- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Протеста! Новини, снимки и коментари!!!!
^И аз така мислех да го направя ама с тиксо за гъза ... хахаха ама си викам ае за кво ми е нож ... те кежуалите не ме знаят ... дано и не ме бият!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Полицаите също нямат право да носят оръжие на протест![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Ти ме нарече българин!!!Първоначално написано от ImaLiBe
Мерси! За пръв път го правиш ... и да обикновен съм утре моШно срещу политиците или по-точно сградата!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Това му казах и на кънта в едно лично .. ма той нещо май не ме разбра!Първоначално написано от ImaLiBe
Ти поне го направи ...
are sq e momenta jalko 4e trqa u4a i 4e me zadurjat tolkova mn raboti (ot Varna sum) ina4e s drago surce shtqh da otida da pomogna..teq jandarmeristi maika im shtqh da eba haha![]()
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Глобале сигурно си се пукнал от яд като всички танцувахме право хоро - за жалост имах чуството,че само аз и още 3ма човека ги знаеха хората :/ Днес аз мисля да ходя в два за всеки случай,па ако е от три ще почакамМоже да взема малко пиратки,а иначе и ръцета са ми достатъчно големи и масивни,че да не ми трябва бокс,ама тва е само ако се наложи
Са ще прочета да видя кво става с протеста на ушевите дали са отишли вчера да го бутат пичовете
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
...
Падал си много като малък на главата си,а?Аз ти казвам ти си идиот.Народната муизка се е запазила с векове тя ни е пазила като народ,едно от малкото неща,които са запазили духа на хората чист и недеформиран.Ако не бяха те още щяхме да сме в Турция и сигурно щяхме да сме горди с това,тъй като всичко щеше да е заличено.Чалгата е хубава музика също,но я пеят педерасти и всякви други извращения на природата.Освен това чалгата ни е 99% крадена,така че не можеш да я сравняваш с Българската музика,с която истинските българи се гордеят.Но пак казвам - аз не харесвам чалгата защото води до пълна деградация заради хората,които я пеят,държанието им и текстовете.Първоначално написано от global
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Респект!Не мислех,че ще превъзмогнеш някога омразата/ненавистта си към някой,но ти го направи!Уважавам те за това!Точно така трябва да е,защото го правим все пак за нашата страна и трябва да сме единни впреки различните ни гледни точкиПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Eminem-Mosh
Тоя се вкара в некви филми - ето за теб нема уважение - къде намеси баща ми човек,който и на снимка не си виждал и две думи написани или казани от него не си виждал или чул.Ето за това ти казвам,че си идиот,но едва ли ме разбираш.Мога да ти кажа,че и първият ми баща,който е починал преди да се родя,и вторият ми според мен са по-интелигентни от теб спрямо училищата,които са завършили и след това висшите,които са взели.Не мисля,че имаш нито правото,нито въобще знанията за баща ми,че да го обсъждаш!Такова нещо никога не бих направил и няма и да направя.Можеш за мен да кажеш каквото искаш,въпреки,че мога да те оборя,но поне си ми виждал част от мненията и можеш да отправиш няква критика към мен.ТОчно и заради това и най-малкото за това,което написа току що вече спечели моето презрение към теб,защото аз не мразя,а презрението е по-лошо от омразата.Мога да ти кажа,че ти си селянин,тъй като в селата нямат възпитанието и образованието и там могат да се обиждат така,следователно ти си селянин - точно хората,които най-много мразиш,нали!?Първоначално написано от global
Eminem-Mosh
От два е майПървоначално написано от ToniStoraro
![]()
Eminem-Mosh
Да и аз бях и прво казаха в три после в дваПървоначално написано от ToniStoraro
За тва се е получило недоразумението
![]()
Eminem-Mosh
Еми окПървоначално написано от ToniStoraro
Чакаме те - не че знам кой си
![]()
Eminem-Mosh
Аз ей сега към 14:20-25 тръгвам от квартала с един френд !
Няма да рискувам с оръжия ... не знам обаче къде сте вие като става дума кой къде ще отиде?!!?
Дано поне има поне 100 души че откакто тия организаторите "омекнаха" .. нещо май се сговниха нещата!
![]()
Полицаите изпълняват заповеди...като им кажат да бият, бият..и в повечето случаи не подбират..Първоначално написано от pipilona
В случая са виновни тея които пускат заповедите, а именно - мършата в парламента..
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
И аз съм на това мнение... но 97г хората са влезли в парламента и са се били... знам че сега ще ме критикувате затова което ще напиша... но във тази държава нищо няма да се промени по мирен път... или трябва военнен реврат (но за съжаление ние нямаме воени...) или гражданска война... иначе пак ще си останем на това дережеПървоначално написано от Lucho
и само ще бъдем потъпквани
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..