.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 187

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от hAshoo
    Австрия/Виена
    поздрави

бил съм там 3 пъти

не човек е
    супер красиво място!!!

Град
    София
    Освен Българи, можеби Русия и по-точно Москва, защото това е един наистина красив град, както и Санкт-Петербург, и Новгород.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Обожавам Брюксел...
    Дори ми хареса повече от Париж.

Иска ми се един ден да живея там

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

New York, London.. tova sa gradovete, koito sa mi strast ot malka..
    No.. tui kato vuprosut e i kude mislite, 4e 6te ste naistina 6tastlivi otgovarqm -> Mainz (Germany) li4ni pri4ini
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Някъде из Върмонт, Сащ мисля... много гори, а на мен са ми слабост... или някъде из малките градчета в Ирландия...
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    остров Окинава ... къщичка .. до плажа .. типично японски стил .. това ми е мечтата ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Искам само с най-добри намерения да кажа да не бъркате туризма с имиграцията. И аз много хубави неща си ги мислех преди да замина, ама... иначе така като се замисля, ако гледам от гледна точка на туризъм, ама за живеене (леле дори и аз не съм сигурна, че го разбрах това ) бих си избрала Сан Франциско!

Град
    Там някЪде...
    скандинавските страни...атм някъде.Например Норвегия мн харесвам тези държави.толкова е красиво,толкова ледено.да можеш да се пързаляш цял следобед,а после да се прибереш вкъщи и да пиеш горещ шоколад и да четеш книга до топлата си камина) мн ми харесва.Знам че там е доста студеничко но...
    Други държави в които бих искала да живея са може би Париж(заради модата) или пък Германия-просто Германия си я харесвам.Нещо винаги ме е привличало в тази държава.А и в Германия може да отида да живея и уча при братовчедка ми в Берлин след като завърша гимназия

Живея в Лондон от 6 години пълен ужас. Не бих казала че съм щастлива а точно обратното.. всички искат да напускат България, но трябва да ви кажа, че където и да съм пътувала из Европа по-красиво място от България няма ! Навсякаде другаде хората са по-различни, няма го българският манталитет... само като излезнеш от БГ можеш да я оцениш.. ако не ме приемат в университет др. година се прибирам без да ми мигне окото. Иначе като градове Париж и Рим са уникални но не бих живяла там освен ако не ми се наложи.

Супер фен
    Град
    Своге
    Със сигурност няма да е в чужбина.

От местата,които съм обиколила до момента се спирам на Велико Търново и Варна,не са ми точно мечта,но бих се радвала....
    А Търново
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

От България по-хубаво място няма според мен. Това че е малко беднотия ии т.н е вярно, НО най-щастлива бях там! Когато всичките ти близки хора и роднини са до теб ... винаги ще ти помогнат с каквото могат, а в чужбина си сам и гледаш да изкараш колкото се може повече пари. Е това ли е живота - Праи, пари пари ..
    Но от друга страна пък ако нямаш пари неможеш да имаш нищо .. раздвоена съм, но когато завърша университет тук, ще се върна

БЪЛГАРИЯ N1
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

От България по-хубаво място няма според мен.
    И все пак ако има такова за мен това е Канада.Останал съм с добри впечатления от тази страна,тъй като имам прияели там и макар малко субективно мнение от всичко което съм слушал един умален вид рай.

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от malone
    И все пак ако има такова за мен това е Канада.Останал съм с добри впечатления от тази страна,тъй като имам прияели там и макар малко субективно мнение от всичко което съм слушал един умален вид рай.
    ако си от село канада е идиалното място за тебе...

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    От град съм,тъй обясни защо е идиалното място явно си запознат.

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    От град съм,тъй обясни защо е идиалното място явно си запознат.
    щото са селяни там...

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от iPurple
    Ima mnogo strani v Evropa kakto i Amerika kudeto bih bila 6tastliva..
    Япония и Китай също ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

царска България в периода 1926-1941 г. е идеалния вариант за законова, социална и стабилна икономически и външнополитически страна

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Дрезден
    И съм адски щастлива че имам възможността да живея тук. От малка ми беше мечта

принципно мн обичам да пътувам ... но не мисля, че щастието се определя от мястото, където си, а това с кой си ... но ако тр да избирам може би Ню Йорк или Барбадос (лични причини)

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Америка Скандинавските страни и Франция

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Преди си мечтаех за Брюксел. Хубаво е. Живея близко, макар и във Франция (10 минути път с кола). Но...сивото време не се трае. Просто..да виждаш веднъж седмично слънцето за няколко минути не е работа.

Може би Марсилия.. До морето...

Родом съм от Варна и искам да живея до морето...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Detroit Ghetto
    Ню Йорк,Лос Ангелис,Маями и Ню Йорк е щат а не е град... града е Манхатън
    This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от ShadyRecords
    Ню Йорк,Лос Ангелис,Маями и Ню Йорк е щат а не е град... града е Манхатън
    манхатън е острова в средата
    New York e целия град

благодаря ти...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    http://de.wikipedia.org/w/index.php?...20050819022121
    Всъщност Манхатън е нещо като квартал...

:)

Bih iskala da jiveq v Los Angeles ili Miami ama ne mislq 4e 6tqh da sam mn mn 6tastliva kao jiveq tam..super golemi plaen s vsqkakfi hora..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си