- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Имам питанка за опашка : )
Миналата година си купих за 30лв уникална изкуствена опашка около 60см от Турция, но много се изхаби и имам огромното желание да си купя отново. Ходих в Магама, но нямашеИмате ли идея къде в софия мога да си купя хубава, изкуствена опашка на достъпна цена? : )
Благодаря ви предварително!
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Нямам идеяя... sry![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
В много фризьорски салони продават,опитай в тях![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Надявах се на по-конкретен отговорНека пише някой, който има опашка ако обичате
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Сори,че ще оспамя,но да попитам стегнато ли държи и в домашни условия ли си я слагаш,аз супер много съм се навила да си купяПървоначално написано от aBeP4eTo
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Няма вариант да ти падне опашката, тя е на принципа на шнола, която захващаш за косата си, а моята беше дори и тежичка, но никога съм нямала проблеми. Слагаш я и тръгваш
Единствената снимка с опашката, която си намерих ви я пускам въпреки, че не се вижда много добре, но за съжаление на този лаптоп нямам други снимки с нея.
http://i39.tinypic.com/2ekrgig.jpg
Харесва миропределено вече съм решена да си купя![]()
Стига да намерим от къде![]()
Аз си намерих в Казанлък мн добре изглеждат за 25 лв :P