- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да ви питам нещо...
гледам тука пълно с фешъни и секви подобни животни затва да ви питам аджеба що сте толкоа тъпи дееба !? кво се промени последните години че народа затъпя толкова ? са не знам в другите държави как е ама у България... смех брат, гледам насекъде само курви и педали, а из нета в сайтове като impulse и т.н. секи пише "тАкА" разбирш ли и заеби тва ама и 99% на латиница... и си мислят че е мноу яко, хахах, а в профилите пишат некви хипер банални простотии дето са ги копирали от некой сайт и само глеам едно и също нещо написано на 1000 профила... лол. по въпроса за музиката... комерс, комерс, примерно некъв там слуша линкин парк и се мисли за големия метАл вече... нищо че тва е гей метъл, или па слуша мишо шамара/soulja boy и се мисли за големия генгстър, става бял негър напрао, хах. мн лошо, не е добре работата. Айде надявам се да се оправите вервам си ахахаххахах
недей гледа другите
ти си бъди як тру метъл, а не гей метъл
седи си вкъщи и псувай фешънчетата, че п*тките от класа ти само на тях обръщат внимание
и това е
(rock)
Има нещо вярно![]()
ti ostai taq rabota te sa kefat na tiq raboti tva e lo6otoПървоначално написано от MetalGearSolid
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Деградация....
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Raybeez казва:
Евала, отбий се другата седмица да ти издадем свидетелството за metal trueness...
Saatana vittu perkele hate crew!
ти си същия ве, ко се хилишПървоначално написано от LiLGrizzly
![]()
втф, де е злобата бе, очаквах досега поне две страници хейт а то кво... нема нищо, а и верно им завиждам на фешъните и аз искам да съм тъп като тях ама нема ); много съм сад, сега ше взема да стана емо...
); ); );
и всякаш на някой му запука ... не се хаби![]()
(#) ...thats a cookie...
Така като чета какво пишеш ми се струва, че си няква прохождаща джанка! Много е модерно да се възмущаваш колко другите са тъпи, а ти си мислиш, че си много труи безсмъртен..
Без лоши чувства...![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Ми такова стана... няма връщане на зад,така ще си я караме и за напред!
П.С. Повечето хора избиват комплекси и затова се получава така!![]()
momi4etata sa kefqt na sladki feshan4eta i kato te haresvat taka zashto da ne hodish s rozovi puheni dreshki i shap4ici i da si izpravqsh kosata seki den![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Сорка за въпроса, ама какво разбирате под 'фешън'?
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
А ти къв сиПървоначално написано от OtherDimension
ЛЕЛЕ Лил Гризли да не си фен на лил уейн
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
Първоначално написано от LINKNOT
![]()
![]()
![]()
![]()
леле
!Какви ли ще са тия родители.....![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Не си виждала Борецо.Кофаджиите знаят за кво говоря..
![]()
+1Първоначално написано от HardcoreSyndrome
Хаха т'ва с "гей метъла" ме изкефи както и лапето от снимката.![]()