- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Протеста! Новини, снимки и коментари!!!!
o.O
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
![]()
![]()
![]()
Да бе, за ДОИП съм..
А за утре един от организаторите 100 пъти повтори, че е от 2 ии ако можем да отидем към 1, че да помогнем за строенето на 'сцената'.![]()
^ Втората снимка от сайта, който си дал..
Се тая ;д всъщност е третата, объркала съм се.
Аз ще ходя.
Ако не си за доип си враг на народа ! :>Първоначално написано от global
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
за бокса могат само да те арестуват, ако носите оръжие - крийте го![]()
For I am Winter born
Къде да го крия !?!? Тия ченгетата пипат навсякъде !!!Първоначално написано от SiegHeil
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Тия човек убиха, а ние...
![]()
На мен ми е интересно къде се е скрил Глобал днес, когато се е развихрило хорото![]()
Ама сигурно ли е !?!? Щото нещо лъжеха по телевизията !!?!?Първоначално написано от Decu
Утре сме там ... макар и умрели!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
По обувките, зад колана, в качулката...и се надяваш куката да е несериознаПървоначално написано от InitialD
![]()
For I am Winter born
Или ако имате момиче даваш на нея..![]()
Макар че на една дори крема й отвориха, 'щото 'кутiйката изглежда подозрителна, извинете..да, крем е, вървете'.![]()
![]()
Еми мен по принцип една вечер в 3 дискотеки под ред не ми наериха ножа в джоба ама ченгето си е друго !!!Първоначално написано от SiegHeil
![]()
А разбрахте ли че нещо тия "организаторите омекнали"!!!!![]()
![]()
хулиганите пак ли ще ходите?Първоначално написано от ImaLiBe
Не, само УБИЙЦИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ ще са там ...
Колкото повече криеш толкова по-зле. Мен са ме пускали, въпреки че са виждали как нося неща които не трябва. Всеки проверява на различни места, така че е трудно да уцелиш кое ще пропуснат. Веднъж ми се извиняваха че са ме карали да развързвам 10 дупки, докато на ннационали ножа винаги ми е в маратонките. Пакета до сега никога не са ми го проверявали и може би си е най-сигурното място. Там и при рутинното претърсване не барат.
...
Ти си мълчи.Първоначално написано от global
Собственост на Canis_Dirus
Аз се хванах на хорото специално заради теб.![]()
Първоначално написано от ImaLiBe
![]()
![]()
![]()
![]()
Е не, такава смехурия не бях чел досега, то бива бива, ама това бие всякакви рекорди и може да влезне отвсякъде в репертоара на Комиците най-малкото...
Значи мирните протестиращи българи всъщност "не са българи", а са прикрити евреи или поне слуги на Синедриона, а побойчовците, дето провалиха протеста ония ден да "етническите" българи... Много болка има у тези написали това нещо... и сериозна нужда от намесата на психиатър най-вече![]()
^Въпреки, че не съм фен на кежуалите ... тоя път ги подкрепям донякъде!
Има един начин. Не е много приятен ама е 100% успешен. Обаче става само за неща с размера на бокс, не повече и ОПРЕДЕЛЕНО не е препоръчителен ако си решил да носиш ножПървоначално написано от InitialD
Значи увиваш го с тоалетна хартия и го затискаш между бузите на задника ти. Принципно така се внасят разни работи
Аз обаче няма да нося такива работи утре щото не ми се лежи в ареста
Мислех да си взема бокса ама после видях, че утре полицаите ще протестират и идеяда ще е много лоша. Иначе днеска бях с бокса, точно така съм го пренесъл.
![]()