- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Модни ли сте?
da
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Сутрин ставам,пия си кафето и чета списание Vogue.После отивам в даскало с кецки на Emerica анцуНг на Адидас и Hoodie(суитчър) на Еко анлимитед и с чанта на Gucci.После всички часове чета списание Cosmopolitan и Еlle,че даже се спъвам от време на време в стълбите до де вървя.След това имам час при модния ми дизейнер за да видя какво ще нося утре...дали Келвин Клайн или Билабонг.И като се прибера от даскало влизам в нета за да проверя дали вчерашната цена на лисичето палто да не е спаднала с 1-2$.Та така общо взето ми минава 1 моден ден.
П.С. TOMMY JEANS RULEZ.
П.С2 и Fashion TV!
Life's about struggling and overcoming your shortcomings
Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing
това беше голяма глупост ...Първоначално написано от DimovB
Raise your fist!
:))
модата е създаването на собствен стил.
да, имам си любими дизайнери и модни къщи и следя тенденциите за всеки сезон
но нямам толкова излишни средства, за да си позволя да се обличам "марково"
в никакъв случай не подражавам.... до някякава степен съм успяла да се обличам достатъчно удобно и хубаво ;]
само може би 10% от бьлгарите да се обли4ат модернодругите 60 % се смятат за такива а само 25% си казват то4но
![]()
![]()
Нито модни списания чета, нито модни предавания гледам![]()
Нито ме интересува модата
![]()
Парцалитеее рууул
![]()
![]()
![]()
nicolepcd
ок, само че аз съм се убедил в товаПървоначално написано от MostHated
В момента много, заради каретата![]()
Не харесвам модерните дрехи, не защото са фЙеШъНн, а защото повечето са грозни за мен. Иначе преди време си купих една сравнително модерна раирана блуза, защото ми хареса.
"Совите не са това, което са.."
:P :PПървоначално написано от elsy
Моден съм аз,че как да не съм с пуловерите наследство от баба и още три поколения преди нея как да не съм моден.![]()
Не всичко модерно ми харесва и затова си се водя по моя мода![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
мноо съм модна. сутрин ако не съм облякана с дънки армани и маратонки найк не излизам![]()
po skoro stilno , a ne modno :S
The Spark