- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за гърдите
гледам всяко момче което пише във форума има различни възгледи за гърдите.ай ся кажете какви харесвате
Според мен "нормални" не е правилно да се каже, защото така излиза че другите са ненормалнии едва ли не. Бих сложила "средни", но ти си решаваш.![]()
Нормални... нито мога да кажа, че ми харесват много малки нито пък много големи... може би среден вариант... и да са хубави оформени и стегнати... не някой увиснали... и т.н.![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
а уе гърдите са като мозъка - колкото повече - по добре![]()
![]()
![]()
Нямаш си представа колко си прав батеПървоначално написано от 1nnocenT
![]()
и аз мислех да сложаПървоначално написано от hottie
Средни обичам аз. Стегнатки и красиви ....ще ги схрускам![]()
С Р Е Д Н И :P
Големите няма к'во да ги правя, като ми се размятат![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Всякакви, не може всеки да е Памела![]()
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Все ми е тая каквито такива има други по важни неща от циците т'ва че дадено момиче има малки цици не значи нищо,каквото е дал господ това!![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Аз гласувах за нормални, но това е много относително. Нормални може да са и малки и големи. Всичко си зависи от конкретното момиче. Просто харесвам гърдите на жената с която съм. И съвет към момчетата. Жените обичат да им казвате, че имат хубави гърди.
Това е еквивалент на въпроса:Какъв размер пенис харесват жените?
Сигурна съм,че няма момче ,което да харесва прекалено малки гърди,понеже те са средство за допълнителна възбуда.Отговорът е по скоро нормални.Под нормални се включва добре изглеждащи,стегнати и добре оформени гърди ,на такива,които всяка дрешка стои добре и не се налага да се слага изкуствени сутиени и подплънки,
Не много големи,но стегнати![]()
![]()
![]()
![]()
Get what you can and never get back
верно ли бате?в грешка си, обичаме да ни казват, че имаме грозни гърди и спаружени задници!Първоначално написано от dimitar_ak
Не съм момче ама все пак да коментирам и аз: Мисля че средните са най хубави.Малките са твърде малки а големите направо са отвратитенлни.. да се тресат като бягаш и едва ли не да се удрят в муцуната!
ae kvo zna4enie ima dali e napisal sredni ili normalni?????nali razbraxte kvo ima v predvid?kvo izdrebnqvate ne moga da razbera? arrr![]()
ni6to 4e sum momi4e..nqma da glasuvam za da vidim kvo haresvat mno ina4e "zlatnata sreda"
![]()
Cruel Intentions
Glasuvah za malkiPo-sexy sa
(pone za men e taka ne me hokaite mnogo
)
Обикновенно на този въпрос отговарям НОРМАЛНИ, но вярното е такива, които отиват на жената. Ако е дребна разбира се, че ще са малки.
Първоначално написано от InDo
![]()
![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Мойте са си нормални и си ги харесвам. Не са се оплакали от тях
пък и да се оплачам не ме инт
![]()
You don’t care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you’ve taken her for granted
And everything you have got destroyed
But you’re just a boy
Не съм Цицоман .. Каквито - такива.
И да ги няма - здраве да е ...
Гледам дупетата ...![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Много важни!!! за мене най-предпочитани са примерно средни по големина ...мразя много малките и не съм толкова капризен да са големи (обаче улуча ли на обемни,напрао се ненормализирам),да са г/д стегнати и зърната да не са хлътнали :P ...ако момичето ми позволи мога да си играя с тях без спиране към час![]()
МуЗиКа, ЛюБоВ, СпОрТ, ПиЙнЕ и ЯдИнЕ
Според мен най добре големи, но не огромни