.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Град
    Там някЪде...

как косата ми да порасне по бързо?

здрасти, някой може ли да ми каже някакъв стимулант,шампоан,балсам,м ска или квото и да е за да ми поразне по бързо косата ,преди няколко дена ходих на една фризьорка дето ме пострига ужасно и искам косата ми да порасне малко,знам че няма да стане за 1 месец но все пак другата година по това време пак да съм си с дълга коса

хининова вода и хининов шампоан комбинирани, чувала съм добри отзиви и за стимуланта на Икаров,а хининовата е около левче по аптеките но може да предизвика по-бързо омазняване или исушаване на косата взависимост от вида й но повечето които я ползват са доволни..има и някакви маски с коприва и водка -потърси в google

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    хининова вода
    стимулант за коса на Икаров
    тривитаминол
    маски с хума

Супер фен Аватара на gabi_94
    косата ми си беше супер преди да почна да използвам хининова вода, направо ми съсипа косата, почна да се омазнява адски бързо и дори след като спрях да се мажа с хининова водя, косата ми пак не е същата като преди
    на теб може и добре да ти действа, но внимавай, по-добре използвай някой по-скъп и по-качествен продукт
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Там някЪде...
    ами мойта коса е тънка и понякога се омазнява...нз може да пробвам

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Аз съм много доволна от хининовата вода на "Кокона",но за жалост нямам нерви да се мажа всеки път и вече не я използвам ... А иначе от нея косата ми ставаше много хубава Мекичка,обемна,нооо дали ми е пораснала повече не знам
    Няма да изреждам продукти,защото преди мен ги казаха Но няма да е зле,когато се къпиш да си масажираш скалпа Това също подпомага за по-бързото израстване на косата Освен това съм чувала,че и бадемовото олио помага (то всъщност това олио,за какво ли не помага де ама айде )
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Боже.. какво ли не опитах да ми расте косата по - бързо .. Баща ми си взел един шампоан на Kasy с боров катран.. от това по-хубаво няма.. Косата ми става страхотна и ан всичкото отгре расте с скороста на светлината .. и аз защото съм с къса коса ходя да се подстригвам два пъти в месеца като го изпозлвам тоя шампоан .. Нищо особенно на външен вид не е обаче няма друг като него Препоръчвам ти го най-сърдечно
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Моята коса започна да расте много бързо след като започнах да използвам Стимуланта на Икаров,Бадемовото масло,отвара от коприва тя е точно за растеж,а също така пия Геритамин Нео на месец косата ми расте по 4-5 см вече
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от Puky
    Боже.. какво ли не опитах да ми расте косата по - бързо .. Баща ми си взел един шампоан на Kasy с боров катран.. от това по-хубаво няма.. Косата ми става страхотна и ан всичкото отгре расте с скороста на светлината .. и аз защото съм с къса коса ходя да се подстригвам два пъти в месеца като го изпозлвам тоя шампоан .. Нищо особенно на външен вид не е обаче няма друг като него Препоръчвам ти го най-сърдечно
    amii samo da pitam otk1de moga da si go vzema tozi shampoan ii kak izglejda i kolko stryva mersiii predvaritelno

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от a_n_i_t_y941001
    Цитирай Първоначално написано от Puky
    amii samo da pitam otk1de moga da si go vzema tozi shampoan ii kak izglejda i kolko stryva mersiii predvaritelno
    Можеш да си го вземеш от всяка апетка.. прозрачно шишенце е , пише Kasy със зелени букви .. и пише , че от боров катран . Околко 3 лв. е
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Puky mersiii sypeeeeer mnogooo

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Моята коса започна да расте много бързо след като започнах да използвам Стимуланта на Икаров,Бадемовото масло,отвара от коприва тя е точно за растеж,а също така пия Геритамин Нео на месец косата ми расте по 4-5 см вече
    А тези хапчета Геритамин Нео колко струват и за колко време горе долу стига една опаковка ,че и аз мисля освен хининовата вода да пия нещо

А Геритамин Нео за какво точно е и колко струва
    И това"Стимуланта на Икаров,Бадемовото масло,отвара от коприва"само едно нещо ли е или са различни неща,че не го разбрах много
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    А Геритамин Нео за какво точно е и колко струва
    И това"Стимуланта на Икаров,Бадемовото масло,отвара от коприва"само едно нещо ли е или са различни неща,че не го разбрах много
    Различни неща са просто с тях се мажа за по бърз растеж и подхранване...Геритамина струва 5 лв. комбинация от витамин А и Е представлява,предназначен ето му е за коса,кожа и нокти,също така на мен ми изчисти и пъпките по лицето
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    раЯ.. (:
    абе чула съм нещо за животинска мас..малко е гадно..после май се отмива с оцет доколкото си спомням..направо отиди а аптека и питай за нещо на билкова основа...
    Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]

Супер фен Аватара на galu6a
    и аз съм чувала хубави неща за хининовата вода

А да попитам аз,тази хининова вода бих ли могла да я използвам за веждите ми понеже ги пречуках много здраво и станаха супер тънки .... би ли имало някакъв проблем ако я използвам за веждите

Цитирай Първоначално написано от InVic7us
    абе чула съм нещо за животинска мас..малко е гадно..после май се отмива с оцет доколкото си спомням..направо отиди а аптека и питай за нещо на билкова основа...
    Оцета за по-лесно отмиване ли е, защото аз понякога слагам сигурно 5 пъти шампоан и пак не успявам да си измия косата хубаво от стимуланта на Икаров

zdraveite iskam da vi popitam kakfo e hininova voda i ot kade moga da se snabdq sas neq molq vi kajete mi . Blagodarq vi predvaritelno.

Хининовата вода се купува от аптеките, не повече от 2 лв е.
    Бадемовото масло, което също е на Икаров (поне аз такова използвам, не знам дали има други марки) и стимуланта на Икаров са различни неща.
    А това с копривата беше, че се изваряват корени от коприва и се облива косата с нея. Но не си спомням дали се отмиваше след това...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Някой ползвал ли е тази Хининова вода? След колко време забелязахте резултата?
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Ами, както виждаш, използва се хининовата вода. Аз съм доволна за сега, забелязвала съм ефект върху ноктите ми, от скоро започнах и на косата. Но както се отразява на тях, така трябва и на косата.
    За повече информация напиши хининова вода в гугъл, ще ти излязат страници от доста форуми, където се дискутира. Там можеш да видиш повече отзиви, както и някои отрицателни мнения, които биха могли да ти подскажат да я спреш, ако ти се случи нещо подобно и на теб.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

otkyde go nameri toq 6ampoan...obikolih sumati apteki i mi kazvat 4e ne sa 4uvali za takuv a mn bih iskala da go namerq.... :S

Цитирай Първоначално написано от Black_Element
    А да попитам аз,тази хининова вода бих ли могла да я използвам за веждите ми понеже ги пречуках много здраво и станаха супер тънки .... би ли имало някакъв проблем ако я използвам за веждите

мацка за веждите по добре използвай бадемово масло..аз използвам бадемовото масло на икаров за растеж на миглите но пи6е 4е се иползва и за бърз растеж на веждите..така 4е пробвай :P
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    аз също съм доволна от хининовата вода... понеже косата ми расте доста бавно започнах да я пръскам през ден с хининова вода и ...има ефект... а и косата ми не е станала по-мазна или.. нещо друго...

Искам да попитам ,понеже видях ,че сте писали ,че използвате хининова вода и за нокти?Има ли ефект ,какъв е и как я използвате в/у ноктите?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си