- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Търся плакати на Twilight
Здравейте!
Търся плаката на Edward от Twilight от браво.Също тъка търся и всякакви груги плаката свързани с филма.
Срещу размяна или запкащане.![]()
*Липсва описателно заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Да,утре или довечера ще ти пратя ЛС или в тематаПървоначално написано от fenkatakrisi952
![]()
Да знам ама не мога да намеря плаката на ЕдлардПървоначално написано от krisence
![]()
На мен ми се падна точно неговияПървоначално написано от fenkatakrisi952
А не съм го избира. Много искам и плаката на Бела. Някой да има в излишък???
![]()
Здравейте. Аз също си търся плакат на Едуард от Браво. Вече имам на Бела. Даже един в повече, тъй, че krisence ако имаш плакат на Едуард мога да ти дам този на Бела. Пък и имам много други плакати тъй, че да знаете много ми трябва този плакат.![]()
When you can live forever...
What do you live for...
Имам този на Едуард,но искам този на Бела
Hey Gabzi ti ima6 na edward a iska6 tozi na Bella, a az imam tozi na Bella i iskam plakata na Edward. Taka 4e ajde da si gi razmenim! pi6i po
When you can live forever...
What do you live for...
Някой да иска плакатчето на Бела срещу това на Едуарт.Толкова много търсих неггов плакат и няма и няма.Ако някой иска а менкаме да пише на скайп teddy_ins
Имам на TWILIGHT ПИши на скайп x_poison_girl7
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
В следващия брой на сп.БРАВО ще има плакат на Едуард и Бела. Списанието ще излезе на 24 февруари [/quote][/u]Първоначално написано от baby_join_me_in_dead
ЕдЛард, ЕдуарТ.. научете се да пишете..
Пише се ЕдуарД,в статийте и в сичко пише "Едуар и Бела"... Ако искаш прочети в някое списание и ще видишПървоначално написано от lisi4ety
ОМГ знам O.o.. това казвам.. едни го пишат ЕдЛард, други ЕдуарТПървоначално написано от zai4ety13
Следваштия брой на списание браво който излиза четвъртък,също ще има плакат на Бела и ЕдуардПървоначално написано от baby_join_me_in_dead
В немското Браво имаше цял брои за филма + 4 плаката.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
ами в сайта на браво пише че в броя дето ше излезе ше има плакат на алиc... а на Едуард ?
http://www.egmontbulgaria.com/bravo/issues/0903.htm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не, защото го нямам.Първоначално написано от fenkatakrisi952
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away