- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъжете страхуват ли се от умни жени?
Та това ми е въпросът. Нека да отговарят и двата пола. =`)
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Абе,Мунс,не можеш да поставиш толкова категорично въпроса. То си е до момчето-ако е някой сельо,ще избяга само при мисълта. Но се срещат и интелигентни момчета (рядко,де) които си пасват с умни момичета.
Краен отговор- Зависи.
Тhe Hell is coming!
edva li se 4uvstvat konfortno no se i sumnqvm da im e priqtno da budat s praznoglavi kifli![]()
zavisi de za kakvo q polzavta kiflata
![]()
ako e samo ze sex po dobre tupa po malko misli i po malko govori
![]()
![]()
Много ясно, че НЕ! Това е като да се страхува човек от НЛО - всеки знае, че има, обаче никой не се е срещал с представител. Същата работа!![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
hehehe mi ela da se zapoznaem deПървоначално написано от Mr_Crowley
![]()
Ако е малоумен ще се страхува, щото мъжете имат един такъв стремеж към надмощие ...В смисъл , винаги искат да са над жените .. и ако някоя е по-умна от тях .. се комплексират или чисто и просто нямат теми за разговор
Както Джоуи и онас негърка , дето най-накрая си фана Рос , щото имаха за кво да си приказват
Та ... както казаха преди мене .. то си е до човека . Ако си тъп - естествено , че ще ти е неприятно да си в компанията на по-умен човек .. То не е само при мъжете това
![]()
И като дойда да се запознаем какво ще стане - ще започнеш да ме затапваш на латиница ли? Не може да имаш претенции, че имаш нещо повече от една гънка в главата и да пляскаш на кирилица. Може да ти се струва малко, но това е началото. Нали се сещаш, че като те гледам как пишеш и вече няма нужда да се запознаваме...![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
евала тогава! :PПървоначално написано от EeeBobii
PreciousDiamond абсолютно си права-комплексират се...и после си плюят на петите![]()
uj temata e za muje.. puk jenite se izkazvat
napravo se nasiram ot strah ot umni jeni... pone ako ima6e 6tqh da se strahuvam de
По какъв повод пък трябва да ни е страх?!?![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ако ти беше малко по-умен, за да прочетеш какво съм написала, щеше да разбереш, че темата не я направих само за мъже! "Та това ми е въпросът. Нека да отговарят и двата пола. =`)"Първоначално написано от Mbp3eJlaH
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Усещам как засегна мъжкото его и сега тука ще се развихрят едни спорове , едни чудесии![]()
Те на хората им се спи още те спорове ще оформят.![]()
![]()
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Абе ... никога не можеш да си сигурен .. Сега им се спи , ама по-късно ...![]()
Те половината са на даскало ама айде![]()
скандал са става.
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Е хубаво де , аз ти говоря за по - късно .![]()
![]()
То ще забраим до тогава.![]()
Baby I got you
And my mystery fades
I got you
Ние може би , но останалите хора във форума ...![]()
![]()
Точно в тоя форум бях срещнала веднъж едно мнение на момче по тема "Какви момичета харесвате" и той беше изброил някакви качества + "да не е по-умна от мен"![]()
Разбира се, един такъв гений не означава че всичките са такива, но доста са мъжете, които познавам са същите и сякаш искат да имат превес над партньорката си. Това че искат да са по-умни от нея също е един вид "надмощие", доминиране. Защото те ще са оправните и умните, а тя ще зависи повече от тях, ще им се опира, ще ги гледа въодушевено ... Мъжете обичат да се "опират" на тях, да имат някого който е зависим от тях. А една умна жена трудно може да бъде зависима от мъж и това невероятно смачква самочувствието им...
Мъжете са си пипкава работа с тaя гордостНякои наистина се комплексират ако приятелката им е по-умна от тях...
И забелязала съм, като общувам с момче, то винаги се опитва да ми се изкара по-умно, по-разбиращо. И във всичките си връзки така.. Което отделно мен ме дразни и става едно съревноваване...Изобщо ненормални човешки отношения, където не мога да съм свободна (нито пък той), защото трябва да премълчавам, да се правя на по-тъпа (а той съответно да си се самодоказва че е повече от мен)...
Както съм подчертала,това не важи за всички или поне се надявам... (не съм срещала индивиди противоположно на описаното, но имам някаква вяра че и такива има![]()
Може пък да се намери мъж с който заедно да си философстваме и да не се опитва да си "налага" ума над моя.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Според мен "Да",но има и изключения разбирасе.
не, не се страхувам.. много повече искам да съм с умна жена от колкото с някфа заблудена кифла хах.. много по - интересно е .. иначе щях да се страхувам ако бях тъп![]()
зависи от човека има мъже и Мъже