- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Протеста! Новини, снимки и коментари!!!!
можеше и да сме повече хора
но .. явно не стана
боя си беше на ниво да
покрай нас мина момче / мъж и казваше че са му счупили крака ..
едно е бой .. друго да го потрошят не мислите ли
след това видяхме как дават пари на полицаите за да минат безпроблемно към площада
ае сега дали куките са тооолкова невинни
май не нали
иначе можеше и по-добре да се получи ..
с все пак блокирахме движението .. когато си отивах опашката от коли беше километрична
хората бяха единни .. а депутати както винаги страхливци и не посмяха да излязат .. гледаха през прозорците с тъпи физионимии .. БРАВО !
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
стига глупости.. нашите управляващи са точно цигани, докато не ги заплашиш и нападнеш, не ги ебе кво са обещали и кви задължения иматПървоначално написано от Loshotia
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
мислех изобщо да не се закачам с "новите Левски и Ботев" , "новото българско опълчение" ....
просто защото няма смисъл, но някои факти и пародии просто преляха чашата
първо ще се обърна към драгата пльок
момиченце младо и зелено, пишеш с големи букви, пропагандираш
а нищо не разбираш
с един мирен протест щеше да се постигне много повече, примери бол - от учителите до бакшишите
не им вдигнаха десетократно заплатите, но пак имаха частичен успех
какво постигаха твоите герои, на които правиш свирки откакто си тук?
постигнаха това, че провокираха човешкия фактор у полицаите и пострадаха не биячите, а невинните майки и деца, за които парадирахте
това не е полицейски произвол, а чист резултат от глупостта на твоите герои...
а какво да кажем за тях?
може би да им припомним, че Ботев и Левски не са се борили за отечеството, заради се бият в гърдите И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СА КРИЛИ ЛИЦАТА СИ ЗАД КАЧУЛКИ! напротив....
образът на великомъченици и национални герои е комично да ви бъде даван
заради вас пострадаха разумни хора, за които раздавахте КУР-ове, само защото имат малко повечко сиво вещество и знаят какво да направят
за разлика от вас обаче, геройчета, тези хора успяха преди десетина-дванайсет години, тези хора не заслужаваха палки, заради простотиите ви.... тези хора не крият лицата си, за разлика от вас, наричащи всеки "мишок", а гордо се показват пред властта, търсейки правата си
и тези хора не са взели пари за да отидат там и да заявят позицията си... тези хора не скандираха БЪЛГАРИЯ, гледайки в същото време париците, които взеха
крайно огорчен съм съм от цялата тая простотия, която стана
готов съм за поредната порция "мишок", "отрепка" и "get a real life"
давайте
това обаче нищо няма да значи и нищо няма да промени
радвам се, че все пак има няколко трезвомислещи в тоя форум
а на останалите, радващи се, че им обърнали внимание, макар и на сметката на счупените глави на другите - достойни сте само за съжаление, дано един ден узреете
А сега да не мислиш, че им пука? Ще чуеш какви ще са изявленията по- късно- "деца със самоделни бомби, камъни, карабини, полицията си е свършила работата..." Надали ще стане ясно за какво е бил този "протест"
Напротив, много добре стана ясно за какво е бил - за да могат тия от детските дискотеки дето гониха с еднолитрови водки репортера на БТВ да го бият - да се изяват, да си покажат простотията и личностния провал.. да направят шоу и екшън. Това са провалени хора, жалко че провалят и нас покрай себе си.Първоначално написано от Loshotia
А малките момиченца, които са бесните фенки на 'лоу лоу лошите момчета' и клякат пред тях в дискотечните кенефи няма да ги коментирам.
футболните фенове са виновни ! Айде сега ми кажи как мисли щеше да протече протестът, ако си бяхте само със знаменцата и си мирувахте? Днес щеше да се говори просто за "поредния протест" и кво.. така си минаха млекопроизводителите, земеделците и тн .. резултат - 0.Първоначално написано от OtherDimension
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
Аз отидох и не съжалявам все пак,въпреки че едвам отървах боя,макат и нищо да не съм напраила...в селяния го превърнаха,а и половината да ги питаш,защо са там и скандират няма да могат да ти отговорят...
ПРОСТ НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА !
OtherDimension, абсюлотно съгласна съм с всяка една дума от поста ти.
Rowdy, а какво постигнаха качулатите от този протест? Опорочено беше всичко за пореден път. Нима учителите се биха с полицията, или пък шофьорите от градския транспорт хвърляха заграждения по полицаите?
Най- близкия пример е съседна Гърция. С тази "вълна от протести" какво се постигна- вътрешния министър подаде оставка...едва ли е това промяната, която хората са желали.
Тук става ясно кой лапа пишки и лиже псевдонемски гъзове.Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Мойте герои, които не са такива, защото им духам, а защото ги смятам за достойни/провери в речника, значението на думата/. Те направиха това, че ги чуха, че се обръща внимание! Ще ти пожелая честит Банго-Васил и много здраве, но не в България. Хора като теб са позор.![]()
+1Първоначално написано от Raybeez
ПП: Майка ви хулиганска дееба...
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Не знам какво да кажа просто... Само знам, че беше страшно.
Честно казано предполагах, че ще има селски изпълнения, то каго ли е нямало, но чак такъв брутализъм от страна на полицаите не съм очаквала. Футболни хулигани, кежуали, скинари и не знам си там какви - ок, ясно е че не са отишли там с цел "мирен протест" ама тия полицаи тъпи ли са ? 0_o Сякаш не са видяли кой прави золуми - толкова ли не можаха да ги измъкнат само тия глупаци, а нас да ни оставят да си протестираме мирно ? Защо беше нужно да напъват с палките и да бият наред невинни граждани... Аз бях под палатката на организаторите, когато полицаите почнаха да напират навътре и едвам се измъкнах, щяха да ме смачкат... А да не говориме че по някво чудо не отнесох и аз някоя-друга палка... Възмутена съм от действията на полицаите - те се държаха с нас сякаш не сме хора, а животни... Не защитавам вандалщината, но пък и няма как да подкрепям подобно отношение към съвестните граждани...
А това, което гледах по телевизията - как пребиват невинни случайни минувачи, как блъскат камерите на репортерите и как гонят хората из Борисовата - това пък изобщо няма да го коментирам...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Не виждате какво се случва във всяка друга европейска държава, при недоволство на народа, но явно ние, като последния по жизнен стандарт сме над нещата....
За жалост медиите масово постигат целите си - дискредитират протеста и да набелязват виновни.
Още една цел на протестиращите беше постигната - Още "обикновени" хора разбраха що за стока е родната ни милиция
Смятай, че тези с палките са изразили моето мнение.Първоначално написано от ImaLiBe
Grumpy old madman
Тези с палките нямат собствено мнение, не случайно свободомислещите в Симеоново, рано-рано ги отстраняват. На управляващите им трябва точно такъв орган на реда, който да изпълнява ВСЯКА ЕДНА заповед, а никога да не реагира по свое усмотрение, български милиционер = безмозъчна пионка !
Че те са изпълнителна власт. На тях не е отредено да съдятПървоначално написано от ULTRA_LEVSKI
![]()
Grumpy old madman
Не бях на протеста, но разбрах достатъчно.
Да удряш по главата момиче с палка е недопустимо, още повече да си жандармерист, да си 2 пъти по висок от девойчето.Е така да налиташ в тълпата и давай наред където свариш... това не мога да го приема.
И аз исках да отида, но не ми позволиха.
Сега ще ми кажете, че ако съм имала желание съм могла да го направя, но за какво ли...?!За да лежа в някоя болница с отоци и счупвания...?!
Пълното меле.Какво си мислят тея полицаи...
Каква им е функцията при подобни инициативи.
За какво са там за да предотватяват размириците или да показват мъжество зад шлемовете си...
Уфф, спирам до тук. /за сега/...
Всеки си прави каквото иска, да не говорим, че голяма част от тия хора са отишли е така....
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Наистина не трябваше да се стига до бой но престанете да обвинявате хората които излязоха там.Полицаите не бяха прави трябваше просто отблъснат навалицата която ги нападна а не да гонят хората.Видях какво правеха и беше атски некоректно.ААААААа и те не са допускали хора да стигнат до митинга което също не беше правилно.Не мислите ли че всичкоо беше някак си нагласено?Така и стигнах до коректни и некорекни медии.Относно БНТ това вече е отвратително.Молже би тоест със сигурност там има много кадърни хора ноооо това е една от НАЙ КОРУМПИРАНИТЕ телевизии в България.Иначе оле за всички които излязоха на протеста за да протестират а не да създават безредици.![]()
Докато има пари, винаги ще има хора, които няма да имат достатъчно. Просто парите никога не стигат.
Който и да е на власт - няма да стане по-добре, защото източника на благосъстоянието не е правителството, или народа, а парите, които НЕ са в ръцете на народа. Народа няма власт и няма да я получи с протести.
Цялата тая дандания за преразпределението на благата се е доказала, че не става през хилядолетията. Богатите стават по-богати, бедните стават по-бедни.
Ако вие успеете, то утре протеста може да е Африка - Европа. Не стига, че сте в горните 30%, ами и недоволствате. Пуу.
Какво искате? Да се сбъдне, каквото е казал Мусолини "Всички равни и достатъчно бедни"?
НЕ става. Парето не греши![]()
Grumpy old madman
ae alo q vnimavai na kogo vika6 bezmozu4na pionka e piklio!kato po4ne6 seki den da si riskuva6 jivota za nqkvi mizerni 500 leva ot koito 350 zaminavat samo da si plati6 zaemite i kogato po4ne6 da dava6 no6tni smeni nasam i natami da nqma6 vreme za semeistvoto si togaa 6te razprava6 koi e bezmozu4na pionka i koi ne!Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
![]()
Cruel Intentions
И кво...българи да бият българи на национален протест...простотия до шия!!Невинни хора го отнесоха...9 годишно момче пред мен му сцепиха главата..кво е тва?!
Момчета,
Искам да споделя тук, като сред свои хора, най-сюрреалистичната картина, на която съм бил свидетел през живота си.
Знам, че всички сте гледали репортажи от днешните събития. Нещо беше изпуснато. Да си кажа думата:
Стоим си ние с един в градинката срещу Софийския Университет. До нас е най-красивият паметник в София - на пилотите, защитавали българското небе с немски самолети от англо-саксонските бомбардировачи. Гледаме като на длан случващото се пред Народното Събрание. До нас е известната българска актриса - Илка Зафирова. По-надолу е Йордан Василев, мъжът на Блага Димитрова, сам. Ние бяхме 2ма от Пловдив и един от София круб. Наблизо майка с дете в количка. Много възрастни хора, много млади, всякакви. Даже мярнахме Лучано.
Наоколо пълно с униформени. По моя преценка над 2 хиляди. На 10 метра от нас стоят още 4 рейса с номера от Велико Търново, Враца, Монтана, пълни с полицаи. Седят си вътре на топло, смърди на нафта, студ.
По едно време, току пред рейсовете им спря по една лека кола. Полицаите като по сигнал слязоха от рейсовете, всеки взе от леките коли по една мазна баничка, една боза и заръфаха ....
Изядоха си закуската, навлекани с бронежилетки и запасани с пистолети нахлузиха шлемовете, грабнаха щитовете, стиснаха палките и ... тръгнаха да бият хората ...
П.П. Нито Кафка, нито Виан могат да опишат или обяснят тази абсурдна картина... Седиш на топло, закусваш и тръгваш по нареждане да млатиш де що свариш...![]()
Смърт за неадекватната полиция, в една от най-полицейските държави !Първоначално написано от mysterious93
Аз смятам че протетстът беше почти перфектно организиран но беше провален от "тарторите".Бил съм в такава сфера и знам как и защо стават такива работи.Разберете всички че полицайте НЕ СА ВИНОВНИ!Като всички гледахте телевизия и другите които бяха там не видяхте ли че полицайте имат залепени на щитовете лепенки с трибагреника.Те бяха сложени с цел протестиращите да разберат че те са с нас - не против нас.Но има малоучници на които беше платено да подстрекават към насилие а имаше и тъпаци които бяха там само за боя.Нямам коментар и аз казвам че няма да дойда на нито един следващ протест,по единствената причина че няма никаква органиция и така лесно се разпадна всичко.Едва ли някой може да очаква полицайте да вземат един мегафон и да се развикат - "Ние сме заедно с Вас". НЯМА КАК ДА СТАНЕ![]()