- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Имам нужда от Вашия избор :)
Така имам нужда от Вашия избор ... понеже след 2 дни ще си купувам преса за коса и не мога да избера ... и точно такава тема не намерих !
Колебая се между 2 .. и ще кажа защо![]()
1. http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09026797
с широки плочи е, 3но покритие, но е само 56W .. не е ли малко ?
2. http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09045415
170W, има и йонизатор, но плочките са малки и са само керамични .
мн ми е шах и мат . коя да си взема ? Какво бихте избрали вие ?
п.п .. това ми е косата http://polly.znih.com/images/users/2...y_normal_1.jpg
...... ?
Ремингтън, ама защо ще съсипваш тези прекрасни къдрици?
Собственост на Canis_Dirus
18 Години постоянно съм с тяхНали знаеш всеки иска това, което му е трудно да има или просто няма
Много ми се иска .. да си сресвам косата всеки ден по 100 пъти
![]()
![]()
![]()
![]()
BRAUN ES-3 SATIN HAIR![]()
Хах, сигурно е така. Аз поне се радвам на моята коса, че е чупливаа - кеф ми права, кеф ми къдрава.![]()
Ама твоя ефект няма как да го постигна, признавам.
Иначе съм ползвала Ремингтън и ми отне 5мин да си изправя косата, а е гъста и сравнително дълга. И доста чуплива.
Пресата е страхотна.
Косата ти е страшнаааааа!
Не я изправяй!
Като я съсипеш,после няма да ти седи така...
Ноооо....все пак не ме питаш за това,та..
Която и да вземеш и двете са добри,според мен,няма да се преебеш особено.
Аз бих предпочела втората.
Ще подкрепя останалите като кажа ,че не трябва да изправяш тези прекрасни къдрици !!! И все пак аз съм за Ремингтън.
Ххах ее много ви благодаря за хубавите думи по отношение на косата ми![]()
![]()
Главно се затруднявам с това .. с коя ще ми е поо-лесно да стане това изправяне .. понеже косата ми е ... Непокорна .. !
и двете са добриREMINGTON е по-силна и е с три покрития, ще уврежда по-малко, след един час изключва сама, за да не се притесняваш например, че си я забравила включена , 36 месеца гаранция, което никак не е малко ... BRAUN e с малко по-слабичка,с по-малко гаранция, но все пак браун е изпитана марка
косата ти е страхотна, не я изправяй редовно, след това ще съжеляваш Само дето нзм какво е йонизатор
някой, ако може да ми обясни...
![]()
Аз бих избрала Браун.Изглежда ми по-практична,понеже е по-малка+това,както казаха си е изпитана марка![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
male kosata ti e prekrasnaamm..po dobra m iizglejda na braun
a i kakvo kato sa kerami4ni?to to4no takiva trqbav da sa
![]()
Cruel Intentions
Brauna май е по-харесваната ... благодаря на всички, които писаха .., Нооо ще се радвам и на други ... гласове или мнения или .. каквото и да е ... чуждо![]()
Жалко, че някой ги е нямал и дветее ...![]()
колко объркано ми стана сега .. понеже доста от вас гласуват по различен начин , а не казват защо .. и незнам ...
обърках се
Браун!!!
Косата ти е КРАСИВА бай дъ уей![]()
Remington.Аз я имам тази преса и е вълшебна![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
лесно ли се изправяш ? и на мене според тебе ще ми свърши ли вълшебна работа ??Първоначално написано от ElisaDay
![]()
:P
косата ти е страхотна не я съсопвай , но това е твое мнение просто ти завиждам на къдриците![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
ее не мога да повярвам, че на толкова хора им харесаха тези къдрици .. толкова са ми скучни на мене![]()
![]()
мерси на всички за хубавите думи ..
Фризьорът ми (който прави мацките по разни списания) държи на Ремингтън и ме посъветва такава да си купя.
И пак казвам - ползвала съм 2 преси Ремингтън (една от които - тази, за която се чудиш) и са страхотни.
Първоначално написано от FelisDirus
мерси за конкретния отговор![]()
![]()
и аз си зех точно тач на ремингтон и е супер мн хубаво изправя мн съм доволна![]()
![]()
![]()
Мy heArt тупа-р-лупа fOr yOu(!)(!)(!)
първо да ти кажа да имаш наистина хубава коса моята е къдрава непокорна като твоята и аз лично от тези двете май бих предпочела Браун,а иначе за коледа ми взеха белисима креативити за 90лв. и ти казвам че е просто уникално нещо за моята коса,която е по-дълга доста от твоята но иначе е същата,та за перфектно изправяне ми отне около 30мин. не знам много ли е малко ли е обаче като си я знам каква си ми е косата резултата ми се стори вълшебен!![]()
To infinity and beyond.
Косата ти е ЖЕСТОКА!
Съжалявам,че нямам мнение по темата,ама не се сдържах да не го напиша...