- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Курвенско ли е според вас?
във тази връзка която си прекратила не си получавала това от което си имала нужда
нормално е да го потърсиш другаде а пък щом вече си го намерила още по добре
курвенско според мен е било неговото държание а не твоето
не виждам нищо лошо в това което си направила, той е изпуснал момента, когато е можел да те има : )) след като си щастлива няма какво да се чудиш![]()
Пълен с весело подскачащи параноичкиПървоначално написано от Vutov
![]()
бе момиче..да си чувала ена песничка 'Miss Independent' я пойче никога не се оставяй гаджето ти да те прай на г*з
и как мойш дари да си помисляш че е курвенско поведението ти..трябва да си увереняа в постъпките си! А в случая...той го заслуважа..заслижавал е даже да му изневеряваш без никви угризения..![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Сега си щастлива,нали...тогава нищо друго няма значение![]()
Дам, напълно съм съгласна!Първоначално написано от PreciousDiamond
Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...
Не, не е курвенско..тоя е бил еба*и простия идиот...заслужава си боя! Как ще те псува , а ти ще му се извиняваш?? лелеее... пфф![]()
Лош навик на човек със засегнато его.Първоначално написано от Kostadin_682
Веднага започва да хули и обижда.
Относно майка ти, опита ли се я накараш да се постави в твоята ситуация и да ти каже как би реагирала.
Явно гледа само от гледна точка на бившия ти приятел.
Чесно казано жалко за него, че е неспособен да се изправи лице в лице с теб и да си признае, че е сгрешил с държанието, с поведението и въобще с цялата си нагласа към теб.
Поне от разказа ти, тук от форума, съдим, че не е бил прав и, че ти си постъпила добре. Макар от друга страна и ти да си постъпила егоистично и на инат, заради държанието му, но фактите са на лице - твърдиш, че със сегашния ти приятел всичко е тип-топ. Дано е така.
Успех за напред![]()
не е курвенско изобщо евала че си си намерила свестен са ше умре от яд
Не е курвенско,а е адекватно решение,когато не можеш да си с един човек,трябва да го оставоиш,а не да се самоизмъчваш и да се опитваш да поправиш непоправимото.Това явно не е бил човекът за теб.Ако се чувстваш добре с новото момче...поздравления и не си мисли,че си курва,заради това,че някой те е нарекъл така.Важно е ти как се чувстваш!!!
НЕ![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Щом не ти е достигала топлина, разбирателство и любов в отношенията ти с бившия нормално да потърсиш друго момче - за мен постъпката не е курвенска, а дори много смислена! Бъди щастлива със сегашното момче и не се връзвай и не се засягай от думите на бившия си!![]()
За мен въобще не е. Ти да не си длъжна да го търпиш? Щом си срещнала човека, когото обичаш и си щастлива няма смисъл да се тревожиш за някой, който те е правил на луда...
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
думата-''курвенско'' въобще не е подходяща за случая.Живота си е твой и може да правиш каквото поискаш с него,независимо колко време ще е след раздялата...и без това все някога трябва да тръгнеш с някой.Изобщо не е курвенско!
Руса кукличка
можеби не, но ако бях на негово място и аз щях да те наричам курва
нищо лично![]()
spored men si postupila pravilnonz vse pak, seki ima pravo na izbor
![]()
Той ако е искал да те задържи е нямало да се държи така с тебеУспех с новия
![]()
Peace \\//
не е курвенско :P
питай майка ти по добре ли е да се отнасят с тебе като с парче скъсан плик...мисля че точно тя тряаше да те разбереПървоначално написано от kvosekiorish
![]()
аз па не моа разбера на кое точно викаш курвенско...тфаа е мн нормално..ти да не си некъф парцал че да се държат с тебе така... евала
![]()
![]()
еми...тва дали е курвенско може да се определи от тва какви чувства си изпитвала ти към него не той към теб..:/
its me bitches.. ;]
не, кво ти пука... в крайна сметка за секи си е индивидуално колко време "почивка между връзките" му трябва... щом ти е гот хич да не ти дреме курвенско ли е или не ....
не е курвенскокат си намерила подходящ човек за кфо да търпиш някойси дет ти се качва на главата ...
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов