.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 187
    Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Женева и Париж са страшно красиви градове (h). Но Лондон ми е слабост, това ми е най-любимият град ( след родния ми в Бг естествено )

Град
    София
    kristo написа:

Ето това е истината- Родината си е Родина и никога не можеш да имаш друга. Колкото и тук да има лишения(най-вече финансово-икономически)< тук ни е мястото. Бягството в чужбина не е решаване на проблема нито индивидуално за отделния българин "X", нито за всички българи, а само негово задълбочаване. Това е все едно да бъдеш осиновен от чуждо семейство, което да кажем е богато, но те ограничава в много отношения и ти налага един коренно различен начин на живот и мислене от този, който ти е изградило твоето биологично семейство- не става, няма истинско щастие! Само в родното семейство можеш да бъдеш истински щастлив. Просто това е ген, който не може да се измени, ген, който се е предавал от столетия, даже хилядолетия от поколение на поколение.

Еми не си прав - познавам българи, които са избягали на запад и са много доволни от решението си. Така че това си е решение на проблема за много българи. А относно гена - да и аз бях голям родолюбец(не фанатизиран), обаче един ден, като си отворих очите за ставащото в България, разбрах защо хората преди мен са избягали и оттогава коренно си смених мнението за България.

По темата: Навсякъде във Австрия, Германия или Швейцария. Все пак фаворити са ми Виена, Берлин, Кьолн, Франкфурт на Майн, Магдебург, Хайделберг, Дрезден, Бон, Цюрих и Базел.

Абе навсякъде в тия три държави

Фен Аватара на tsoko
    Град
    ВРАЦА БАЦЕ ;)
    Пази БОЖЕ слапо да прогледне !

Support your local club!!!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Лично аз, ако съм извън България, както е почти ясно за сега, бих живял в:
    Los Angeles , CA, US
    New York, NY, US
    Miami, FL, US
    Chicago, IL, US
    Copenhagen, DK
    Monaco, FR
    Doha, QR
    Dubai, UAE

На всяко от тези места без изключение бих живял и имам желание да живея!

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    България >> Варна

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Ot malka nai - golqmata mi mechta e da jiveq v USA ... aaam za grad mislq 4e Chicago ... vsi4ko davam za Amerika ;]

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pateto94
    Ot malka nai - golqmata mi mechta e da jiveq v USA ... aaam za grad mislq 4e Chicago ... vsi4ko davam za Amerika ;]
    И не бъркаш.

Само пиши на кирилица, че ще ти трият постовете.

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Париж, Франция.
    Барселона, Испания.
    Милано, Италия.
    Лондон, Великобритания.
    Сидни, Австралия.
    Сантяго, Чили.

Това са местата, където бих искала да живя, но не са подредени по най-желано място. Просто изброявам.

фф

Юнайтет стайсе ми искам в UsA

Осака, Япония!

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Маями, също бих посетил остров Ибиза

Харесвам Лондон ( вече съм бил там ) , а от българските Варна

Супер фен Аватара на montana6
    Страната е Германия, а градът е Вилемсхафен.

Град
    Силистра
    Аз съм си националистка и си оставам такава до край харесвам си държавата колкото и наивно да звучи обажавам и града в който живея след време може и да замина да работя и да живея в друга страна,но ще се върна България защото се гордея с тази страна.
    [..имам родина..]
    [..имам народ..]
    [..имам и вяра..]
    [..имам живот..]
    [..имам надежда..]
    [..имам съдба..]
    [..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]

Град
    Dresden
    Zodiac, страшна къща. Е затова понякога завиждам, че не съм някъде в чужбина. Но и това време ще дойде.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Мечтата ми е Венеция.. искам да го посетя този град и смятам да го направя.. защото е наистина мн красиво там.. но за живеене някак си.. мисля че не става.. иначе място на което бих искала да живея.. да го кажем общо-USA !
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Исландия - Рейкявик/ Олафсфьордур (детска мечта) ;D
    Русия - Питер.
    Сви заједно ко један, само здрави у глави против Система!

Град
    City of the broken hearts
    LasVegas
    Winning is not a sometime thing; its an all the time thing. You don't win once in a while; you don't do things right once in a while; you do them right all the time. Winning is a habit.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Америка

Америка,Ню Йорк
    Живей така,че когато се обърнеш зад теб да има само счупени бутилки,гаснещи фасове и молещи се мъже.

незнам като стана на 18 ако получа зелена карта бих обикаля цела америка каде ли не бих отишал

Цитирай Първоначално написано от adskoty
    Аз съм си националистка и си оставам такава до край харесвам си държавата колкото и наивно да звучи обажавам и града в който живея след време може и да замина да работя и да живея в друга страна,но ще се върна България защото се гордея с тази страна.
    Най-накрая и един разумен човек да се изкаже в тема бъкаща с малоумни американофилски изцепки за "великия" Сащ и колко "прекрасен" бил живота в тая измислена държава.

--------------------------------------------------------------------------------

adskoty написа:

Най-накрая и един разумен човек да се изкаже в тема бъкаща с малоумни американофилски изцепки за "великия" Сащ и колко "прекрасен" бил живота в тая измислена държава.

кирсо вярно е ,че искам да отида в америка да вида що за живот е но никои не е казал ,че ще остана там или ,че е наи великата държава или некви такива до колко знам в филмите бая бая са преовиличили ама бая....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bubals
    --------------------------------------------------------------------------------

adskoty написа:

кирсо вярно е ,че искам да отида в америка да вида що за живот е но никои не е казал ,че ще остана там или ,че е наи великата държава или некви такива до колко знам в филмите бая бая са преовиличили ама бая....
    Виж Америка си има и предимства и недостатъци. Аз не съм достатъчно промит като повечето българи в САЩ, които се превъзнасят таз ане ли се, за да ти кажа, че всичко е кеф и развлечение. Образованието е по-добро, парите са повече, чистотата е на съвсем различно ниво, спокойно е, богато е. Но не е вярно, че няма престъпност - да по-сигурно е като цяло, но има места, в които ако попаднеш се молиш по-бързо да те гръмнат. Здравната система е частна и една линейка струва 1000 долара, само за да дойде и нищо друго. Има някои услги, които са по 16 - 40 пъти по-скъпи специално в здравеопазването. И няма ги тези разходки с прители, които в България можеш да си правиш, просто защото разстоянията са огромни и за да стигнеш до центъра ти трябват 30 минути път с кола. Да вярно е, обаче, че на 16 имаш книжка. И зеленчуците, плодовете и сиренето и кашкавалите са ужасТ. И, за да успееш трябва да си скъсаш задника от работа. Другото е ок. Това на кратко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си