- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Държавата (град) на вашите мечти?
поздравиПървоначално написано от hAshoo
бил съм там 3 пъти
не човек е
супер красиво място!!!
Освен Българи, можеби Русия и по-точно Москва, защото това е един наистина красив град, както и Санкт-Петербург, и Новгород.
New York, London.. tova sa gradovete, koito sa mi strast ot malka..
No.. tui kato vuprosut e i kude mislite, 4e 6te ste naistina 6tastlivi otgovarqm -> Mainz (Germany)li4ni pri4ini
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Някъде из Върмонт, Сащ мисля... много гори, а на мен са ми слабост... или някъде из малките градчета в Ирландия...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
остров Окинава ... къщичка .. до плажа .. типично японски стил .. това ми е мечтата ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Искам само с най-добри намерения да кажа да не бъркате туризма с имиграцията. И аз много хубави неща си ги мислех преди да замина, ама... иначе така като се замисля, ако гледам от гледна точка на туризъм, ама за живеене (леле дори и аз не съм сигурна, че го разбрах това) бих си избрала Сан Франциско!
скандинавските страни...атм някъде.Например Норвегиямн харесвам тези държави.толкова е красиво,толкова ледено.да можеш да се пързаляш цял следобед,а после да се прибереш вкъщи и да пиеш горещ шоколад и да четеш книга до топлата си камина
) мн ми харесва.Знам че там е доста студеничко но...
Други държави в които бих искала да живея са може би Париж(заради модата) или пък Германия-просто Германия си я харесвам.Нещо винаги ме е привличало в тази държава.А и в Германия може да отида да живея и уча при братовчедка ми в Берлин след като завърша гимназия
Живея в Лондон от 6 годинипълен ужас. Не бих казала че съм щастлива а точно обратното.. всички искат да напускат България, но трябва да ви кажа, че където и да съм пътувала из Европа по-красиво място от България няма ! Навсякаде другаде хората са по-различни, няма го българският манталитет... само като излезнеш от БГ можеш да я оцениш.. ако не ме приемат в университет др. година се прибирам без да ми мигне окото. Иначе като градове Париж и Рим са уникални но не бих живяла там освен ако не ми се наложи.
![]()
Със сигурност няма да е в чужбина.
От местата,които съм обиколила до момента се спирам на Велико Търново и Варна,не са ми точно мечта,но бих се радвала....
А Търново![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
От България по-хубаво място няма според мен. Това че е малко беднотия ии т.н е вярно, НО най-щастлива бях там! Когато всичките ти близки хора и роднини са до теб ... винаги ще ти помогнат с каквото могат, а в чужбина си сам и гледаш да изкараш колкото се може повече пари. Е това ли е живота - Праи, пари пари ..
Но от друга страна пък ако нямаш пари неможеш да имаш нищо .. раздвоена съм, но когато завърша университет тук, ще се върна![]()
БЪЛГАРИЯ N1![]()
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
И все пак ако има такова за мен това е Канада.Останал съм с добри впечатления от тази страна,тъй като имам прияели там и макар малко субективно мнение от всичко което съм слушал един умален вид рай.От България по-хубаво място няма според мен.![]()
ако си от село канада е идиалното място за тебе...Първоначално написано от malone
От град съм,тъй обясни защо е идиалното място явно си запознат.Първоначално написано от Darkkiss
щото са селяни там...Първоначално написано от malone
Япония и Китай също ..Първоначално написано от iPurple
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
царска България в периода 1926-1941 г. е идеалния вариант за законова, социална и стабилна икономически и външнополитически страна![]()
Дрезден![]()
И съм адски щастлива че имам възможността да живея тук. От малка ми беше мечта![]()
принципно мн обичам да пътувам ... но не мисля, че щастието се определя от мястото, където си, а това с кой си ... но ако тр да избирам може би Ню Йорк или Барбадос (лични причини)![]()
![]()
![]()
Преди си мечтаех за Брюксел. Хубаво е. Живея близко, макар и във Франция (10 минути път с кола). Но...сивото време не се трае. Просто..да виждаш веднъж седмично слънцето за няколко минути не е работа.
Може би Марсилия.. До морето...
Родом съм от Варна и искам да живея до морето...
Ню Йорк,Лос Ангелис,Маями и Ню Йорк е щат а не е град... града е Манхатън
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"
манхатън е острова в средатаПървоначално написано от ShadyRecords
New York e целия град
благодаря ти...
http://de.wikipedia.org/w/index.php?...20050819022121
Всъщност Манхатън е нещо като квартал...
Bih iskala da jiveq v Los Angeles ili Miami ama ne mislq 4e 6tqh da sam mn mn 6tastliva kao jiveq tam..super golemi plaen s vsqkakfi hora..![]()
![]()
![]()
![]()