- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Радост
Нищо ли4но,просто повечето теми са:Първоначално написано от NeSumJenaTi
Помощ бременна съм!
Помош забремених я?
Ами дали съм бременна?
Има ли опасност да съм бременна?
Та просто е мъничко странно,тъй като темата логично не се вмества в teenprobleм-тиин проблемчета,по скоро към www.bg-mamma.com
Там има хиляди жиени,които искат да забременят и са нясно как най-добре става,не вярвам,че момичета и момчета,за които най-голям страх е евентуална бременост може да са полезни в тази тема или да ти дадат съвет,тъй като това не ги вълнува и няма скоро да ги вълнува.
Най-после една желана бременност.![]()
Поздравления!![]()
Просто споделих . . . Не съм искала съвети . . .
Както и да е
Честито да ти е,ако наистина си бременна.Малко радост в този изпълнен с гафове и идиотски теми форум.
Форумът си е напълно нормален,с нормални теми и вълнения,все пак посетителите са на такава възраст(повечето от тях),на които тепърва им предстои да узряват,да се развиват и да добиват сексуален опит.Гафовете са нормална част от тази възраст,ама темата не е просто за този форум,схващаш за какво иде реч така да се изразя,всеки си има право на тема и мнение,това си е моето.Първоначално написано от Extremescream
Честито![]()
Ами ако си бременна честитоПървоначално написано от NeSumJenaTi
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ууу стискам палции...пиши да кажеш какво каза доктора!!![]()
Dear me,
You are the sexiest thing
has ever walked on this world.
Love,
Me
;]]
Сладички фалшива тревога![]()
![]()
Направо ми иде да се гръмна
![]()
![]()
толкова се надявах . . . шанс
![]()
![]()
ужас
Do ya want me to borrow ya my gun?Първоначално написано от NeSumJenaTi
Офф:Първоначално написано от SoFarSoG00d
Ами и ти си доста грозна и тъпичка ми се струваш... ма никой не ти спами нали. Момичето се радва (вече не де) и все ще се намери нещо такова като тебе дето да пише глупости.. ако не си ти ще е друг така че споко.
Мхм,абсолютно си прав/а,защо ли не се самоубия?!Грозна съм и никой не ме обича,обаче съм тъпа и не мога да го осъзная,'такова'съм-wow 'IT',така,че Горката Аз.....какво ми остава освен да Спамя и да пиша глупости.Първоначално написано от Digger
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Млада си още-не съжалявай.Първоначално написано от NeSumJenaTi
С това считам темата за приключена!