- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КУПИХ СИ УНИКАЛНА РОКЛА ЗА БАЛА!!!!!!!!!! А ВИЕ?
biva ama dano imash hubavo tqloaide da si prekarash sup3r na bala : )
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
Представях си я по-широка и .. по-хубава. Дълга и тясна черна рокля според мен не е подходяща за бал. Как ще танцуваш? Всъщност тя изглежда толкова тясна, че как ще ходиш въобще?Айде радвай й се и си прекарай супер на бала
![]()
РОКЛА
:Д:Д:Д:Д:Д[/u][/b]
http://www.galinell.com/home.php?lng=bg
ето сайта роклята на момичето я има в "ГАЛЕРИЯ" и после " Зима - Есен 2006 - 2007 - Колекция "Русия"
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Ау роклята наистина е уникална.Ама си трябва тяло за такова нещо.
Оф, какво се правите, нямало за дълго време да е рокля ако е по-евтина. Все едно няма да я облечете само на бала...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Момичета, добре де, какво ще кажете за тази рокличка, ааа???
http://www.friends.bg/index.php?navP...hoto_id=160087
Ами за това рокле?
http://www.friends.bg/index.php?navP...hoto_id=160088
СПОРЕД МЕН роклята е ужаснаПървоначално написано от Liubimka
![]()
<3 أحبك الشمس
ами нз..за бал ми се струва малко ежедневнаПървоначално написано от Liubimka
по простичка е ,но пък изглежда страшно удобна..и все пак не бих си взела такава за бала.. но имам доста време винаги мога да си променя мнението
![]()
Cruel Intentions
нещо не ми харесваПървоначално написано от Liubimka
![]()
Cruel Intentions
Сладка е![]()
Тези двете - особено втората по-стават.
да дадеш 5-6 хиляди за 1 вечер е повече от идиотщина....
^Да наистина,защо не пуснеш снимка как ти стои на тебе? Защото това е по-важно от модела,цвета, дори и от етикетчето на роклята.
И извинявай, ама каква е целта на тази тема? Предполагам, че си била много щастлива и си искала да се похвалиш, хубаво, но не очаквай всички да са във възторг от роклятата ти. Нито от прословутата марка, на която, честно да ти кажа, почти нищо не ми хаерсва. Още повече за тези цени...И не мислиш ли, че е много по-добре, че всички си имаме различен вкус, едва ли ще ти е приятно да видиш още 10 абитуриентки със същата рокля! Това, че хората ти казват, че не им харесва, означава, че ТЕ лично не биха си взели такава, а не че е грозна, кичозна и ще изглеждаш зле в нея.![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Роклята е много хубава БРАВО за избораи ако и на теб ти стои като на модела ще си уникална
. Иии ти пожелавам да ти е много удобна и да имаш много хубави спомени с нея
![]()
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
Мила,защо си мислиш,че няма по добра марка от тази на Галинел?Ами виж Аля Милушева,виж Виргиния Здравкова...например те не са ли по реномирани и роклите им струват 2 пъти повече от твоята...
И не мога да разбера защо трябва да казваш с каква рокля ще си?100% ,че ще има и по-добри рокли,които са стрували по-малко!!!
Абе няма значение каква е марката,важно е да ви харесва,сега да тръгна да се фукам ,че моята е била на италиански дизайнер ли.....ама товА Е ИЗЛИШНО.
Според мен е важно да се чувстваш добре в роклята си и да си я харесваш,а марката в случая няма никакво значение
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!