- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- срамните устни ?
И аз си мисля че за авторката става на ? ама както и да е...![]()
По темата изобщо не мисля че са проблем...има много по важни неща от това...да не се притеснява изобщо...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако не е увиснала като на магиосник ръкава не е болка за умиране :P
Първоначално написано от darla
i kakvo ot tova? teb kvo te gree dali e za neq ili za neina fr?vsi4ki se pravite tuka na detektivi "aa..znam az 4e ne e za tvoq fr mi za teb..." i kvo kat znae6?po veliki li staveme 4 ene moga da razbera?
po temata..ne mislq 4e nqkoi 6te oburne tolkova vnimanie na ustnite iprosto..tq si misli 4e e problem i si go e vtulpila..no kakto vijda6 pove4eto mom4eta sa otgovorili 4e ne e problem
![]()
Cruel Intentions
тя не решава какви да са срамните й устни, тъй че ...
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Няма да се плашиш ,аз обичам и клитора да и е отвънка ,а за устните трябва да са до коленете, ако не са ,закачете си тежести за да се поразтегнат малко.
месести сланини ...я пак за какво говорим...дайте по-приятно с думите...по темата това не е проблем мила и няма какво толкова да се стягаш или пък само някой адски капризен мъж може да ти го направи на тема за разговор
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
Първоначално написано от Schneeflocke
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
+1Първоначално написано от ViolentSaint
+1Първоначално написано от darla
БлЯя..БлЯ...
abe putkata si e putka..kakto se kazva nadarven hui,nasran gaz ne gleda :P
Всеки човек има различна-индивидуална физиология,няма нормални и ненормални срамни устни,ти си такава каквато си и няма от какво да се притесняваш,защо си вадиш извод и се притесняваш,че нещо не е наред?!Всеки е индивидуален и уникален сам за себе си,онтосно физиологияне мисля,4е момчето,което е с теб ще го интересуват какви са срамните ти устни?!
+1Първоначално написано от GerYy
nqma mqsto na sveta za gre6nici
ахХАаХхХА...все приятелки бе...бреее![]()