.
Отговор в тема
Страница 11 от 19 ПървиПърви ... 789101112131415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 451
    o.O
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D

Да бе, за ДОИП съм..
    А за утре един от организаторите 100 пъти повтори, че е от 2 ии ако можем да отидем към 1, че да помогнем за строенето на 'сцената'.

^ Втората снимка от сайта, който си дал..

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Се тая ;д всъщност е третата, объркала съм се.

Аз ще ходя.

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от global
    ТРЯБВА да си за ДОИП.
    Ако не си за доип си враг на народа ! :>
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Днес мина протестът. Утре пак съм там - 17.01.09, от 15.00 (3 следобяд). Призовавам всички да идем. И се пазете, тъй като е събота, съответно ще има много хора и може да стане сбиване. Пазете се и не влизайте в бой!

Скайп - dark_elf2

Град
    Видин
    за бокса могат само да те арестуват, ако носите оръжие - крийте го
    For I am Winter born

естествено иначе аз няма да го ползвам, само в най-краен случай ако нямам друго какво да направя

Скайп - dark_elf2

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Къде да го крия !?!? Тия ченгетата пипат навсякъде !!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Да бе, ебаси майката.. О.О

hottie
    Guest
    На мен ми е интересно къде се е скрил Глобал днес, когато се е развихрило хорото

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от Decu
    Да бе, ебаси майката.. О.О
    Ама сигурно ли е !?!? Щото нещо лъжеха по телевизията !!?!?

Утре сме там ... макар и умрели!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от InitialD
    По обувките, зад колана, в качулката...и се надяваш куката да е несериозна
    For I am Winter born

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Или ако имате момиче даваш на нея..
    Макар че на една дори крема й отвориха, 'щото 'кутiйката изглежда подозрителна, извинете..да, крем е, вървете'.

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    По обувките, зад колана, в качулката...и се надяваш куката да е несериозна
    Еми мен по принцип една вечер в 3 дискотеки под ред не ми наериха ножа в джоба ама ченгето си е друго !!!

А разбрахте ли че нещо тия "организаторите омекнали"!!!!

Цитирай Първоначално написано от ImaLiBe
    Цитирай Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
    Тия човек убиха, а ние ...

Тва е върха!!!!!!!!
    Утре всички там,3 часа!
    хулиганите пак ли ще ходите?

Не, само УБИЙЦИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ ще са там ...

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    След сряда 14.01.2009г.,протеста пред парламента беше подменен с демократични
    призиви за мирен протест.Протеста,вече се води от полезни идиоти,които обслужват
    юдео-масоните и вечно скитащите евреи.Те отблъснаха всички истински националисти,
    които единствено имат опит,тактика и умения да доведат протеста да успешен край.
    Днес,водещият на протеста пускаше западна музика,която в достатъчна степен зомбира
    и намалява съпротивителните сили в индивида.Най-голямото предателство спрямо протестиращите беше,когато започна да свири цигански оркестър.
    Така наречените организатори на този протест,го превърнаха във фарс и срамен концерт
    който уби духа на националният дух.Видно,е че еврействащите либерали обсебиха
    протеста и вече го манипулират и Синедриона протърква ръце от радост,че са спряли
    устрема на етническите българи.Спешно трябва да се започнат преговори между всички
    истински националисти за учредяването на националистическа коалиция,която да убеди
    апатичният и посредствен народ,че тя може да му върне БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ.
    Понятията -"демокрация","свобода на словото","равнопоставеност на етносите",
    "права и свободи","толерантност","плу рализъм"и т.н са словоблудство и опразнени от
    съдържание.,точно с тях чифутите ликвидираха държавността и честта и достоинството на етническите българи.Еврейският капитализъм е мъртъв,защото той
    донесе само страдания и унищожение на етническите българи.Нужна е намеса на
    държавата в икономиката на страната и създаването на социално-справедлива държава,
    каквато е била при древните българи.Само ние сме във състояние да оглавим националният протест.НАШЕТО ДЕЛО Е СВЯТО И НИЕ ЩЕ ПОБЕДИМ!!!
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Колкото повече криеш толкова по-зле. Мен са ме пускали, въпреки че са виждали как нося неща които не трябва. Всеки проверява на различни места, така че е трудно да уцелиш кое ще пропуснат. Веднъж ми се извиняваха че са ме карали да развързвам 10 дупки, докато на ннационали ножа винаги ми е в маратонките. Пакета до сега никога не са ми го проверявали и може би си е най-сигурното място. Там и при рутинното претърсване не барат.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от global
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    На мен ми е интересно къде се е скрил Глобал днес, когато се е развихрило хорото
    Стоях отстрани горе на паметника и им гледах сеира. Техния, защото ти не си била.
    Ти си мълчи.
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Аз се хванах на хорото специално заради теб.

След сряда 14.01.2009г.,протеста пред парламента беше подменен с демократични
    призиви за мирен протест.Протеста,вече се води от полезни идиоти,които обслужват
    юдео-масоните и вечно скитащите евреи.Те отблъснаха всички истински националисти,
    които единствено имат опит,тактика и умения да доведат протеста да успешен край.
    Днес,водещият на протеста пускаше западна музика,която в достатъчна степен зомбира
    и намалява съпротивителните сили в индивида.Най-голямото предателство спрямо протестиращите беше,когато започна да свири цигански оркестър.
    Така наречените организатори на този протест,го превърнаха във фарс и срамен концерт
    който уби духа на националният дух.Видно,е че еврействащите либерали обсебиха
    протеста и вече го манипулират и Синедриона протърква ръце от радост,че са спряли
    устрема на етническите българи.Спешно трябва да се започнат преговори между всички
    истински националисти за учредяването на националистическа коалиция,която да убеди
    апатичният и посредствен народ,че тя може да му върне БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ.
    Понятията -"демокрация","свобода на словото","равнопоставеност на етносите",
    "права и свободи","толерантност","плу рализъм"и т.н са словоблудство и опразнени от
    съдържание.,точно с тях чифутите ликвидираха държавността и честта и достоинството на етническите българи.Еврейският капитализъм е мъртъв,защото той
    донесе само страдания и унищожение на етническите българи.Нужна е намеса на
    държавата в икономиката на страната и създаването на социално-справедлива държава,
    каквато е била при древните българи.Само ние сме във състояние да оглавим националният протест.НАШЕТО ДЕЛО Е СВЯТО И НИЕ ЩЕ ПОБЕДИМ!!!
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!

Е не, такава смехурия не бях чел досега, то бива бива, ама това бие всякакви рекорди и може да влезне отвсякъде в репертоара на Комиците най-малкото...
    Значи мирните протестиращи българи всъщност "не са българи", а са прикрити евреи или поне слуги на Синедриона, а побойчовците, дето провалиха протеста ония ден да "етническите" българи... Много болка има у тези написали това нещо... и сериозна нужда от намесата на психиатър най-вече

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    ^Въпреки, че не съм фен на кежуалите ... тоя път ги подкрепям донякъде!

Има един начин. Не е много приятен ама е 100% успешен. Обаче става само за неща с размера на бокс, не повече и ОПРЕДЕЛЕНО не е препоръчителен ако си решил да носиш нож Значи увиваш го с тоалетна хартия и го затискаш между бузите на задника ти. Принципно така се внасят разни работи Аз обаче няма да нося такива работи утре щото не ми се лежи в ареста Мислех да си взема бокса ама после видях, че утре полицаите ще протестират и идеяда ще е много лоша. Иначе днеска бях с бокса, точно така съм го пренесъл.

Скайп - dark_elf2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си