- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Всички Online на протеста!
http://feelfriendly.com/
Присъединете се
Аз от няколко часа съм на сайта,но хората почнаха да намаляват.![]()
следобед бяха 94, сега показва 5390 протестират в момента.Първоначално написано от LINKNOT
![]()
Бяха над 6000 около 4-5 часа българско време![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
милиони са бе
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
За милиони няма закониПървоначално написано от Disrespect
за кокошка няма прошка...![]()
Grumpy old madman
Драснете и една Интернет-подписка. Точно това е начина - хем мирно, хем за мишки.![]()
Хем не им се налага да излиза от вкъщи![]()
Гледай - още 3ма да влязат в сайта и правителстово пада...![]()
za po gornite dva komentara...ne vsi4ki sa ot Sofiq nz s nqkvi pogre6ni predstavi se 4e osven Sofiq dr nqma...ii nqkoi se e opital da vi podkrepi makar i online poneje nqma vuzmojnostta da doide i pak nedovolni..
Cruel Intentions
Това, че някой хора ги мързи да дойдат до София е друг въпрос. Достатъчно хора от провинцията бяха днеска на протеста, а със сигурност са заети с по-сериозно неща от теб.
Еми смейте се, принципно наистина щеше да е мн по- добре тея хора да са на място, ама примерно аз нямаше как да присъствам, какво правим в тоя случай?
На "свобода или страх" отидох, нищо, че берлин е на 800 км, но няма как да прелитам държави принципно. Не всички могат да дойдат и не мисля, че има смисъл да се будалкате, само защото вие сте я имали тая възможност. В крайна сметка показваме един вид подкрепа.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
taka li? sofiqn4e ne mislq s teb da obsujdam finansovite si vuzmojnosti...moje i da e bilo za po dobre..za da ne gledam groznata ti mutra...
Cruel Intentions
![]()
Имаше хора от Варна и Бургас дошли специално за протеста, но явно принцески, като теб предпочитат да си седят вкъщи и да пишат неадекватни мнения в тийнпроблем.
Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
vij kvo nqmax vuzmojnostta a i kato se zamislq ne bixa me pusnali da doida...a i za6to?za da moje grupa grozni levskar4eta da razvalqt si4ko?ne te znam na kuv se pravi6..protesta uj be6e miren..kat iska6 da se pravi6 na jivotno si organiziraite va6 protest i pravete kvoto si iskate tam..razvalixte na horata truda..i drugi si izpatili zaradi vas
![]()
Cruel Intentions
И в Пловдив днеска имаше, ама нищо интересно не стана...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Братле, обесни ми къв е смисъла от протест в Пловдив?
и аз незнам, разбрах сутринта и реших да ида, чух че и в други градове е имало ама.... Евала на хората в София, ама драскачите пак ги изкараха че всички са скинхед и фенове на отбори...Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
Не че не беше така.Кога ще се научат,че не са на футболен мач!Не съм доволна от "хиляди,маса,народ.."чушки !
е аз ся като гледам има и много стари хора, жени, млади момичета. Верно че има и хора от някои субкултири, ама защо все те са виновните...Първоначално написано от Jamalska
ако днес протестът беше мирен, нямаше да има никаква полза.. но и при това, което се случи политиците се крият като мишки. За мен това не са хора и заслужават да бъдат осъдени до един![]()
![]()
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
Мършата в парламента може да се замисли само ако усети гнева на народа..понякога силата е наложителна...Първоначално написано от miminky
За пореден път обаче се доказа кой управлява медиите...навсякъде се оплю протеста...куp за продажните медии... ^^
ПП: куp и за хулиганите![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb