- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какъв стил музика слушате?
Ми, зле говори за теб тва изказване, че 'предпочиташ' опера.. И то така изказано, все едно операта е нещо гадно..Първоначално написано от unicorn_f
Ама така сте, вие, дето talkвате наизуст.
"Обичам чалга и всяква музичкъЪъ, само без нар0дно, опера и метъл, ХАХхахХха!"
Епа мри.
Не защото се кефя на жици, а защото си тъпа. ^^
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
гледай сега. нямам нищо против тебе всеки си има мнение и слуша музиката, която му харесва. Ето затова не значи, че щом някой слушат метъл са "тъпи". Ти пък за "остра" ли се имаш? Това, че слушаш различна музика хубаво, ама айде да не се обиждаме.Първоначално написано от unicorn_f
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
Nikoe ot izbroenite.Drum,dubstep osnovno
Първоначално написано от angellove
Метъл (най-вече Industrial) hard rock, metalcore и т.н.
Чалгарите нещо са учудващо малък процент и аз се съмнявам, че някои са се скътали ;]
раггааааааааа (rock)![]()
и да почти съм убедена че 80% от хората, дали мнението си са излъгали...то ако чалгата имаше такъв малък процент тя БГ щеше да е стигнала УСА (иронично)![]()
Р о к . обичам .
Няма да оставя отговор в анкетата, защото не се прикрепям към 1 стил... слушам всичко![]()
jghgh eпа мри тихиляди теми се изписаха тука от тъпи метъли срещу тъпи чалгари сега искам и аз да си кажа мнението..щото ми е писнало от някви келеши дето научили няколко метълски групи обличат са с някви черни тениски и нз си кво още,пуснали си някви дълги коси го гъзовете и вече "Аз съм метълист и мразя ЧАЛГА" за тва не мога да ги трая тия исипаняци....половината ми даскало е пълно с такива и всички имат на телефоните си чалга,но нали трябва да изглеждат интересни...а сега отивам да пуша,че се ядосах
![]()
Чалга и хаус, и съм горд с това. Напук на всички. Като не познавате някой, не си правете изводи за него.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
И както каза човека под теб...като не познаваш някой, не си прави изводи за него!Първоначално написано от unicorn_f
Спри се малко с тоя общ знаменател. Чудите се вече кой и какво да мразите... просто ей така...за спорта.![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
всякаква,стига просто да ми хаерса самата песен![]()
To infinity and beyond.
HIP_HOP![]()
Всичко е нормално!
Чалга и Хаус и Черно
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
метАл?????!!!?>?неграмотни хора на4и!!! научи се да пишеш и тогава пускай теми! :P
Метъл, рок и от части пънк..
+1Първоначално написано от xXxXSweetDreamsxXxX
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Пфуу, намерил кой да го каже ...Първоначално написано от fluffka1
Punk Rock Metul Ska Hard Core Reggae, Ragga , Drum'n'Bass Country , Indie
i Hip hop \/
Рок,Хеви метъл,Метълкоур,Електронен рок,
Pop, R'n'B, Hip-Hop - основно (комерсиални)
Rock, Retro - рядко
Disco, Чалга - по купони, иначе рядко
(Heavy) Metal, Alternative, Trance, D&B, Electronica, Electropop, House, Опера, Класическа, Hard Rock , Techno - такива боклуци.... не мерси![]()
![]()
![]()
Техно![]()
![]()
Винаги се цели в луната,така дори и да не успееш пак ще бъдеш сред звездите!!!
Първо: има 1000 такива теми....
Второ: писах Гръцко и Сръбско ама слушам и Чалга и Хаус и Рап и квот ми дойде...така че едвали ще изкараш достатъчно точен резултат от тази анкета![]()
каквото ми е на сърце
като изключим народни и чалга,пънк ..
всичко друго да![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.