.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Колко време и трябва на жената да свърши?

Знам, че зависи от позата, от настройката... ала бала... но някъде четох че докато на мъжа му били достатъчни 2 мин, то на жената 10,20 , но ми си ще да си чуя 'преживени' отговори?
    Ааа и още нещо - вярно ли е че мастурбирането при жените, в ранна възраст, оказвало влияние при достигането на оргазъм с партньор, и по - точно - пречело?

хах... зависи колко и се ебе и кой я ебе мисля че няма строго определени ограничения при женския оргазъм но наистина не могат да се сравняват с рекордьорите от силния пол . колкото до въпроса със мастурбацията... то квото и да се сетиш, като го прайш в много и постоянно, е вредно.... най-малкото се губи кефа

Зависи от много неща...настоение,наточеност ,пози...самият и партньор...
    Не всеки път жената стига краят...зависи си и от самата жена

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    въпросчето ти е доста относително

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: Колко време и трябва на жената да свърши?

Цитирай Първоначално написано от fuckthemall
    Знам, че зависи от позата, от настройката... ала бала... но някъде четох че докато на мъжа му били достатъчни 2 мин, то на жената 10,20 , но ми си ще да си чуя 'преживени' отговори?
    Ааа и още нещо - вярно ли е че мастурбирането при жените, в ранна възраст, оказвало влияние при достигането на оргазъм с партньор, и по - точно - пречело?
    Зависи от много неща
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Зависи .. понякога са ми необходими само 2 мин да свърша.. друг път и след 2 часа секс не мога да свърша.. нагласата играе най голяма роля в случая а при някои жени и позата също.

Зависи от партньора (и възможности те му) , колкото повече го желае и колкото повече е възбудена толкова по бързо.

Моята приятелка почти винаги свършва преди мен(най мн 10-15 мин),а в малкото случай в които не свърши дори и като повторим след час-два не може да свърши наистина е важна нагласата настроението абе всичко е от значение при жените.Няма такива неща като на мъжа да му трябват 2 мин а на жената 10-20 мин при всеки е различно брат...ЗА СВЪРШВАНЕТО ЗАКОНИ НЕМА.

Град
    В тъмното!
    " Rofl4e - нагласата играе най голяма роля в случая Wink а при някои жени и позата също."
    Много правилно предразположиш ли една жена добре , правиш ли го да и харесва , дали 10мин , дали 1 час стига да ви харесва и на 2мата времето е без значение!

"вярно ли е че мастурбирането при жените, в ранна възраст, оказвало влияние при достигането на оргазъм с партньор, и по - точно - пречело? "
    Едва ли пречи.
    All under heaven........

Град
    Варна
    При всяка от нас е индивидуално...не може да се каже с точност време....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

При всеки е различно.Някой път мойта приятелка свършва за 5-10мин. някой път за час.Зависи настроението и как ще я предразположи момчето с което е.

Не разбирам каква е връзката между продължителността на акта и свършването на жената?! Вие може да се клатите и 2 часа и тя да не свърши, друг път 4 минути и да свърши 5 пъти. Каква е зависимостта между двете?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    ^Абсолютно. В за мен в първия случай е по-малко вероятно да свърша даже. Всичко е относително и е до жената. Има жени от вагинален тип-на тях половият акт им носи удоволствие, свършват почти винаги и много силно. Има жени, които изпитват много рядко оргазъм по този начин, но по други начин могат по много(моя милост да речем). Има и трети, на които изобщо не им носи удоволствие акта, но и като цялоизпитват рядко или не изпитват оргазъм. Оргазмът не е като 1 бутонче, което натискаш н пъти и избухва нещо в слабините на жената. Това си е преживяване и може да стане днес 10 пъти, а после да не става с месеци, ако ще едно и също да прилагаш като техника.

По този въпрос може да се напище цяла дисертация и пак да не се отговори на всички възможни и невъзможни неща. За това и този въпрос ще се поставя постояно.

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    ^Абсолютно. В за мен в първия случай е по-малко вероятно да свърша даже. Всичко е относително и е до жената. Има жени от вагинален тип-на тях половият акт им носи удоволствие, свършват почти винаги и много силно. Има жени, които изпитват много рядко оргазъм по този начин, но по други начин могат по много(моя милост да речем). Има и трети, на които изобщо не им носи удоволствие акта, но и като цялоизпитват рядко или не изпитват оргазъм. Оргазмът не е като 1 бутонче, което натискаш н пъти и избухва нещо в слабините на жената. Това си е преживяване и може да стане днес 10 пъти, а после да не става с месеци, ако ще едно и също да прилагаш като техника.
    Абсолютно съм съгласна ..

Град
    Wonderland
    За този въпрос няма точен отговор,както казаха други зависи от настроение,поза,обстановка от прекалено много неща,но и трябва много пове4е време от колкото на мъжа.

Супер фен Аватара на galu6a
    всеки различно

Зависи от партньора !

Не пречи мастурбирането при жените , просто когато жената сама е достигала до оргазъм , тя много добре знае какво да си направи сама за да достигне оргазъм . Ако не каже на партньора какво точно й харесва няма как да се получи . Просто ние жените очакваме мъжете да извадят по една кристална топка и да гадаят кое ни харесва и кое не . Ако казваме гласно желанията си няма да има такъв проблем . Пример : Ако знам , че по-лесно ще свърша , когато си вкарвам по-надълбоко пръстите и изведнъж ги изкарам и това го повторя няколко пъти , мъжът няма как да го знае ако не му го кажа . И от там идва проблемът , че той не може да ме задоволи . Ако му кажа , какво точно ми харесва и той го направи успехът е сигурен .

Град
    Skenderland

Цитирай Първоначално написано от NeSumJenaTi

Зависи от партньора !

Не пречи мастурбирането при жените , просто когато жената сама е достигала до оргазъм , тя много добре знае какво да си направи сама за да достигне оргазъм . Ако не каже на партньора какво точно й харесва няма как да се получи . Просто ние жените очакваме мъжете да извадят по една кристална топка и да гадаят кое ни харесва и кое не . Ако казваме гласно желанията си няма да има такъв проблем . Пример : Ако знам , че по-лесно ще свърша , когато си вкарвам по-надълбоко пръстите и изведнъж ги изкарам и това го повторя няколко пъти , мъжът няма как да го знае ако не му го кажа . И от там идва проблемът , че той не може да ме задоволи . Ако му кажа , какво точно ми харесва и той го направи успехът е сигурен .
    Съгласна съм с теб! мастурбацията при жение е доста полезна,защото изучаваме себе си и какво ни харесва!Общуването на тема "секс" е важна част,независимо дали е по време на акта или в друго време!Аз съм щастлива,че не съм от срамежливите и си казвам какво искам,как го искам и всичко е бомба!

П.П. примера,който си дала е убийствен!Поздравления!Аз не бих се сетила точно за това!
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ако първите 15 минути не свърша значи просто няма да стане.... Принципно за 10 минути съм готова но за повечето жени това е твъъъърде малко така че всичко си зависи от партньорката

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    За този въпрос няма точен отговор,както казаха други зависи от настроение,поза,обстановка от прекалено много неща,но и трябва много пове4е време от колкото на мъжа.
    Не е задължително. Свършвала съм на първото вкарване на пениса!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    това според мен е невъзможно
    или ти си някъв уником просто...при първото вкарване на пениса.....

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    това според мен е невъзможно
    или ти си някъв уникум просто...при първото вкарване на пениса.....
    Оооо и на мен ми се е случвало...

Град
    Свищов
    Ако преди това съм свършила по друг начин, не е невъзможно. А и е имало периоди на 10-15 дни без секс. Така го жадуваш, че просто гръмваш. Всъщност е ставало само 1 път, но е ставало! Като цяло ако ще свърша, това става в рамките на първите 5 минути.....после идват неприятните усещания, умората а и страстта изстива...

Може би 2-3% от оргазмите ми са по време на самия акт. Другите са били или от петинг, или от орална любов. Най-трудно ми е да свърша първия път. После мога да свърша от всичко буквално и става за секунди... реално обаче след 4-5 оргазма ме заболява клитора и се спира до там...
    Разбира се не всички са еднакво силни и еднакво хубави. По правило 2-рият ми е най-силен. Просто съм освободила трупаното желание и сексуална енергия, а после остава само удоволствието.

И все пак аз съм на почти 24 години. На тази възраст(и по-зряла) жената се пробужда за такива преживявания. Достига сексуален пик на 30.....Не ми се мисли тогава как ще се крепя след оргазъм. И сега плача, треперят ми краката, причернява ми и получавам сърцебиене.....тогава трябва буквално да умра от кеф

Град
    Skenderland
    И сега плача, треперят ми краката, причернява ми и получавам сърцебиене.....тогава трябва буквално да умра от кеф
    Аз също съм така!Не мога да си кажа името или нещо членоразделно,да си поема въздух!Случвало ми се е даже да изтръпвам цялата и да не мога да мръдна!Но усещането е страхотно!Аз съм на 18 и май на 30 ще получа инфаркт
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си