- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко време и трябва на жената да свърши?
Знам, че зависи от позата, от настройката... ала бала... но някъде четох че докато на мъжа му били достатъчни 2 мин, то на жената 10,20 , но ми си ще да си чуя 'преживени' отговори?
Ааа и още нещо - вярно ли е че мастурбирането при жените, в ранна възраст, оказвало влияние при достигането на оргазъм с партньор, и по - точно - пречело?
хах... зависи колко и се ебеи кой я ебе мисля че няма строго определени ограничения при женския оргазъм но наистина не могат да се сравняват с рекордьорите от силния пол
. колкото до въпроса със мастурбацията... то квото и да се сетиш, като го прайш в много и постоянно, е вредно.... най-малкото се губи кефа
![]()
Зависи от много неща...настоение,наточеност ,пози...самият и партньор...
Не всеки път жената стига краят...зависи си и от самата жена
въпросчето ти е доста относително
Зависи от много нещаПървоначално написано от fuckthemall
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Зависи .. понякога са ми необходими само 2 мин да свърша.. друг път и след 2 часа секс не мога да свърша..нагласата играе най голяма роля в случая
а при някои жени и позата също.
Зависи от партньора (и възможности те му), колкото повече го желае и колкото повече е възбудена толкова по бързо.
Моята приятелка почти винаги свършва преди мен(най мн 10-15 мин),а в малкото случай в които не свърши дори и като повторим след час-два не може да свърши наистина е важна нагласата настроението абе всичко е от значение при жените.Няма такива неща като на мъжа да му трябват 2 мин а на жената 10-20 мин при всеки е различно брат...ЗА СВЪРШВАНЕТО ЗАКОНИ НЕМА.
" Rofl4e - нагласата играе най голяма роля в случая Wink а при някои жени и позата също."
Много правилно предразположиш ли една жена добре , правиш ли го да и харесва , дали 10мин , дали 1 час стига да ви харесва и на 2мата времето е без значение!
"вярно ли е че мастурбирането при жените, в ранна възраст, оказвало влияние при достигането на оргазъм с партньор, и по - точно - пречело? "
Едва ли пречи.
All under heaven........
При всяка от нас е индивидуално...не може да се каже с точност време....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
При всеки е различно.Някой път мойта приятелка свършва за 5-10мин. някой път за час.Зависи настроението и как ще я предразположи момчето с което е.
Не разбирам каква е връзката между продължителността на акта и свършването на жената?!Вие може да се клатите и 2 часа и тя да не свърши, друг път 4 минути и да свърши 5 пъти. Каква е зависимостта между двете?
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
^Абсолютно. В за мен в първия случай е по-малко вероятно да свърша даже. Всичко е относително и е до жената. Има жени от вагинален тип-на тях половият акт им носи удоволствие, свършват почти винаги и много силно. Има жени, които изпитват много рядко оргазъм по този начин, но по други начин могат по много(моя милост да речем). Има и трети, на които изобщо не им носи удоволствие акта, но и като цялоизпитват рядко или не изпитват оргазъм. Оргазмът не е като 1 бутонче, което натискаш н пъти и избухва нещо в слабините на жената. Това си е преживяване и може да стане днес 10 пъти, а после да не става с месеци, ако ще едно и също да прилагаш като техника.
По този въпрос може да се напище цяла дисертация и пак да не се отговори на всички възможни и невъзможни неща. За това и този въпрос ще се поставя постояно.
Абсолютно съм съгласна ..Първоначално написано от krem4et0
За този въпрос няма точен отговор,както казаха други зависи от настроение,поза,обстановка от прекалено много неща,но и трябва много пове4е време от колкото на мъжа.
Първоначално написано от fuckthemall
Зависи от партньора !
Не пречи мастурбирането при жените , просто когато жената сама е достигала до оргазъм , тя много добре знае какво да си направи сама за да достигне оргазъм . Ако не каже на партньора какво точно й харесва няма как да се получи . Просто ние жените очакваме мъжете да извадят по една кристална топка и да гадаят кое ни харесва и кое не . Ако казваме гласно желанията си няма да има такъв проблем . Пример : Ако знам , че по-лесно ще свърша , когато си вкарвам по-надълбоко пръстите и изведнъж ги изкарам и това го повторя няколко пъти , мъжът няма как да го знае ако не му го кажа . И от там идва проблемът , че той не може да ме задоволи . Ако му кажа , какво точно ми харесва и той го направи успехът е сигурен .
Съгласна съм с теб!Първоначално написано от NeSumJenaTi
мастурбацията при жение е доста полезна,защото изучаваме себе си и какво ни харесва!Общуването на тема "секс" е важна част,независимо дали е по време на акта или в друго време!Аз съм щастлива,че не съм от срамежливите и си казвам какво искам,как го искам и всичко е бомба!
П.П. примера,който си дала е убийствен!Поздравления!Аз не бих се сетила точно за това!![]()
Ако първите 15 минути не свърша значи просто няма да стане.... Принципно за 10 минути съм готова но за повечето жени това е твъъъърде малко така че всичко си зависи от партньорката![]()
Не е задължително. Свършвала съм на първото вкарване на пениса!Първоначално написано от SoFarSoG00d
това според мен е невъзможноПървоначално написано от krem4et0
или ти си някъв уником просто...при първото вкарване на пениса.....![]()
Оооо и на мен ми се е случвало...Първоначално написано от x3eme
![]()
Ако преди това съм свършила по друг начин, не е невъзможно. А и е имало периоди на 10-15 дни без секс. Така го жадуваш, че просто гръмваш. Всъщност е ставало само 1 път, но е ставало! Като цяло ако ще свърша, това става в рамките на първите 5 минути.....после идват неприятните усещания, умората а и страстта изстива...
Може би 2-3% от оргазмите ми са по време на самия акт. Другите са били или от петинг, или от орална любов. Най-трудно ми е да свърша първия път. После мога да свърша от всичко буквално и става за секунди... реално обаче след 4-5 оргазма ме заболява клитора и се спира до там...
Разбира се не всички са еднакво силни и еднакво хубави. По правило 2-рият ми е най-силен. Просто съм освободила трупаното желание и сексуална енергия, а после остава само удоволствието.
И все пак аз съм на почти 24 години. На тази възраст(и по-зряла) жената се пробужда за такива преживявания. Достига сексуален пик на 30.....Не ми се мисли тогава как ще се крепя след оргазъм. И сега плача, треперят ми краката, причернява ми и получавам сърцебиене.....тогава трябва буквално да умра от кеф
![]()