.

Виж резултатите на анкетата: Изберете сред отговорите!

Гласували
190. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Чалга

18 9,47%
  • Метал

37 19,47%
  • Рап и Хип - Хоп

36 18,95%
  • Рок

54 28,42%
  • Джаз

1 0,53%
  • Хаус

24 12,63%
  • Техно

11 5,79%
  • Опера

3 1,58%
  • Гръцко и Сръбско

6 3,16%
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 128

Какъв стил музика слушате?

Какъв стил музика слушате ? Аз примерно слушам чалга и тук там нещо друго.Падам си по купоните и там вървят такива песни.Кажете и вие!

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Прави впечатление, че няма Pop и R'n B...аз не мога да си избера само един отговор...

Град
    in your sweet dreams
    пише се метЪл грамотна шибанячка такава ... и нищо няма да напиша щото не слушам метАл (просто няма такъв стил музика тфа е метал .. метал катоо желязо като сребро и прочие) ти си тъпа чалгата развали децатааааа направи Ви неграмотни хахахаха уй
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    пише се метЪл грамотна шибанячка такава ... и нищо няма да напиша щото не слушам метАл (просто няма такъв стил музика тфа е метал .. метал катоо желязо като сребро и прочие) ти си тъпа чалгата развали децатааааа направи Ви неграмотни хахахаха уй
    Е по-спокойно де.. думата е чуждица, не знам дали има утвърден правопис.. срещала съм и метъли да пишат "метал". Все едно е..

По темата - метъл и рок основно, но повече метъл.
    "Совите не са това, което са.."

Слушам главно хард техно, минимал, габба.... но не се ограничавам само до тези стилове

Не мога да разбера защо Хип Хоп и Рап ги слагате на едно .. Пък Хаус и Техно на различно ... Като ще отделяте стиловете си ги отделяте праилно,като ще ги слагате н едно подобните ги слагайте ... !

По темата Слушам Хаус - Прогресив и Теч
    Също така Чил Аут

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

И другото което искам да кажа е
    НЯМА НЯКАКВИ НОВАЦИ ДА СКАПВАТ РАЗДЕЛА И ФОРУМА
    ИМА ТЪРСАЧКА!

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Град
    Страстно село. :D
    Рок.

Град
    Shove IT
    Не виждам хардкор, нинтендокор, реге и ска, жанрове далеч по-известни от шибаната чалга

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    затова пък има сръбско и гръцко

Цитирай Първоначално написано от Nefarian
    Не виждам хардкор, нинтендокор, реге и ска, жанрове далеч по-известни от шибаната чалга
    Нинтендокор пък щото е супер известно...

И тия стилове дето ги изброи в България не са популярни толкова колкото чалгата, така че по-добре скрий някъде зле изиграното си учудване (или ти сериозно не знаеше че у нас тези неща нямат същата популярност както сръбското?)

Нищо лично, брато. Нали Tool слушаш... Ама като почнете така... Некачествен hate просто.. и малко не намясто сякаш.

Разбира се, трябва да се сложат и други стилове - за това си прав, ама мислиш ли че авторът би могъл да се сети точно за ска, хардкор, industrial jungle pussy punk? Ами не. Повечето хора не са чак толкова ерудирани за всичките милион стила, които съществуват.

Темите във форума се пускат от средностатистически хорица, за които не би се предполагало че ще сложат класическа музика например, нинтендокор, ебм, чил и т.н., схващаш ми идеята, нали? Сигурна съм че ги разбираш тия неща. => В такъв случай е малко безидейно да се възмущаваш или чудиш.

Мда, чалгията се слуша само в България, а твоите стилове по целия свят, но ние сме в България. Алтернативните неща не са чак толкова вървежни колкото рапа, попа, сръбското и т.н.

Гласувах за метъл, въпреки че в ласт.фм музикалното ми облаче показва industrial, alternative, grunge, industrial metal, alternative metal и малко punk rock, hardcore.
    (kуpBа! )
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

малко "музикална курвичка" си падам...
    предимно слушам хардкор, пънк рок, метъл и рок...
    от време на време си пускам хардкор(ама тупца-лупца хардкора ) Дръм 'н Бас, Рапец(предимно български, ама не тия Шамара, Шута, генгста генгста продакшин и т.н. сещате се за какво говоря )
    we give it all.

аве кво се нервиш я успокой топката .. това че някой слуша чалга не значи че е тъп егаси хората дето сте ... вие не уважавате себе си ,камо ли другите

Първо не съм момиче и някой да внимавят какво им пишат пръстите ..... Второ пропуснал съм някой стилове тъй като анкетата има ограничение 10 и написах най - слушаните.Трето НЕ СЪМ НОВАК

Така като те гледам ти колко си грамотна...

Предимно хардкор, но също и рок, ска...
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Град
    Horrorwood
    Никога не се ограничавам относно музика.
    Слушам метъл, рок и пънк (в това включвам всичките им подстилове, които слушам) Щом ми харесва - не ме интересува особено какво мислят другите.
    Your pseudo sunshine I don't need.

САМО ЧАЛГА!!!

Скайп - dark_elf2

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    murzi me da izbroqm vsi4ki stilove koito slu6am v momenta
    ama ot nqkolko dena slu6am samo Celtic/Folk

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    progresive trance,minimal,ragga(makar,4e trudno se namira ne6toka4estveno)

Предимно рок , пънк и метъл /с хилядите им подстилове/.......но си падам и малко music whore и бих се зарадвала на един хубав рапец , йа ноу.=)

Цитирай Първоначално написано от acdcfenka
    Рок.

+ хаус и техно, алтернатив/метАл
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Алтернативен рок, Ню Уейв и Рап, примерно.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    виждам че това което аз слушам го няма в анкетата
    иначе слушам ragga и DnB

Повече от фен Аватара на Forester
    Траш и хеви метъл както и рок.