- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- БЪРЗОТО свършване (кам момичетата)
ми хубаво де всеки с мнението си
Хаха да точно така.темата не е лоша,обаче тук май се толерира плагиатсвото ,закоето стана дума в предишните старници на темата.Искам да кажа по-точно,че когато се използват материали от други сайтове или материлаи изобщо от нета или където и да било ,в по сериозните форуми модераторите задалъжават потребителите да псоачат изрично източника от които са почерпили инфото.А тук ставам свидетел на лигави модове,които заключват теми ,които били стари ,а в същото време не виждат че темата е съпер популярна все още.Хора вземете се в ръце и претанете с вашата точка 11.Първоначално написано от Milena_Pld
zashto vsichki momicheta ne misleha kato Hottie![]()
![]()
Първоначално написано от ba4o0
Принципно не би било едно от най-приятните неща за едно момиче ..
За тва се действа умно , и се опитваш да предразположиш момичето към един стабилен оргазъм ... Говорим за игра с ръце и езици (rofl)
Не бой се , ако имаш късмета после докато го правите , да я докараш до втори ще е добре (да , може да я докараш за отрицателно време ако знаеш как ..)
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Рядко половият акт ми носи удоволствие, дори равняващо се на това, което съм изпитала по време на...лизинг. Не ме бърка колко ще е-5 вкарвания или 15 минути. Над това време за мен е болезнено, мъчително и напълно излишно. Дори и да му е 2-ри път-продължаваме по други схеми. Аз не мисля да мъча и тормозя вагината си. А и ако не изпитам удоволствие първите 5 минути, после няма къде да го чакам. Тогава възбудата е най-голяма, проникването най-желано и интимно и изобщо...обичам първите няколко минути. После ми е супер безразлично, а след време както казах и болезнено. Има си изключения, в които не искам да свършва....
3oPuTy, аз пък не съм егоист в леглото. След като той ме е извел в рая по гореспоменатия начин, аз искам и на него да му е хубаво. Имали сме случаи след 3-4 въздържания да му спадне съвсем и да почваме отначало. А и знам каква мъка е за него. Не държа на дългия секс. Държа на секса, след който да се чувствам разбита, да не мога да мръдна и да съм задоволена. Ок, аз не изпитвам често вагинален оргазъм. И след като знам, че по-хубаво едва ли ще ми стане, защо да мъча половинката си и да го лишавам от неговото върховно удоволствие? За да получа, трябва да дам.
Оптималният акт за мен е до 15-20 минути. Долна граница нямам. Свършвала съм на първото вкарване, както и 3 пъти за броени минути, а така също не съм свършвала и при секс час-час и нещо.
А иначе за изказването струва ли да се събличаме за 15 минути....Ъ-ъ-, ние не правим само влез-излез. Обичам да го целувам, да го докосвам докато е гол, да го усещам чист, невинен и .....мой. Зимата рядко правим голи секс(дори и блузите си сваляме рядко). Студено е, а и родителите му са в другата стая. За това когато можем се наслаждаваме на телата си. на всеки сантиметър от тях. Приятно е дори да лежиш до голото тяло на любимия, да го докосваш.......ама за хора, които не са обичали истински, може това да не носи наслада. да, сексът е хубава прибавка, но това е само черешката на тортата на интимността. Удоволствие можеш да получиш дори и без да сте се докоснали, от една целувка, от един допир. Оргазмът е хубаво нещо, но не е всичко в секса. Имала съм актове, в които не съм свършвала..изобщо, по никакъв начин, но съм чувствала такава обич, интимност и топлина, че съм се разплаквала от удоволствие........Ама за какво ли се хабя?
Евала на krem4et0 добре го каза и си права не се хабиш изобщо.....