- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КУПИХ СИ УНИКАЛНА РОКЛА ЗА БАЛА!!!!!!!!!! А ВИЕ?
ти пък баш на манекенка ли тръгна да обясняваш(darla) ако не се лъжа деПървоначално написано от Liubimka
абе спокойно кво си се нервирала?нали ти каза че много й е харесала роклята и само спомена че има и други по - добри също както има и други които са зле..сигурно ти стои добре честито..не мога да разбера тря ти падам в краката и да ти се мазня че имаш рокля за 950 от еди коя си фирма ли?еми окс похвали се честито спри се малко че почваш да дразниш
![]()
Cruel Intentions
Не знам защо е толкова важно на коя фирма е и въобще дали е маркова, което ни натякваш с всеки коментар. Важното е да ти хреса и да се чувстваш удобно, не зависимо колко струва и от кой магазин е.
Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!
бе всички рокли ги шият на едно мястоИ тебе за колко ти трябва да е рокля-нали е за една вечер.
Харесва миМного е хубава... Важното е на теб да ти харесва и да ти е удобна
![]()
и на мен не ми харесва роклята, на Виргиния Здравкова ми харесват по-вече роклите и май е доста по-реномирана от ГАЛИНЕЛ![]()
Хубава е роклята,но това на гърдите е доста грозно.
Само това не ми харесва
Но за моя бал едва ли бих си взела черна рокля...
Нещо не ми допада черното.
Сега като я видях и на мен не ми харесва![]()
Не е лоша роклята.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Да. Обаче не е подходяща за всеки - на момиче с по-широк ханш ще стои комично, пък и като цяло доста очертава тялото и трябва да имаш перфектно тяло, за да ти стои добре.Първоначално написано от sladka__droga
Първоначално написано от masal
Много е кич това на гърдите ... определено не ми харесва моделът.Пък и чудо голямо,че е на Галинел.Честно казано преди да прочета темата,дори и не знаех,че съществува толкова известната фирма Галинел.
Роклята е хубава. А пък за мене е мнооого рано да мисля за бални рокли.Чак след 5 години ще тръгна да си избирам рокля
xaxa boje i ko ako e kitaiska roklq? si4ko opira do samiq model. moje da e syper sk1pa ama da ti se cepne na sredata na ve4erta. a tva kolko d1lgo 6e prili4a na roklqПървоначално написано от Liubimka
![]()
![]()
da vqrno 4e se pak e dobre da e zdrava i izd1rjliva ama tva e roklq za bal.edva li 6te se nalaga da q nosi6 izbelqla sled 10 izpiraniq v ramkite na mesec
![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
хахах ма кво викаш "за дълго време ли ше бъде рокля" се1 тва ше го носиш секи ден и е важно да се запази за повече време...![]()
както и да е, роклята е мн изискана и красива, ама май с нея ще седиш, както седи модела в клипчето - като дърво, без да мръднеш.. стори ми се доста неудобна![]()
Роклята е хубава,но в никакъв случай не бих дала 950 лв. за нея...250-300 най-много.Нооо всеки с вкуса си,важното е ти да се харесваш.
мхм и мен не ме кефи, няква никва еПървоначално написано от mysterious93
![]()
Особено когато иде реч за вечерни облекла, много дизайнери в България се справят по добре от Галинел.Първоначално написано от Liubimka
Черната рокля... Аз лично не съм особено впечатлена от декорацията отпред. Като идея ми харесва, но не й като изпълнение. Но щом си си я харесала, значе сигурно има причинаСигурна съм, че ти стои прекрасно. Желая ти да прекараш незабравимо балната си вечер в нея
![]()
Ще ме извиняваш, но черно, като за погребениеПървоначално написано от Liubimka
![]()
Tакива мнения пък ми бъркат в здравето. Мисли, преди да говориш, както се казва.Ще ме извиняваш, но черно, като за погребение![]()
На бал-абитуриентски особено черното не ми се струва подходящ цвят. Млади сте-покажете, че сте като цветя, разцъфнали през май. И моята рокля имаше нещо черно, но не това беше основния й цвят. Беше си турска, но аз си я обожавах(и сега я обожавам), стоеше ми чудесно и се чувствах като принцеса.....
На мен роклята определено не ми хареса. Не бих дала повече от 100 лв за подобна рокля. Че аз сега за коледните празници си взех черна(е, къса де) рокля за 32 лв, която ми харесва около 150 пъти повече от тази!
Мила, нищо лично, но просто роклята ти е ужасна.
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...