.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: Радост

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от NeSumJenaTi
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    www.teenproblem.net и 23 годишна жена,която иска да забременее-нещо не е нито тийн ,нито проблем.....
    Просто споделям радостта си
    Не може ли

И задължително ли е в този форум да се пише само за проблеми и тъжни неща

Ако е така се извинявам и може да изтриете темата

Като ми се случи нещо гадно тогава ще пиша
    Нищо ли4но,просто повечето теми са:

Помощ бременна съм!
    Помош забремених я?
    Ами дали съм бременна?
    Има ли опасност да съм бременна?

Та просто е мъничко странно,тъй като темата логично не се вмества в teenprobleм-тиин проблемчета,по скоро към www.bg-mamma.com

Там има хиляди жиени,които искат да забременят и са нясно как най-добре става,не вярвам,че момичета и момчета,за които най-голям страх е евентуална бременост може да са полезни в тази тема или да ти дадат съвет,тъй като това не ги вълнува и няма скоро да ги вълнува.

Най-после една желана бременност.
    Поздравления!

Просто споделих . . . Не съм искала съвети . . .
    Както и да е

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Честито да ти е,ако наистина си бременна. Малко радост в този изпълнен с гафове и идиотски теми форум.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Честито да ти е,ако наистина си бременна. Малко радост в този изпълнен с гафове и идиотски теми форум.
    Форумът си е напълно нормален,с нормални теми и вълнения,все пак посетителите са на такава възраст(повечето от тях),на които тепърва им предстои да узряват,да се развиват и да добиват сексуален опит.Гафовете са нормална част от тази възраст,ама темата не е просто за този форум,схващаш за какво иде реч така да се изразя,всеки си има право на тема и мнение,това си е моето.

Честито

Re: Радост

Ей,сладички Закъснява ми вече с една седмица . Утре или в другиден ще отида на лекар . Може да има Бебочеее И не знам . . . просто реших да споделя радостта си с вас
    Ами ако си бременна честито
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    In his heart...
    Ууу стискам палции...пиши да кажеш какво каза доктора!!
    Dear me,
    You are the sexiest thing
    has ever walked on this world.
    Love,
    Me

Сладички фалшива тревога Направо ми иде да се гръмна толкова се надявах . . . шанс ужас

Град
    Wonderland
    Сладички фалшива тревога Направо ми иде да се гръмна толкова се надявах . . . шанс ужас
    Do ya want me to borrow ya my gun?

www.teenproblem.net и 23 годишна жена,която иска да забременее-нещо не е нито тийн ,нито проблем.....
    Офф:

Ами и ти си доста грозна и тъпичка ми се струваш... ма никой не ти спами нали. Момичето се радва (вече не де) и все ще се намери нещо такова като тебе дето да пише глупости.. ако не си ти ще е друг така че споко.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Digger
    Офф:

Ами и ти си доста грозна и тъпичка ми се струваш... ма никой не ти спами нали. Момичето се радва (вече не де) и все ще се намери нещо такова като тебе дето да пише глупости.. ако не си ти ще е друг така че споко.
    Мхм,абсолютно си прав/а,защо ли не се самоубия?!Грозна съм и никой не ме обича,обаче съм тъпа и не мога да го осъзная,'такова'съм-wow 'IT',така,че Горката Аз.....какво ми остава освен да Спамя и да пиша глупости.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Млада си още-не съжалявай.
    С това считам темата за приключена!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си