

Първия кръг на олимпиадата е по-лесен от изпита, но втория вече се доближава
    Sunrise and the new day's breakin' trough
    The morning of another day without you
    And as the hours roll by
    No one's there to see me cry except the sunrise
    The sunrise and you...

Цитирай Първоначално написано от Hurtmore

Аз още не съм решила къде искам да отида. В езикова ще е , но не знам в коя. За Бургас става въпрос. Някой има ли съвети?
    аз се двуумя между немска и английска (френската мноооооого изпадна), дано ми стигне бала, бтв късмет утре (:
    Мерси!
    А бтв на българския се справих добре, но на математиката...
    Иначе въпросите по БЕЛ бяха лесни.
    И на мен задачите ми по български са по-различни от тези, които бяха написани по-горе.

cherry*kiss

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Аз май доста се изложих...нищо, от утре започвам още по-здраво учене и ако трябва няма да спя, но по български ще е срамота да изкарам оценка под 5.По математика как се справихте днес?На мен ми се стори доста лесно, което не е типично о.0.Е, имаше и задачи, които не затрудниха, но не бяха повече от 5-6 и това адски много ме учуди.Казвайте как ви се стори .
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

аз бях и на двете състезания (:
    по български не беше болка за умиране, но имаше 3-4 въпроса, на които дълго време се колебаех...
    по математика поне една четвърт от задачите бяха наистина неприятни за решаване, но... надявам се да успея на мина на областния кръг.

всъщност наистина - кога ще излязат резултатите от състезанията?

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Hurtmore

Мерси!
    А бтв на българския се справих добре, но на математиката...
    Иначе въпросите по БЕЛ бяха лесни.
    И на мен задачите ми по български са по-различни от тези, които бяха написани по-горе.
    и при мен беше така, българският ми беше песен в сравнение с пустата математика, ама поне се усетих навреме, че трябва да се стегна, щото не е много кеф да разчиташ само на късмета ;P
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

хъх, по български бях сигурна за една задача, че ми е правилна, но една патка, която се пише много умна, ме разколеба, и аз заградих нейния ГРЕШЕН отговор, а по-късно, когато си бях тръгнала вече, тя е заградила в листа си моя ВЕРЕН отговор ии супер много ме е яд.
    След състезанието тестът го имаше в нет-а и когато отидох на урок, си сверих задачите... ей, ако е така, както го изчислявам, заради тази задача, която споменах горе, няма да се класирам (заради една точка) и сега се ядосвам.
    Иначе по математика не бяха много лесни, но не бяха и много трудни. На две-три от задачите откровено си налучках. XD
    i'd like to change the world.

Пътят (А), който извървя, и вълнуващият (Б) разговор, който проведе с човека (В) от града, го умори (Г) много и затова сега най-много от всичко искаше да поспи.
    Г-трябва да е "умориХА"

Мисля, че беше лесно състезанието, но съм направила мноого глупави грешки. Иначе са нужни 90 от 100 точки за следващия кръг
    Мммм...Аз пък си мисля, отговорът тук е (А) ... ама ше видим...като ни ги върнат ше питам класната...
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от MissitY
    Г-трябва да е "умориХА"

Мммм...Аз пък си мисля, отговорът тук е (А) ... ама ше видим...като ни ги върнат ше питам класната...
    Според мен, е А, защото Пътят трябва да е с кратък член, защото не е подлог...

Ама как не е подлог Пътят и разговорът се явяват подлози и са си с пълен член

Голям фен Аватара на melinor
    На вас кога ще ви кажат резултатите от олимпиадите? На нас вероятно до края на тази седмица
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Значи, при упражнение 29. грешката е в (Г) и както обясни Claire1 трябва да е умориХА.На нас ни казаха резултатите и честно казано по математика очаквах по-висок, а по български-по-нисък резултат.

Матекатика-63т.
    БЕЛ-78т.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Мхм..
    Аз точните точки не си ги знам,защото учителите нещо не помнили на всички.. още не са ни съобщили официално.По математика обаче съм се класирала.. за БЕЛ не знам още
    Когато ни кажат ще кажа с точност резултатите.

Aбе защо не пишете вече в темата.

САМООО 105-тоооооооооооооооооооооооо

Град
    София
    Аз си мислех за езикова гимназия
    Или испанската или английската

i az mislq da kandidatstvam v nqkoq angliiska v sofia ... moje bi v 1-va AEG

Аз си мисля на първо желание да пиша 1АЕГ,След това НТБГ,НФСГ,Испанската и нататък някви дет са само ако не вляза.
    Английската защото с TOEFL се влиза навсякаде.
    They, they have a way
    A way to make you pay.
    And to make you toe the line.
    Though I sever my ties.
    Because I'm so clever,
    But clever ain't wise.

Супер фен Аватара на iPurple
    НТБГ доста ги преебаха с тия униформи.. : )
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Голям фен Аватара на krisence
    Цитирай Първоначално написано от iPurple
    НТБГ доста ги преебаха с тия униформи.. : )
    Вярно е ама имам едни приятелки дето влезнаха там и те казаха, че почти никой не си носи униформите. Само за да влезнат в училище.

Мега фен Аватара на teenems
    аз съм се насочила към ЕГ или гимназия за романски езици ..

я виж в тоя сайт http://education.big.bg/base/gimnazii.htm

аз я знаех как се казва такава гимназия каквато ти искаш ,ама ся ми излезе от главата
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си