- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- КАндидатстване след 7ми клас 2009.
Аз си уча нормално! Не се претоварвам...все пак не са кандидат-студентски изпити...![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
^ Тоя изпит, вашия, е по-тегав. Студентите и да не успеят, могат да се пробват следващата година..
Някой беше ли на пробния по български в Математическа гимназия Пловдив?
Ами и аз не се натоварвам много,много.Първоначално написано от melinor
Просто..уча си,но не прекалявам.
За сега всичко върви добре..
same here.Първоначално написано от YouCantStopMe
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Ммм.. аз в събота ще съм на пробен изпит по български. Някой друг??
cherry*kiss
Къде?
Иначе аз ще съм на 1 и 2... Ама при госпожата ми... А някой от Варна да знае кога ще излязат резултатите от пробния по математика в математическата (миналата неделя) ?
Първоначално написано от CherryKisS
Аз в неделя...
с протегнати стъпала
и шалове
Nqkoi da ima skala za opredelqne na ocenkite po to4ki (?)
Ot tipa na 80 to4ki - 5,121![]()
Ето ги===>>> http://www.minedu.government.bg/open...a_bel-2007.pdf
Edit: От 2007 е скалата, но мисля че пак е така![]()
Боса по асфалта минавам,
Някой в събота да е на втори кръг от състезанието по Английски във Враца?
They, they have a way
A way to make you pay.
And to make you toe the line.
Though I sever my ties.
Because I'm so clever,
But clever ain't wise.
Първоначално написано от Decu
Момичета до някъде сте прави , но не изцяло ... Все пак представете си ситуация , искам да вляза в паралелка , в която по важна е оценката по математика , аз съм по-добра по български , цял година се готва по български и накрая изкарвам 3 по математика и 6 по българскиПървоначално написано от Cable
3хоценката по математика от изпита + 1хоценката по български от изпита + 1хоценка по математика от диплома + 1хоценка по български от диплома = 3х3 + 1х6 + 1х6 + 1х6 = 9 + 6 + 6 +6 = 27
Друг пример стягаш се малко повече по математика , като по български пак си учиш , но не чак толкова усилено и изкарваш 4 по математика и 5 по български
3хоценка по математика от изпита + 1хоценка по български от изпита + 1хоценка по математика от диплома + 1хоценка по български от диплома = 3x4 + 1x5 + 1x6 + 1x6 = 12 + 5 + 6 + 6 = 29
Тези 2 единици разлика в бала може толкова много да променят , че ви е бедна фантазията . По-скоро се гответе повече по това , което е за вашата паралелка .
А половината тук сте стигнали до национално по български , по математика , а бе все високи резултати , тогава защо мислите , че изпита ще ви се опре . Аз на олимпиадите обикновено бях излагация , изпита си го взех , та вие няма ...![]()
Ами в едно училище- Елин Пелин . Аз съм от Бургас .Първоначално написано от Bimmer
Успех.Първоначално написано от GbSy
![]()
cherry*kiss
Мерси.Първоначално написано от melinor
А по математика същата ли е?
cherry*kiss
Ами...всъщност не съм сигурна, защото когато в Google напиша "оценяване точки 7 клас" ми излиза само това, а по матем. за намира нищо...Първоначално написано от CherryKisS
![]()
Боса по асфалта минавам,
I po mat e sy6tata vijdal sym go!Първоначално написано от melinor
Поиграх си докато го намеря , но http://www.minedu.government.bg/open...a_mat-2007.pdf заповядайтеЗнам какво ви е и с каквото мога ще се мъча да помагам
![]()
Супер си, много благодаря.Първоначално написано от vesito13
cherry*kiss
Моля , моля , пак заповядайПървоначално написано от CherryKisS
![]()
Абе я се похвалете (който се класирал) кой колко има на националните състезания по БЕЛ и Математика от втория кръг? Аз имам 79 по БЕЛ![]()
^ И аз някъде толкова..
така ми казаха
обаче не знам със сигурност...
не се радвам
можех и повече..
даже мноого повече
ама..
така е..
яд ме е!![]()
Имам 83 точки по БЕЛ, не съм доволна... имам най-висок резултат от целия випуск, де, но все пак...
Колкото до математиката - така и не си разбрах резултата...![]()
с протегнати стъпала
и шалове
Поразрових се из темата но не видях мн за Варна... ако е имало съжелявам..
та искам да попитам какво ще ме насочите към Варна и как е със бала там кое училище е по елитно... аз съм се насочила към Търговската гимназия но все пак незнам... ще видим та моля ви кажете някой училища и г/д нещо за тях![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Във Варна има доста добри училища, но зависи какво искаш да учиш.От езиковите добри са 1-ва(английски и немски) и 4-та(Испански,френски,англий ки) .Ако искаш математика ПМГ (3-та) или МГ (2-ра).Хуманитарната също е възможност, ако харесваш история или можеш да рисуваш.Всъщност има доооста гимназииПървоначално написано от FancyGirl
Кажи ми точно какво искаш да учиш, за да ти помогна
![]()
My heart is broke but I have some glue
По БЕЛ за 2-3 точки не се класирам на 3 кръг..Много ме е яд, но няма как
![]()
А по математика не съм класирана на 2ри кръг![]()