- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- БЪРЗОТО свършване (кам момичетата)
ne mi puka za nikoi be vajnoto na men da mi e hubavo ;D
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
а каде остана толеранса към момичетатаПървоначално написано от BoBa4eWeR
![]()
Ми ако свърша за минута, минаваме на лизинг и после пак
Оплаквания засега няаа
teen in bg =![]()
![]()
![]()
teen in teenproblem =![]()
![]()
Е за минута не ми е хубаво. Не държа секса да е изумително дълъг (2-3 часа и други такива изцепки), но поне 20тина минути... гаджето държи към 40 минути в повечето случаи и така ми идва идеално. За една минута не си заслужава просто. Аз дори не бих го счела за секс. Наистина някои моми4ета предпочитат да е по-кратко (или свършват по-бързо или просто толкова им идва най-добре), но едва ли става въпрос за минутка. Нормалната дължина е точно около 20 минути.
ще кажа аз как бих се чувствала..ами смесено...хем ще ми е кеф че съм го възбудила адски и е свършил мн бързо.. бързото свършване. .е мощно..но от друга страна.. само ще ме е арздразнил ии аз ще искам още...та ще го изчакам малко и после пак ще го яхна![]()
![]()
Еми тъпо ама на веки се случва стига да не е му стане навик няма страшно!
И защо така смяташ?Всичко може да се случи..Първоначално написано от 3oPuTy
П.П. Темата не трябва ли да се казва БЪРЗОТО свършване??
Според моя личен опит при силна възбуда и дълга любовна игра често мъжете свършват доста бързичко, но пък досега не съм попадала на такъв който да не повтори и да не ме задоволи.... Явно съм попадала на мъже на които не им е въпрос за едното ебане и могат да го направят по два и повече пъти и незадоволени няма...
Ами ако е еднократно няма да го направя на проблем,но няма и да ми стане много приятно.А ако всеки път му се случва, сигурно ще искам по някакъв тактичен начин да си поговорим... Иначе не съм съгласна че секс под 1 час не е никакъв секс, повече от 40 минути си писва, но и 2-3 минути е прекалено кратко.
Ъъъ... някои момчета се раждат с вродени дефекти, не си ли се замисляла малко?? Други са получили травми от предишни връзки или други изживявания.Първоначално написано от 3oPuTy
Трети свършват бързо от превъзбуда, но явно на теб не ти се е случвало.
кхъ-кхъ... вадя ножа и гърмя...Първоначално написано от 3oPuTy
да... точно ТИ(няк'ва си пикла) ще повлияе на момче психически, че да се представи зле в леглото...
боже боже... добре, че все още има тук таме някоя с акъла си... че иначе ще умра бездетен...
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
ми ако стане при мен..
аз ще се хила!!!
![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Еми не е фатално толкова.
Ако е през първите ни пъти е нормално...натам вече,не знам...
искаш да ми кажеш че ако свърши за 1 или 5 минути няма да ти е гадно така лиПървоначално написано от sexita
Бих казала,че не си струва да се събличаш за 15 минути,зависи от момичето,коя колко иска и кое язадоволява,както и то възможностите на момчето,като казвам 1 4ас не преувеличавам ,а просто казвам какво мисля.Не използвам думи като 'усра',понеже всеки има собствено мнение по въпроса !!!!Първоначално написано от bazzil
Код:<a href="http://www.layoutshere.com" title=Myspace Layouts" target=_blank></a> Myspace Icons
Ами...случвало ми се е...ако покажа че не ми е кеф,приятелят ми няма да е много нахъсан за следващият път.Първоначално написано от x3eme
Както казах...ми се е случвало 2 пъти...с Анастасиос-първият път...той много се сдуха. И аз му викам...абе споко бе човек...не знам си кво.
На следващият път издържа 40 минути и така си караме по 1 час всеки път.
Преди това пак ми се е случвало с друг но никога не е било постоянно...
Евала! Точно така трябва да се постъпи, защото ако се сдухаш сдухваш и него и това може да се отрази зле в секса.Първоначално написано от sexita
то че е така така е но не и е било много приятно все пак.....както тя може да му достави удоволствие така би трябвало и той на нея да го доставиПървоначално написано от hottie
И ако човека има проблем и не успее какво да направи? Да се гръмне ли??? Длупости говориш в моментаНе ти пожелавам да ти се случи.
Аз съм изпадала в такава ситуация с един бивш и знам за какво говоря.
много добре знам за какво говориш
случвало ми се е не 1 път
и ставаше доста кофти
Ами етотогава какви ги ръсиш, знаеш че се случва неволно. Нямаше да ти е приятно, предполагам ако момичето си беше тръгнало от вас или зарязало или да ти се е подигравало
![]()
ти нещо ме объркаабе айде както и да е няя спорим ся
![]()
Еми не ми е кеф.. как да се чувствам?
Но не правя Трета Световна де .. каквото такова .. случва се на всеки![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Мисля че час е нормално за 1 сесия, но 1 мин и надолу си е доста кофти, но си има и хубава страна, втората сесия 100% ще бъде по-дълга![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!