.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ми хубаво де всеки с мнението си

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    ми хубаво де всеки с мнението си

"Прекален светец и на господа не е мил!"
    Хаха да точно така.темата не е лоша,обаче тук май се толерира плагиатсвото ,закоето стана дума в предишните старници на темата.Искам да кажа по-точно,че когато се използват материали от други сайтове или материлаи изобщо от нета или където и да било ,в по сериозните форуми модераторите задалъжават потребителите да псоачат изрично източника от които са почерпили инфото.А тук ставам свидетел на лигави модове,които заключват теми ,които били стари ,а в същото време не виждат че темата е съпер популярна все още.Хора вземете се в ръце и претанете с вашата точка 11.

zashto vsichki momicheta ne misleha kato Hottie

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

Re: БЪРЗОТО свършване (кам момичетата)

Цитирай Първоначално написано от ba4o0
    Искам да попитам дамите как се чуствате като партниора ви свърши за отрицателно време имам предвит 1мин или да кажем и по малко

Принципно не би било едно от най-приятните неща за едно момиче ..
    За тва се действа умно , и се опитваш да предразположиш момичето към един стабилен оргазъм ... Говорим за игра с ръце и езици (rofl)
    Не бой се , ако имаш късмета после докато го правите , да я докараш до втори ще е добре (да , може да я докараш за отрицателно време ако знаеш как ..)
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Цитирай Първоначално написано от Lolitta
    Ами ако е еднократно няма да го направя на проблем,но няма и да ми стане много приятно.А ако всеки път му се случва, сигурно ще искам по някакъв тактичен начин да си поговорим... Иначе не съм съгласна че секс под 1 час не е никакъв секс, повече от 40 минути си писва, но и 2-3 минути е прекалено кратко.
    мислиме еднакво

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Рядко половият акт ми носи удоволствие, дори равняващо се на това, което съм изпитала по време на...лизинг. Не ме бърка колко ще е-5 вкарвания или 15 минути. Над това време за мен е болезнено, мъчително и напълно излишно. Дори и да му е 2-ри път-продължаваме по други схеми. Аз не мисля да мъча и тормозя вагината си. А и ако не изпитам удоволствие първите 5 минути, после няма къде да го чакам. Тогава възбудата е най-голяма, проникването най-желано и интимно и изобщо...обичам първите няколко минути. После ми е супер безразлично, а след време както казах и болезнено. Има си изключения, в които не искам да свършва....

3oPuTy, аз пък не съм егоист в леглото. След като той ме е извел в рая по гореспоменатия начин, аз искам и на него да му е хубаво. Имали сме случаи след 3-4 въздържания да му спадне съвсем и да почваме отначало. А и знам каква мъка е за него. Не държа на дългия секс. Държа на секса, след който да се чувствам разбита, да не мога да мръдна и да съм задоволена. Ок, аз не изпитвам често вагинален оргазъм. И след като знам, че по-хубаво едва ли ще ми стане, защо да мъча половинката си и да го лишавам от неговото върховно удоволствие? За да получа, трябва да дам.

Оптималният акт за мен е до 15-20 минути. Долна граница нямам. Свършвала съм на първото вкарване, както и 3 пъти за броени минути, а така също не съм свършвала и при секс час-час и нещо.

А иначе за изказването струва ли да се събличаме за 15 минути....Ъ-ъ-, ние не правим само влез-излез. Обичам да го целувам, да го докосвам докато е гол, да го усещам чист, невинен и .....мой. Зимата рядко правим голи секс(дори и блузите си сваляме рядко). Студено е, а и родителите му са в другата стая. За това когато можем се наслаждаваме на телата си. на всеки сантиметър от тях. Приятно е дори да лежиш до голото тяло на любимия, да го докосваш.......ама за хора, които не са обичали истински, може това да не носи наслада. да, сексът е хубава прибавка, но това е само черешката на тортата на интимността. Удоволствие можеш да получиш дори и без да сте се докоснали, от една целувка, от един допир. Оргазмът е хубаво нещо, но не е всичко в секса. Имала съм актове, в които не съм свършвала..изобщо, по никакъв начин, но съм чувствала такава обич, интимност и топлина, че съм се разплаквала от удоволствие........Ама за какво ли се хабя?

Евала на krem4et0 добре го каза и си права не се хабиш изобщо.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си