- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- КАндидатстване след 7ми клас 2009.
Колко изкара на изпитите, ако не съм твърде нахална? Понеже знам, че учиш в Английската, та... ориентировъчно да знам за к'во става въпрос.Първоначално написано от Decu
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Не ме разбирай погрешно.Аз решавам толкова, колкото ми се иска просто все пак е важно нали от това кой колко изкарва се определя бала.Първоначално написано от Decu
Вярно ли е, че общият успех се взима под внимание![]()
![]()
![]()
My heart is broke but I have some glue
И аз съм неделя на национално...
Колкото повече приближават изпитите,толкова повече се фрапирам.
Мисля,че накрая ще ми изгърмят тотално бушоните..![]()
ляляляля..
тестове
лялялял..
решаване на задачи..![]()
![]()
извинете![]()
Аз вече смятам, че съм изгърмялаПървоначално написано от YouCantStopMe
Вчера решавах един тест по математика и си блокирах.Ей така просто.Нещо ме забoля главата и нз
Дано е било временно.Днес ще решавам тестове по бг само и смятам след малко да започна.За сега приятно ви решаване и на вас
До довечера
![]()
az reshih izpitite po matem. i bulgarski i na bulgarskiq imam 5.20,a na matematikata 5.30 - smqtate li ,che e dobre ?
![]()
ами добре е..Първоначално написано от MeTaLfAn
как!?
Хах, не си естествено.Първоначално написано от GbSy
5.70 по БЕЛ и 4.60 по математика /без малко/ : )
metaxa, всичко окей, но ако си сигурен в нещо, затвърди го, и знай, че няма да береш грижа с него, ще ти е спокойно и ще можеш да наблегнеш на по-слабия предмет.
А, да, нищо чудно на пробните да изкарвате 3-4-5аз по математика ако хванех 4.00 - 4.50 скачах до небето.
![]()
Същото и с българския - едва 5-ца докарвах..![]()
Абе идвайте в НПГПФ :P
- Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография : )
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Decu, мерси.![]()
с протегнати стъпала
и шалове
Decu, супер оценки си изкарала, ах, аз ако успея да изкарам такиваа.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ако всички изкараме такива....![]()
Прекалено хубаво звучи, за да е истинаПървоначално написано от metaxa
![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Дам, дам.
Ани, как си, к'во правиш, как е даскалото?
Я по-добре пиши в Кофата да не ни се скарат за спама. :D
с протегнати стъпала
и шалове
Ако влезеш там, може и да се получиПървоначално написано от GbSy
![]()
Ох.. как сте бе седмокласници?
:P
Утре на втория кръг..
Успех на всичко,които ще съевят.
![]()
Здрасти,
Днес бях на втори кръг по БЕ.Не оставих въпрос без отговорПри вас как мина
Някой може ли /ако е намерил/ да пусне задачите по математика от олимпиадата и въпросите от 2 кръг по БЕЛ?![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Izvinqvam se za LatinicaПървоначално написано от melinor
- Olimpiadata po Mat.:
Dadeni sa izrazite:
M=(a+b-1)(a+b-1)-2 + 2a + 2b
N= a.a - b.b - a + b (Na kvadrat sa tia - a.a - ne znam kak da napi6a na kvadrat)
a) namerete stoinostite na izrazite M i N, ako "a" e ravno na korena na uravnenieto :
x(x+2)(x+2) - (x+1)(x+1)(x+1) - (1/2 + x)(x- 1/2) +3/4 = 0
"b" e nai-malkoto 4islo, za koeto e izpylneno ravenstvoto:
2|b-3| + 4|b-3| = 24
b) Razlojete na mnojiteli izrazite : M ; N ; M - N
2. Za 4etiriygylnika ABCD e dadeno, 4e BC= CD, <ABD= 30 gradusa i <ADC=2.<ABC. Simetralata na diagonala BD presi4a stranata AB v to4ka M.
a) Dokajete, 4e DM e simetrala na diagonala AC.
b) Namerete dyljinata na diagonala AC, ako toi deli BD na otse4ki - 5sm i 7sm.
3. Skorosta na te4enieto na edna reka e 3km/h. V 8:45 ot A za B po te4enieto trygva Sal, a v 9:05 ot B za A trygva Lodka, koqto se dviji sys skorost 12 km/h (12 km - sre6tu te4enieto ne vadi 3..!!!!). Pri sre6tata im se okazalo , 4e lodkata e izminala 3pyti po golqmo razstoqnie ot Sala.
a) Namerete Razstoqnieto mejdu dvete pristani6ta i v kolko 4asa lodkata i sala sa se sre6tnali.
b) Ako sled sre6tata lodkata pristignala v A, napravila po4ivka ot 20min i otpytuvala obratno kym B, Namerete v kolko 4asa i na kakvo razstoqnie ot B, Lodkata e nastignala Sala
Re6ih vsi4ko - i na urocite kydeto hodq re6ihme zada4ite i vsi4ko mi e vqrno![]()
Otgovorite sa:
1.a) M=0
N= -2
2.b) 9sm
3. a) S ab = 16 km
Sre6tat se v 10:05
b) v 11:09 lodkata nastiga sala na 8,8 km ot B.
Tova e az ako sym i izpisal vsi4ko pravilno 6te imam 21/21 to4ki![]()
![]()
Matematika - 80 to4ki (Moga pove4e ama sym zaluhar i sym napravil tapi gre6ki, sredno izkarvam 85-90 po mat nai - 4esto.)Първоначално написано от AnIcHkAtA
Bel- 69 (Zle - poprincip izkarvam po 75-80 po bel..
Първоначално написано от Kallyn4eto
най-добре езикова наистина защото за театър реклама и т.н се учи след 10ти![]()
Сладури и сладурани защо така ни замря темата![]()
Защото всички са заети да зубкат и най-вече да реват от нерви![]()
Тц - грешка - аз не съм пипнал у4ебниците от около 3 дни - само се мотая.![]()
Минах на 2ри кръг олимпиадата по мат.![]()
Как е при вас?
Вие правите ли номера, че някой има РД и се опитвате да отбивате контролни и тн с това оправдание?![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.