.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80
    Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    във тази връзка която си прекратила не си получавала това от което си имала нужда
    нормално е да го потърсиш другаде а пък щом вече си го намерила още по добре
    курвенско според мен е било неговото държание а не твоето

не виждам нищо лошо в това което си направила, той е изпуснал момента, когато е можел да те има : )) след като си щастлива няма какво да се чудиш

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от Vutov
    Защо всички момичета не са като теб...
    Ако бяха щеше да живеем в един по-добър свят
    Пълен с весело подскачащи параноички

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    бе момиче..да си чувала ена песничка 'Miss Independent' я пойче никога не се оставяй гаджето ти да те прай на г*з
    и как мойш дари да си помисляш че е курвенско поведението ти..трябва да си увереняа в постъпките си! А в случая...той го заслуважа..заслижавал е даже да му изневеряваш без никви угризения..
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Сега си щастлива,нали...тогава нищо друго няма значение

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Когато в една връзка нещо не достига - търсиш го при друг и това е нормално... Курвенско щеше да бъде , ако се беше наебала с това другото момче , докато си ходила с приятеля си . За мен не е курвенско .. щом си щастлива ..
    Дам, напълно съм съгласна!
    Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...

Не, не е курвенско..тоя е бил еба*и простия идиот...заслужава си боя! Как ще те псува , а ти ще му се извиняваш?? лелеее... пфф

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Re: Курвенско ли е според вас?

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Цитирай Първоначално написано от kvosekiorish
    Наскоро скъсах с гаджето си с което ходихме около година.Той е малко странен човек,смисъл обичаше ме,но аз му бях нещо като подлога,момиче което му ходи нон стоп по задника и той беше свикнал с мисълта че може когато си иска да ми каже нещо от сорта на "майната ти не ми е до тебе" и аз да му звънна след 10 минути да му се извинявам..глупаво от моя страна знам..И в един момент срещнах друго момче,с което много си допаднахме и което наистина се интересува от мен и се държи добре с мен..и точно в този момент гаджето ми отново започна със скандалите че аз съм виновна за всичко и тн.. и тогава побеснях и му казах че има друго момче...от там се започнаха псувните к***а кучка и тн,при което скъсахме..сега съм с новия си приятел с които наистина се чувствам много готино,има тръпка и всичко е на 6,което го нямаше при бившия.курвенско ли е според вас че тръгнах с друго момче веднага след раздялата?
    Евала за решението... тоя не те заслужава... даже се чуда как може да ти говори по този начин...
    Лош навик на човек със засегнато его.
    Веднага започва да хули и обижда.

Относно майка ти, опита ли се я накараш да се постави в твоята ситуация и да ти каже как би реагирала.
    Явно гледа само от гледна точка на бившия ти приятел.
    Чесно казано жалко за него, че е неспособен да се изправи лице в лице с теб и да си признае, че е сгрешил с държанието, с поведението и въобще с цялата си нагласа към теб.
    Поне от разказа ти, тук от форума, съдим, че не е бил прав и, че ти си постъпила добре. Макар от друга страна и ти да си постъпила егоистично и на инат, заради държанието му, но фактите са на лице - твърдиш, че със сегашния ти приятел всичко е тип-топ. Дано е така.
    Успех за напред

Голям фен Аватара на beb4yy
    не е курвенско изобщо евала че си си намерила свестен са ше умре от яд

Град
    Wonderland
    Не е курвенско,а е адекватно решение,когато не можеш да си с един човек,трябва да го оставоиш,а не да се самоизмъчваш и да се опитваш да поправиш непоправимото.Това явно не е бил човекът за теб.Ако се чувстваш добре с новото момче...поздравления и не си мисли,че си курва,заради това,че някой те е нарекъл така.Важно е ти как се чувстваш!!!

Голям фен Аватара на Remini
    НЕ
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    не е курвенско изобщо евала че си си намерила свестен са ше умре от яд
    +1 Ako беше останала с него мъчение
    You've got my head spinning

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Мисля че си постъпила правилно
    Първо си скъсала с момчето, с което не си била щастлива изяснили сте се. Не трябва желанието ти да бъдеш щастлива, да те кара да се чувстваш зле

Щом не ти е достигала топлина, разбирателство и любов в отношенията ти с бившия нормално да потърсиш друго момче - за мен постъпката не е курвенска, а дори много смислена! Бъди щастлива със сегашното момче и не се връзвай и не се засягай от думите на бившия си!

За мен въобще не е. Ти да не си длъжна да го търпиш? Щом си срещнала човека, когото обичаш и си щастлива няма смисъл да се тревожиш за някой, който те е правил на луда...

Голям фен Аватара на Aicken
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Град
    Велико Търново
    думата-''курвенско'' въобще не е подходяща за случая.Живота си е твой и може да правиш каквото поискаш с него,независимо колко време ще е след раздялата...и без това все някога трябва да тръгнеш с някой.Изобщо не е курвенско!
    Руса кукличка

можеби не, но ако бях на негово място и аз щях да те наричам курва
    нищо лично

spored men si postupila pravilno nz vse pak, seki ima pravo na izbor

Той ако е искал да те задържи е нямало да се държи така с тебе Успех с новия

Peace \\//

не е курвенско :P

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от kvosekiorish
    питам ,защото според майка ми това е недопустима курвенска история...и ми е интересно какво мислите вие
    питай майка ти по добре ли е да се отнасят с тебе като с парче скъсан плик...мисля че точно тя тряаше да те разбере аз па не моа разбера на кое точно викаш курвенско...тфаа е мн нормално..ти да не си некъф парцал че да се държат с тебе така... евала

да

еми...тва дали е курвенско може да се определи от тва какви чувства си изпитвала ти към него не той към теб..:/
    its me bitches.. ;]

не, кво ти пука... в крайна сметка за секи си е индивидуално колко време "почивка между връзките" му трябва... щом ти е гот хич да не ти дреме курвенско ли е или не ....

не е курвенско кат си намерила подходящ човек за кфо да търпиш някойси дет ти се качва на главата ...
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си