- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Протеста! Новини, снимки и коментари!!!!
Има различни видове крайно десни, а и под крайно дясно различни хора разбират различни неща. Примерно Льо Пен е крайно десен, но не е нацист, нито антисемит, дори в партията му се твърди, че членували тук-там евреи и други представители на малцинствата.
Атака също е смятана за крайно дясна, но имат членове арменци, а също така по атакаджийската телевизия Скат има циганско предаване. Така че не е ясен критерия кое е точно крайно дясно.
Ако под крайно дясно се разбира слагане на малцинствата на мястото им (не говоря за репресии, а законови действия), ограничаване на емиграцията и други подобни неща, е, тогава и аз приемам такова крайно дясто управление, но не режим.
Щото в Швейцария и Дания, където управляват или управляваха не помня крайно десни, нямаше диктатура, имаше си демокрация, просто имаше засилени мерки срещу емиграцията и ограничаване на някои права на малцинствата без товва да означава ксенофобия, расизъм и дискриминация въобще.
Просто е смешно в днешно време да се мисли за някакви крайни силови мерки, които никой няма да допусне да се случат.
Крайно дясна политика не може да се прави на принципа на острова. Не може 90% от света да е отворен и либерален, а ти да правиш дясно правителство със защитни мита и прочее. Това може да си го позволи само Руската империя в момента, понеже може да си задоволи сама нуждите. Ако България стане с дясно правителство, от защитните мита ще се вдигне цената на българските стоки и няма да са конкурентно способни на световния пазар. А и сме зависими от вноса на суровини и горива. Това, което е функционирало през 30-те години няма как да стане в днешните условия, макар ситуацията да е почти идентична.
Grumpy old madman
Алабала ... умри помияр мокър!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Както и да ме наричаш ти си оставаш подмазвача и лекето в цялата схема. Лижи им дупетата може да остане нещо за тебе като завземат държаватаПървоначално написано от InitialD
. Папагал
![]()
Кюмур мръсен !Първоначално написано от Alabalaportokala
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Опорочили протеста? Та те бяха протеста…
И по телевизията, и по блоговете чета една и съща глупост - “маскираните хулигани опорочиха протеста”, трябва да се “вземат мерки срещу тях”.
Че те ви направиха протеста ве…
Сблъсъци на демонстранти с полицията, ранени, маскирани младежи хвърлят павета, разбити заграждения - това наблюдавах с интерес онзи ден на повторението по канал 3, това даваха и по CNN и румънската телевизия. Иначе казано - протестът срещу тройното коалиционно правителство влезе в новините, българските и световните. Всички разбраха, че българският народ иска едно - станишев и компания да си ходят.
Ако не бяха маскираните, щяхме да си останем с флашмобове, пиене на вода и каране на трактори. Ама нахален комунист с флашмоб не моеш изгони от власт, трябват си павета, както видяхме предишните два пъти - 1989 и 1997 г.
Тъй че спрете да ревете, щото ако не бяха маскираните, никой извън блогосферата нямаше и да чуе за поредното протестче с два автобуса участници.
Из : http://kaka-cuuka.com , Longanlon;
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Кога ще има пак,че в срядата късно се сетих,че има чак към 3 без 15,а тогава тръгвах от даскало - майка ми не знаеше,не намерих и хора да дойдат с мен :/
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
аз мисля, че трябва да концентрират протестите вече в почивните дни. то още от началото трябваше да е така, ясно е, че работата ще отмре с времето, като е в делничния график на множеството, било то ученици, студенти или работници от какво и да е естество.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
globalе, ти си един много объркан младеж. Не знам дали го разбираш, но е факт.![]()
Аз мисля, че за да не се продължава с разприте и кавгите кой повече и кой по-малко протестирал, кой протест бил истински и кой не и т. н., най-добре е тези, които имате желание да действате силово и да се биете с полицията(скинари, хуулс, кежуъли и т. н. не ви знам всичките как се наричате), да си огранизирате самостоятелни протести. А всички останали- студенти, млекопроизводители, миньори, и т. н. (които искаме мирен протест), да си организареме сами. Само че виждам как хуулс, кежуълите и скиновете не сте организирали досега нито един собствен протест, макари да се биете в гърдите колко големи и истински борци против системата сте. А в същото време плюете по студентите, че не правели нищо и били пишман опозиция, макари те да организираха протестите, на които вие наготово дойдохте... Тъй че организирайте си сами протести щом сте толкова недоволни от мирните български граждани... Айде, чакам да ви видим колко ще успеете.
Ако успеете, аз ще съм първия, който ще ви поздрави не заради методите ви на действие, а заради това, че показвате качества като български граждани и то активни. Защото когато няма протести вас никакви ви няма, а само плюете срещу останалите българи колко "овчедушни" и "заблудени" били.
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
![]()
![]()
Агитката на Левски бутнала правителствата, то бива смешки, ама това е върха. Сигурно и агент Николай-Стефан(Георги Марков) също е сред тея, които бутнаха правителствата, нали е "правоверен антикомунист" както повечето хора от ръководството на Левски...
И ти беше ли там тогава на тези протести, та се пишеш и ти сред протестиращите (понеже използваш множествено число)![]()
Има го документирано, ама къде, дай някакво доказателство?
Това го твърди агент Николай- че агитката на Левски била в основата на 10 ноември 1989 и свалянето на Жан-Виденовото правителство, но аз от мои познати и близки, включително и от родителите ми, които също участваха тогава, такова нещо не е имало. Не казвам, че не може да е имало левскари на протестите, но едва ли са били много и е тъпо ако са участвали там като фенове на футболен отбор на първо място(както и да се казва той).
Всъщност студентите бяха в основата на отмяната на член първи от комунистическата конституция, а ВМРО като начало плюс СДС разбира се след това бяха в основата на свалянето на Виденовото правителство. Така че не приписвай на агитката на Левски заслуги, които няма.
вероятно не знаеш колко хомофилско звучи тва..Първоначално написано от tqnko
![]()
Хубаво, но аз няма как да ти повярвам, макарче разбира се има вариант и да си прав. Мисля, че мнозинството от протестиращите определено не бяха хора, които се интересуват от футбол, а и не е правена анкета колко от тях са били фенове на един или друг отбор. така че няма смисъл да се спори по въпроса според мене![]()
Спора беше друг и се състои в това, че футболните ултраси не са организирали самостоятелни протести и митинги, а не в това колко фена на Левски или други отбори са участвали в митингите 89-та и 97-ма. А това, че са участвали- евала им правя, това че съм цесекар няма значение в случая, уважавам всички, които се бореха 89-та и 97-ма.
Но ето, моите родители и двамата са цесекари(макари не запалени определено) и участваха доста активно в тези протести, особено в този 97-ма, тъй че не мисля за особено значимо това кой на кой отбор е привърженик в такива случаи. И това ме дразни, че тези протести започнаха да се футболизират, да се превръщат пак в някакъв начин за противпоставяне между привържениците на отделните отбори, а това е най-голямата глупост.
Просто повечето от хората, участващи в тези протести не са хора, интересуващи се от футбол и това на кои отбори са привърженици не може да се разбере.
Факта е, че 97-ма протестите бяха организирани най-вече от ВМРО, не го казвам, защото съм член на тази Организация, а защото имам доста сведения по въпроса, а и съм гледал подробни репортажи. Просто после СДС обраха лаврите и си присвоиха свалянето на Виденовото правителство, а отначало Костов се правеше на ударен и дори открито не подкрепяше протестите. И вече когато видя, че всичко е организирано и става сериозно, тогава изплува и обра лаврите.
Хората от агитката бяха най-многобройни, те бяха водещите лица на митинга и хората, които пробиха кордона. Жалко, че сега Сектор Б няма тази маса и на 14-ти не повторихме, а още по-жалкото е, че не можем да се обединим.
Глобале, ква е тая от подписа бе? Да не е поддръжничка на ДОИП?![]()
Ето затова протестите в България няма да изпълняват целите си... Смърт за ИЗКРИВЕНОТО БЪЛГАРСКО "МИСЛЕНЕ" ![22:03:42] . каза: eto pro4erti predi malko
[22:03:45] . каза: kakvo popitah
[22:03:49] . каза: i kakvo mi otgovarqt
[22:03:51] . каза: pro4eti
[22:03:54] . каза: i go razprati
[22:03:58] . каза: ок
[22:04:00] . каза: na si4ki da vidqt bulgariq dokude stigna
[22:04:03] . каза: samo pro4etete
[22:04:04] . каза: pozor
[22:04:05] . каза: ni6tteta
[22:04:09] . каза: pozor
[22:04:10] . каза: sram
[22:04:12] . каза: sram
[22:04:14] . каза: ni6teta
[22:04:16] . каза: [21:41:43] CAMORATA каза: znae6 li kak s ekazva
[21:41:52] CAMORATA каза: 4ovekut , koito e podpisalsmurtnatya prisuda
[21:41:57] CAMORATA каза: na VASIL IVANOV KUN4EV????
[21:41:59] CAMORATA каза: imeto mu
[21:42:54] Мария Боянова каза: извиниме но аз първо незнам,или в момента не мога да се сетя кой е този Васил Кунчев?
[22:04:32] .. каза: тц-тц-тц-тц
[22:04:34] . каза: pozor
[22:04:36] .. каза: ;(
[22:04:41] . каза: kazva se ABDUL AZIS
[22:04:48] . каза: i mangal sususu6toto ime
[22:04:51] . каза: pee 4alga
[22:04:55] . каза: pozor
[22:04:56] . каза: pozior
[22:04:56] .. каза: аха
[22:04:57] Тодор каза: pozor
[22:05:01] Тодор каза: nema dumi'
хахаха, то е тъжно де.
ако е под 10-11 й е простено, което не ми се вярва..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Тя и да е, пак е непростимоПървоначално написано от ScionOfStorm
е, ако мама и тати не са й говорили, откъде да знае. по-малките (особено днес) хич не им пука за това, освен ако не ги накарат в даскало, а ние май в 5 клас някъде говорихме за Левски (ама може и да се лъжа).
но си прав като цяло, де..![]()
По-голяма е от теб и от мен...Първоначално написано от ScionOfStorm