- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Държавата (град) на вашите мечти?
Глупости, точно Англия си Франция докараха света до две световни войни, Германия просто искаше да разруши крадливия и несправедлив световен ред, който тия мародери и мошеници докараха, и ред, който изцяло ощетяваше Германия.Първоначално написано от amk933
Били осъществили най-големите "геноциди", да бе да, кой го твърди това, някои хорица с еврейски фамилии, нали? Айде стига си вярвал в преувеличаванията за Холокоста, защото и там нещата не са на 100% доказани. Да, има избити несправедливо евреи, но дали евреите не предизвикаха германския гняв сами с десетилетия наред източване на германската икономика? Не, че оправдавам германците в случая, но пък и евреите са си много виновни затова, което им се случи и все пак ми се струват нереални твърденията за 6 милиона избити евреи, при положение, че още преди да започне реално нацисткия терор над евреите, голяма част от тях напускат Германия, а след това и Европа.
Франция и Англия имали "славна" история, в какво се изразява? Точно те осъществяват най-големите геноциди- избиха десетки милиони индианци, африканци, ограбиха им богатствата, заробиха ги! Това са твоите любими "хуманни" и "цивилизовани" франсета и английски помияри, които за нищо не стават. Единствено германците са достоен и честен народ, който заслужава уважение, защото са трудолюбиви и сами си оправиха държавата въпреки дълги векове опити за геноцид над тях и страната им.
^Все едно Германия не е имала колонии в Африка...
А за това че евреите са сплотени и силни, не са виновни те. Дай да тръгнем да избивам всички, които са малко по-влиятелни? Никой народ не е виновен за това, че някой кретен е тръгнал да ги избива. Още повече, че евреите не са правили проблеми в Германия, освен че са били богати и заради това - трън в очите на останалите.
И нека не си говорим глупости. Точно пък Англия и Франция са били против световната война и заради това Хитлер си е заграбвал територии по варварски начини и против волята на хората като в Австрия например. Точно Германия си е виновна за войните, пък ти криви историята както искаш - твой си е избора.
Хитлер на първо място си връща заграбените германски етнически територии от Франция, Полша и Чехословакия. После започва и с негерманските територии- това вече е глупост и не го подкрепям. Но преди това връща изконни немски територии, заграбени от съседите на Германия.
После точно евреите са били обсебили германската икономика още отпреди Първата световна война, именно затова още оттогава се появява антисемитизъм сред германския народ. Защото повече от половината банкери в германия са били евреи, така че доста са навредили на Германия.
После Германия има няколко мижави колонии в Африка, от които на практика нищо не печели. истината е, че големия колониален пай го налапват по втория начин англичаните и наглите франсета.
И точно с тази си политика- да владеят почти всички световни богатства, англичаните и французите са най-виновни за двете световни войни. А Хитлер се е появил като естествена реакция на англо-френския монопол, съсипващ Германия, защото тя е плащала непосилни репарации и не й се е давала никаква възможност за възвращаемост и нормализиране на икономиката.
^А ти щом си голЕм патриот знаеш нещо за Германия-Ние сме им печелили битките, а те са ни губили войните!
Баш така си еПървоначално написано от Pwnmaster
![]()
Испания , скандинавските страни и Америка..а също и Австралия:P
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Първата световна война да- но Втората без да водим битки Германия ни връща Македония, Западните покрайнини и Беломорието, както и южна Добруджа.Първоначално написано от Pwnmaster
И не мога да разбера каква е тази омраза срещу една от единствените страни, които почти винаги са ни били коректен съюзник и са ни уважавали за разлика от Франция, Англия, САЩ и Русия, които винаги са ни изигравали и прецаквали за сметка на Сърбия, Гърция и Румъния.
Първоначално написано от kristo
New York City е Номер 1![]()
L.A. и NYC..още не съм решила кое от двете ще е.
И изобщо да обиколя ( и да живея в ) Америка ми е мечта.
В България си е най-добре![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Словения ( в някой малък град)!Ходих миналата пролет!
Няма нищо общо с България..Абсолютно различно.
Честно казано където и да отида ще съм щастлива и ще се чуствам добре!..Но по далеч от България! :S
като цяло добре се ориентирате по чужбина, но кой ще пази българското тук в България....
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
^Разбрахме те. Определено България не е държава на ничии мечти. Вече как си я представяш за в бъдеще е друг въпрос, но бъдещето й никак не зависи от нас, тези "отгоре" отдавна са начертали бъдещето на тази страна, а в момента то се случва.
Колкото до градът на моите мечти - град Комо... невероятно градче! И също, обожавам Рим! Ах, дано мога някога да го посетя...
Франция е държавата на мечтите ми. Има същата хубава и разнообразна природа като нашата, но разгърната на по-голяма площ. Кеф ти ски на Френските алпи, кеф ти море, палми и пясък в Кан и на Френската ривиера. Има и тучни зелени равнини в равнинната част. Определено Франция не се изчерпва с Париж!![]()
Аз съм италианка , живея в Милано, ходя на училище в София искам да уча в Харвард и да живея в ЮАР...от всичките страни имам познати и се надявам това да ми помогне...но живота ми е супер як..бих казала че съм отраснала по летища и самолети...:ДД но познавам много от чуждите култури и бих казала че всяка е уникална сама по себе си и няма едни по яки от други...всяка култура има нещо дето другите го нямат...![]()