.
Затворена тема
Страница 7 от 13 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 310
    Цитирай Първоначално написано от narciso
    САМООО 105-тоооооооооооооооооооооооо

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Математическа
    Математика + Английски + Информационни Технологии = Перфектна комбинация !
    ваУ рокс
    Grell

ииспанската руллсс отсекъде. мойте братя са я завършили и аз натам съм се насочила само дето влизането хич не е лесно. мога да разяснявам за влизането там и за убочението. ако искате питайте

iPurple написа:
    НТБГ доста ги преебаха с тия униформи.. : )
    Да наистина доста гадно...сестра ми влезе там и сега не пирам да и се подигравам за униформата

Цитирай Първоначално написано от yakumogirl
    ииспанската руллсс отсекъде. мойте братя са я завършили и аз натам съм се насочила само дето влизането хич не е лесно. мога да разяснявам за влизането там и за убочението. ако искате питайте
    Разясни.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

az sam ot sofiq i iskam da vlqza v SPGE "Djon Atanasov",no ne znam kak e formira bala i kolko e ako nqkoi znae neka da mi pishe na lichno

Ох.. побърквам се вече..
    Искам да дойде т'ва тъп0о лято и да ми минат изпитите.
    След това вече да не му мисле..
    най-накрая..
    Ех......

az sam ot sofiq i iskam da vlqza v SPGE "Djon Atanasov",no ne znam kak e formira bala i kolko e ako nqkoi znae neka da napi6e molq vi se mn e speno

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Ох.. побърквам се вече..
    най-накрая..
    Ех......
    Криси, аз също, но като гледам колко баавно минават дните, може би това ще ни се сторят най-дългите месеци в живота ни .Както виждам тук всички са притеснени, аз също не изоставам от колектива, дори чат-пат си поплаквам от нерви, но все пак съм оптимист и вярвам, че е за хубаво .Някой успя ли да се класира за втори кръг по което и да е състезание?При мен точките бяха крайно недостатъчни, но се стегнах и от последния пробен изпит имам перфектен резултат и ако успея да изкарам толкова на националния конкурс, ще черпя сериозно . MeTaLfAn, не съм се интресувала много-много от техникуми, но всичките ми познати от Джон Атанасов са от боклук надолу, съжалявам.Чувала съм, че има 1-2 хубави паралелки, но един Господ ги знае дали наистина са такива.Попринцип там и в Киров, и в Хенри Форд влизат предимно с ниски балове, момчета и то или богаташчета с комплекси и прически тип "Розов гей", или такива, чиито семейства едва връзват двата края.С две думи-малко са нормалните, сериозни момчета оттам.Не отричам, че има и свестни, не искам да засегна никого само изказвам мнение.Майка ми е учителка и почти всяка година записва дежурство когато седмокласниците си подават заявленията и от нея знам, че има училище близо до Младост, което също е нещо от сорта на Киров, Хенри Форд и Джон Атанасов, но там влизат с доста по-висок бал, поинтересувай се.За балообразуването не съм сигурна, но най-вероятно е като при другите "мъжки" техникуми-оценка от изпита по БЕЛ (х1) + оценка от изпита по математика (х3) + оценка от училище по математика + оценка от училище по физика.Хайде ползотворна работа на всички
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Ох.. побърквам се вече..
    най-накрая..
    Ех......
    Криси, аз също, но като гледам колко баавно минават дните, може би това ще ни се сторят най-дългите месеци в живота ни .Както виждам тук всички са притеснени, аз също не изоставам от колектива, дори чат-пат си поплаквам от нерви, но все пак съм оптимист и вярвам, че е за хубаво .Някой успя ли да се класира за втори кръг по което и да е състезание?При мен точките бяха крайно недостатъчни, но се стегнах и от последния пробен изпит имам перфектен резултат и ако успея да изкарам толкова на националния конкурс, ще черпя сериозно .
    Ох..
    ами да..
    дано да е за хубаво!
    Накрая ако влезна където искам направо ще умра от кеф!
    Ама стига съм мечтала.
    Тия последни месеци сериозно трява да залягаме на учебниците.

И при мен се случва това с поплакването..
    айде лятооо
    Чакам теее

Град
    София
    Ох.. побърквам се вече..
    най-накрая..
    Ех......
    Криси, аз също, но като гледам колко баавно минават дните, може би това ще ни се сторят най-дългите месеци в живота ни .Както виждам тук всички са притеснени, аз също не изоставам от колектива, дори чат-пат си поплаквам от нерви, но все пак съм оптимист и вярвам, че е за хубаво .Някой успя ли да се класира за втори кръг по което и да е състезание?При мен точките бяха крайно недостатъчни, но се стегнах и от последния пробен изпит имам перфектен резултат и ако успея да изкарам толкова на националния конкурс, ще черпя сериозно .
    Ох..
    ами да..
    дано да е за хубаво!
    Ама стига съм мечтала.

айде лятооо
    Чакам теее
    Вайкаш се, защото мечтаеш да влезеш, аз вече съм си измислила облекло за 15 септември .
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Успех и на всички от мен.
    И при мен има проблем с нервите, още повече, че по принцип не съм от спокойните, а сега е някаква лудница около мен. Април и май месец ще настава ад, а за юни месец не ми се мисли. Сега му е майката за учене...
    i'd like to change the world.

Ох.. побърквам се вече..
    най-накрая..
    Ех......
    Ох..
    ами да..
    дано да е за хубаво!
    Ама стига съм мечтала.

айде лятооо
    Чакам теее
    Вайкаш се, защото мечтаеш да влезеш, аз вече съм си измислила облекло за 15 септември .

Е,малко си прибързала,но лошо няма.
    Макар че..докато дойде това време ще си го сменила 10 пъти.
    Абе няма нужда от толкова много стрес,ама понякога просто ти идва в повече и си го изкарваш на всеки,който ти се изпречи на пътя ( ее.. поне аз де ;Д )
    Какво се разприказвах.
    Айде,че тестове ме чакат.

Привет на всички :P
    Аз също съм седми клас и ще кандидатствам тази година.Подготвям се като ходя на уроци, слушам внимателно в час и решавам тестове.По-силна съм по български С математиката просто не се обичаме Тъй като ходя на уроци през седмица ми е натоварено, но поне успявам да си почина през уикенда.Ще кандидатствам в езикова с английски Надявам се да ме приемат, където искам.На всички успех, а и забравих следя редовно темата и ще ми е приятно да се запозная с други седмокласници :P Казвам се Виктория, приятно ми е
    My heart is broke but I have some glue

А-а, адашка си имам... здравей =Р
    Някой знае ли кога са пробните изпити?
    i'd like to change the world.

Минути за самореклама:
    При нас в класическата е най-добре

nqkoi znae li kolko e bala za ispanskata v sofiq ?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Минути за самореклама:
    При нас в класическата е най-добре
    0оооо, наистина е чудесноо :]]]]]]]]].Обичам го това училище.Жалко, че много късно се сетих за варианта и вече няма за кога да наваксвам толкова пропуски по история..
    MeTaLfAn, балът, както знаеш, всяка година е различен, но за да имаш някакъв шанс-31-32-33.31 би ти стигнал при много благоприятни обстоятелства, тоест или на трето класиране, или кандидатстващите трябва да се изложат много грандиозно.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от metaxa
    Аз също съм седми клас и ще кандидатствам тази година.Подготвям се като ходя на уроци, слушам внимателно в час и решавам тестове.По-силна съм по български С математиката просто не се обичаме Тъй като ходя на уроци през седмица ми е натоварено, но поне успявам да си почина през уикенда.Ще кандидатствам в езикова с английски Надявам се да ме приемат, където искам.На всички успех, а и забравих следя редовно темата и ще ми е приятно да се запозная с други седмокласници :P Казвам се Виктория, приятно ми е
    Всички сме по-добре по български, дишай .
    Казвам се Ани, също ми е приятно :].
    Lunatique, за какви пробни изпити говориш?

Цитирай Първоначално написано от metaxa
    Всички сме по-добре по български, дишай .
    Казвам се Ани, също ми е приятно :].
    Lunatique, за какви пробни изпити говориш?
    ne e taka az puk sum po-dobar po matematika. :]

Голям фен Аватара на melinor
    Цитирай Първоначално написано от MeTaLfAn

И аз...мн съм зле по БЕЛ
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Цитирай Първоначално написано от melinor
    Цитирай Първоначално написано от MeTaLfAn

И аз...мн съм зле по БЕЛ
    Нормално.Всеки различно.Колко теста решавате седмично по бг и по мат?Защото ми се струва, че леееко изоставам Иначе в неделя съм на втори кръг на националното Да видим какво ще стане.
    My heart is broke but I have some glue

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    ^ т'ва са глупости..'колко теста решавате на седмица', 'колко часа на ден отделяте по БЕЛ', 'колко десетки задачи по математика минавате дневно'..

По-добре наблегнете първо на това, в което ви бива повече, за да сте сигурни, че ще ви помогне на изпита.

Така лично праве аз по български миналата година. Математиката ми куца и се съсредоточих върху българският /е, вярно, че две седмици нямах нет и то малко преди изпита и учих много здраво../. Мислете така - тази година яко учене, по-нататък...почивка!

Успех ви желая, ще следя темата, че ми е интересно..

Град
    Пловдив
    Деси е права.На мен съо повече ми върви БЕЛ и затова дадох сичко на мах на изпита по бг.По математика реших каквото мога,колкото да хвана 3.
    Резултати: 5.55 по БГ
    3.21 по Матем.

Просто трябвва да се успокоите максимално и да имате вяра в себе си.А и да не ви пука много много!

Zdraveite sedmoklasnici !
    Moite izpiti bqha minalata godina.Sega kato si spomnqm,az s1shto bqh mnogo pritesnena..osobenno Uni mesec ..
    Samo edno shte vi pos1vetvam,ne se panikiosvaite..zashtoto tova moje da vi izigrae losha shega.Shte vidite,che ne e tolkova strashno,kolkoto si go predstavqte...
    Uspeh na vsichki !

I ako ima nqkoi ot Plovdiv..GHP "Sv.sv Kiril i Metodii" -> nai-dobriq izbor!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си