- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Протеста! Новини, снимки и коментари!!!!
По рано се почва, но пък неграмотността е нещо които не трябва да ни учудва. Народа си е изпростява. Далавера за управляващите.Първоначално написано от ScionOfStorm
http://vbox7.com/play:d2b80f16
Към тъпата Мария добявам и тая тъпа селянка.. ЕБЕМ ТИ МЛАДИ ХОРА, ЕБЕМ Ти...
хахахаха, това с нечифтокопитните беше баси култа![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Тая ще и излезе прякор нечифтокопитното!!!Първоначално написано от ScionOfStorm
ебахти крантата тъпа![]()
Comatose
I'll never wake up without an overdose of You
I don't wanna live, I dont wanna breathe
'Les I feel you next to me
You take the pain I feel
На който ще отидеш ти ииии...хмм...а,да - сетих се! онова момиче с ДОИП-аПървоначално написано от global
На твоя простест ще дойдат не повече от 20-30 човека - нищо лично,така мисля
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Глобале, какво ще стане с кежуалите, като приемем ДОИП?
А с метълите?
А с емотата?
А с фешъните?
С масоните?
С негрите?
С циганите?
С цената на баничките?
С Алкохолното съдържание на бозата?
С рейтинга на сутрешния блок на БНТ?
Grumpy old madman
tova DOIP mi zvuchi kato ideiq na niakoi kraino travmiran um,,
то си е нещо такова почти ..Първоначално написано от w0sh
.!.
ДОИП за Станишев.
ДОИП за Доган.
Heil АВТОРЪТ, за голяма и силна Албена!
Е аз съм възмутен от вашето пропагандистко поведение в един невинен тийн форум!
![]()
![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Азе сом сепаратист, никакъв ДОИП!
Долу Бритни, само Кристина Агилера.![]()
Не би могъл да се противопоставиш на АВТОРЪТ. Невежа.
ДОИП и народна музика FOR LIFE!
barka6 spored doip ako slu6a6 narodna muzika si selqnin osven ako ne smqta6 britni i madona za narodna muzikaПървоначално написано от FockidyFockFock
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
След като ДОИП завладее Света, Бритни ще стане новата Славка Калчева. Нейните текстове, ще бъдат въведени в учебния материал за Първи клас!Първоначално написано от b0Nb0n
ДОИП за "Меча кръв" и хартиени торбички!
Това пък къде го чу!?Първоначално написано от global
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
И ще изберем Глобала за Райхсканцлер на Българския райх![]()
ХАХАХАХАХАХХААПървоначално написано от global
![]()
![]()
Глобале, ти там сигурно си се побъркал.
Пълно с пенсионери + Слави Трифонов като "фон" на цялото това мероприятие.![]()
izlaga6 se mnogo ti e malak lista na koito pi6e doip vij gi drugite kvi sa golemi pak tvoito kato list ot tetradka sedi
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
капка по капка гьол става :рПървоначално написано от b0Nb0n
Не че го защитавам, но той поне е бил там и е драпал да направи нещо.Не ми скачайте с версията, че с 20 човека нищо няма да стани.Разбира се няма да стани ако всеки мисли така.Какво направихме с тоя протест?Някой да е подкрепил земеделците?А учителите?Ако не се подкрепяме взаимно няма да стани.Нищо, че нямате общи интереси.