- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как косата ми да порасне по бързо?
здрасти, някой може ли да ми каже някакъв стимулант,шампоан,балсам,м ска или квото и да е за да ми поразне по бързо косата ,преди няколко дена ходих на една фризьорка дето ме пострига ужасно и искам косата ми да порасне малко,знам че няма да стане за 1 месец но все пак другата година по това време пак да съм си с дълга коса![]()
хининова вода и хининов шампоан комбинирани, чувала съм добри отзиви и за стимуланта на Икаров,а хининовата е около левче по аптеките но може да предизвика по-бързо омазняване или исушаване на косата взависимост от вида й но повечето които я ползват са доволни..има и някакви маски с коприва и водка -потърси в google
хининова вода
стимулант за коса на Икаров
тривитаминол
маски с хума
косата ми си беше супер преди да почна да използвам хининова вода, направо ми съсипа косата, почна да се омазнява адски бързо и дори след като спрях да се мажа с хининова водя, косата ми пак не е същата като преди![]()
на теб може и добре да ти действа, но внимавай, по-добре използвай някой по-скъп и по-качествен продукт
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ами мойта коса е тънка и понякога се омазнява...нз може да пробвам
Аз съм много доволна от хининовата вода на "Кокона",но за жалост нямам нерви да се мажа всеки път и вече не я използвам ... А иначе от нея косата ми ставаше много хубаваМекичка,обемна,нооо дали ми е пораснала повече не знам
Няма да изреждам продукти,защото преди мен ги казахаНо няма да е зле,когато се къпиш да си масажираш скалпа
Това също подпомага за по-бързото израстване на косата
Освен това съм чувала,че и бадемовото олио помага
(то всъщност това олио,за какво ли не помага де ама айде
)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Боже.. какво ли не опитах да ми расте косата по - бързо .. Баща ми си взел един шампоан на Kasy с боров катран.. от това по-хубаво няма.. Косата ми става страхотна и ан всичкото отгре расте с скороста на светлината .. и аз защото съм с къса коса ходя да се подстригвам два пъти в месеца като го изпозлвам тоя шампоан .. Нищо особенно на външен вид не е обаче няма друг като него![]()
![]()
Препоръчвам ти го най-сърдечно
![]()
Моята коса започна да расте много бързо след като започнах да използвам Стимуланта на Икаров,Бадемовото масло,отвара от коприва тя е точно за растеж,а също така пия Геритамин Нео на месец косата ми расте по 4-5 см вече![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
amii samo da pitam otk1de moga da si go vzema tozi shampoan ii kak izglejda i kolko stryva mersiii predvaritelnoПървоначално написано от Puky
![]()
![]()
Можеш да си го вземеш от всяка апетка.. прозрачно шишенце е , пише Kasy със зелени букви .. и пише , че от боров катран . Околко 3 лв. еПървоначално написано от a_n_i_t_y941001
![]()
Puky mersiii sypeeeeer mnogooo![]()
![]()
![]()
А тези хапчета Геритамин Нео колко струват и за колко време горе долу стига една опаковка ,че и аз мисля освен хининовата вода да пия нещоПървоначално написано от billytalent
![]()
А Геритамин Нео за какво точно е и колко струваПървоначално написано от billytalent
И това"Стимуланта на Икаров,Бадемовото масло,отвара от коприва"само едно нещо ли е или са различни неща,че не го разбрах много![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Различни неща са просто с тях се мажа за по бърз растеж и подхранване...Геритамина струва 5 лв. комбинация от витамин А и Е представлява,предназначен ето му е за коса,кожа и нокти,също така на мен ми изчисти и пъпките по лицетоПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
абе чула съм нещо за животинска мас..малко е гадно..после май се отмива с оцет доколкото си спомням..направо отиди а аптека и питай за нещо на билкова основа...![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
А да попитам аз,тази хининова вода бих ли могла да я използвам за веждите мипонеже ги пречуках много здраво и станаха супер тънки .... би ли имало някакъв проблем ако я използвам за веждите
![]()
Оцета за по-лесно отмиване ли е, защото аз понякога слагам сигурно 5 пъти шампоан и пак не успявам да си измия косата хубаво от стимуланта на ИкаровПървоначално написано от InVic7us
![]()
zdraveite iskam da vi popitam kakfo e hininova voda i ot kade moga da se snabdq sas neq molq vi kajete mi![]()
![]()
. Blagodarq vi predvaritelno.
Хининовата вода се купува от аптеките, не повече от 2 лв е.
Бадемовото масло, което също е на Икаров (поне аз такова използвам, не знам дали има други марки) и стимуланта на Икаров са различни неща.
А това с копривата беше, че се изваряват корени от коприва и се облива косата с нея. Но не си спомням дали се отмиваше след това...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Някой ползвал ли е тази Хининова вода? След колко време забелязахте резултата?![]()
Ами, както виждаш, използва се хининовата вода. Аз съм доволна за сега, забелязвала съм ефект върху ноктите ми, от скоро започнах и на косата. Но както се отразява на тях, така трябва и на косата.
За повече информация напиши хининова вода в гугъл, ще ти излязат страници от доста форуми, където се дискутира. Там можеш да видиш повече отзиви, както и някои отрицателни мнения, които биха могли да ти подскажат да я спреш, ако ти се случи нещо подобно и на теб.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
otkyde go nameri toq 6ampoan...obikolih sumati apteki i mi kazvat 4e ne sa 4uvali za takuv a mn bih iskala da go namerq.... :S
Първоначално написано от Black_Element
мацка за веждите по добре използвай бадемово масло..аз използвам бадемовото масло на икаров за растеж на миглите но пи6е 4е се иползва и за бърз растеж на веждите..така 4е пробвай :P
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
аз също съм доволна от хининовата вода... понеже косата ми расте доста бавно започнах да я пръскам през ден с хининова вода и ...има ефект... а и косата ми не е станала по-мазна или.. нещо друго...
Искам да попитам ,понеже видях ,че сте писали ,че използвате хининова вода и за нокти?Има ли ефект ,какъв е и как я използвате в/у ноктите?