.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    ne mi puka za nikoi be vajnoto na men da mi e hubavo ;D
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от BoBa4eWeR
    ne mi puka za nikoi be vajnoto na men da mi e hubavo ;D
    а каде остана толеранса към момичетата

Град
    Metaloland
    Ми ако свърша за минута, минаваме на лизинг и после пак

Оплаквания засега няаа
    teen in bg =
    teen in teenproblem =

Град
    Paradise
    Е за минута не ми е хубаво. Не държа секса да е изумително дълъг (2-3 часа и други такива изцепки), но поне 20тина минути... гаджето държи към 40 минути в повечето случаи и така ми идва идеално. За една минута не си заслужава просто. Аз дори не бих го счела за секс. Наистина някои моми4ета предпочитат да е по-кратко (или свършват по-бързо или просто толкова им идва най-добре), но едва ли става въпрос за минутка. Нормалната дължина е точно около 20 минути.

ще кажа аз как бих се чувствала..ами смесено...хем ще ми е кеф че съм го възбудила адски и е свършил мн бързо.. бързото свършване. .е мощно..но от друга страна.. само ще ме е арздразнил ии аз ще искам още...та ще го изчакам малко и после пак ще го яхна

Супер фен Аватара на galu6a
    Еми тъпо ама на веки се случва стига да не е му стане навик няма страшно!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy

А и никой уважаващ себе си мъж не би свършил толкова бавно ... (мое мнение)
    И защо така смяташ?Всичко може да се случи..
    П.П. Темата не трябва ли да се казва БЪРЗОТО свършване??

Според моя личен опит при силна възбуда и дълга любовна игра често мъжете свършват доста бързичко, но пък досега не съм попадала на такъв който да не повтори и да не ме задоволи.... Явно съм попадала на мъже на които не им е въпрос за едното ебане и могат да го направят по два и повече пъти и незадоволени няма...

Град
    София
    Ами ако е еднократно няма да го направя на проблем,но няма и да ми стане много приятно.А ако всеки път му се случва, сигурно ще искам по някакъв тактичен начин да си поговорим... Иначе не съм съгласна че секс под 1 час не е никакъв секс, повече от 40 минути си писва, но и 2-3 минути е прекалено кратко.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Ми да ти кажа честно УЖАСНО Е!!!Все едно да тръгнеш да го правиш с гаджето си и след 1 минута тя да ти каже "Оффф боли ме главата айде да спрем до тук" или нещо от сорта
    Това е изключително неподготвено изказване, тъй като много мъже имат проблеми с бързото свършване - било то на психическа или физическа основа !!

По темата - ако не съм задоволена се чувствам кофти разбира се, но ако той желае ще започнем пак. Вторият път винаги е по-дълуг. А ако пробемът е често срещан ще си поговоря с него, за да изясним откъде може да идва и какво може да се предприеме.
    E,който има богат сексуален опит с повече мъже може би знае Моите партньори се броят на пръстите на едната ръка (за моя гордост и щастие) и НИКОГА момче не е свършвало за една минута ... Просто момчетата,с които съм била НЕ са егоисти и ВИНАГИ са мислили предимно за моя кеф,а и не съм момиче,което да кара момчето да се чувства кофти => да има някакви психически или физически основания да се провали в леглото ...
    Ъъъ... някои момчета се раждат с вродени дефекти, не си ли се замисляла малко?? Други са получили травми от предишни връзки или други изживявания.
    Трети свършват бързо от превъзбуда, но явно на теб не ти се е случвало.

Ми да ти кажа честно УЖАСНО Е!!!Все едно да тръгнеш да го правиш с гаджето си и след 1 минута тя да ти каже "Оффф боли ме главата айде да спрем до тук" или нещо от сорта
    Това е изключително неподготвено изказване, тъй като много мъже имат проблеми с бързото свършване - било то на психическа или физическа основа !!

По темата - ако не съм задоволена се чувствам кофти разбира се, но ако той желае ще започнем пак. Вторият път винаги е по-дълуг. А ако пробемът е често срещан ще си поговоря с него, за да изясним откъде може да идва и какво може да се предприеме.
    E,който има богат сексуален опит с повече мъже може би знае Моите партньори се броят на пръстите на едната ръка (за моя гордост и щастие) и НИКОГА момче не е свършвало за една минута ... Просто момчетата,с които съм била НЕ са егоисти и ВИНАГИ са мислили предимно за моя кеф,а и не съм момиче,което да кара момчето да се чувства кофти => да има някакви психически или физически основания да се провали в леглото ...
    кхъ-кхъ... вадя ножа и гърмя...

да... точно ТИ(няк'ва си пикла) ще повлияе на момче психически, че да се представи зле в леглото...

боже боже... добре, че все още има тук таме някоя с акъла си... че иначе ще умра бездетен...
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    ми ако стане при мен..
    аз ще се хила!!!
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Еми не е фатално толкова.
    Ако е през първите ни пъти е нормално...натам вече,не знам...

Град
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    искаш да ми кажеш че ако свърши за 1 или 5 минути няма да ти е гадно така ли

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от bazzil
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    зависи от момичето,секс по-малко от 1 4ас не е секс....
    Тука са усра направо
    Бих казала,че не си струва да се събличаш за 15 минути,зависи от момичето,коя колко иска и кое язадоволява,както и то възможностите на момчето,като казвам 1 4ас не преувеличавам ,а просто казвам какво мисля.Не използвам думи като 'усра',понеже всеки има собствено мнение по въпроса !!!!

Код:
    <a href="http://www.layoutshere.com" title=Myspace Layouts" target=_blank>
    </a>

Myspace Icons

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Ами...случвало ми се е...ако покажа че не ми е кеф,приятелят ми няма да е много нахъсан за следващият път.
    Както казах...ми се е случвало 2 пъти...с Анастасиос-първият път...той много се сдуха. И аз му викам...абе споко бе човек...не знам си кво.
    На следващият път издържа 40 минути и така си караме по 1 час всеки път.
    Преди това пак ми се е случвало с друг но никога не е било постоянно...

hottie
    Guest
    Ами...случвало ми се е...ако покажа че не ми е кеф,приятелят ми няма да е много нахъсан за следващият път.
    Както казах...ми се е случвало 2 пъти...с Анастасиос-първият път...той много се сдуха. И аз му викам...абе споко бе човек...не знам си кво.
    Евала! Точно така трябва да се постъпи, защото ако се сдухаш сдухваш и него и това може да се отрази зле в секса.

Град
    Евала! Точно така трябва да се постъпи, защото ако се сдухаш сдухваш и него и това може да се отрази зле в секса.
    то че е така така е но не и е било много приятно все пак.....както тя може да му достави удоволствие така би трябвало и той на нея да го достави

hottie
    Guest
    И ако човека има проблем и не успее какво да направи? Да се гръмне ли??? Длупости говориш в момента Не ти пожелавам да ти се случи.
    Аз съм изпадала в такава ситуация с един бивш и знам за какво говоря.

Град
    много добре знам за какво говориш
    случвало ми се е не 1 път
    и ставаше доста кофти

hottie
    Guest
    Ами ето тогава какви ги ръсиш, знаеш че се случва неволно. Нямаше да ти е приятно, предполагам ако момичето си беше тръгнало от вас или зарязало или да ти се е подигравало

Град
    ти нещо ме обърка абе айде както и да е няя спорим ся

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми не ми е кеф.. как да се чувствам?
    Но не правя Трета Световна де .. каквото такова .. случва се на всеки
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мисля че час е нормално за 1 сесия, но 1 мин и надолу си е доста кофти, но си има и хубава страна, втората сесия 100% ще бъде по-дълга
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си