- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Протеста! Новини, снимки и коментари!!!!
В гърция може да е всичко - надявам се,че поне там имат достойнство и министъра си е подал оставката,защото е осъзнал,че нищо не прави,а наще дори да го знаят се правят,че всичко им е наред и дори имат прогрес и нямат никва доблест да си махнат дебелите и все повече надебеляващите гъзове от меките столчета,на които седят заради хубавите им заплати.Утре дано да дойдаПървоначално написано от Loshotia
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
What good is for GM, is good for the country.
като проумеете смисъла и иронията на това, ще сте сте освестите.
Grumpy old madman
Вижте в Латвия какво се случва, защо не го коментирате? Може би, ако го направите ще си противоречите на думите, че такива "неща" ги има само при нас.
Може да са били за над и да са провокиани от някои хора,но не им дава право да бият с палки деца,жени,старци и въобще нвеинни граждани!Първоначално написано от jambo_bs
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
to4no tova o4akvat...ama kak da g oobqsni6 na takiva kato levskar4eto po goreПървоначално написано от jambo_bs
![]()
Cruel Intentions
Заради такива, като вас, миролюбци, турски депутат в българското правителство си позволява да наглее и да казва, че духа на народа ни от 97 насам е замрял...
да наистина?Първоначално написано от tqnko
Веднага да му кажете, че на мнозина от протестиращите тогава им е било платено да протестират!Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
![]()
Безплатен преврат няма!
Grumpy old madman
Полицаите си вършат работата,въпреки че и те искат да влязат вътре и да ги изритат тия идиоти...но няма да стане,ще е като с учителите,като днес...нищо,нищо,нищо и пак нищо и пак ще си тъпчем на едно място !
Умен гастербайтер, също .Първоначално написано от Canis_Dirus
Абе, то има кадри, снимки, всичко, а вие все още защитавате ушев, браво... Пожелавам ви да бъдете свидетели на полицейски произвол и след това да коментирате.
за гастарбайтерите е вярно. Всички са тъпи копелета.Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
А представи си свидетел на полицейски произвол съм ставал. И кво? Ушев провокира и който се върза на провокацията го отнесе. Аз си тръгнах след 10 минути.
Grumpy old madman
Има хора, които защитават позицията си до край и такива, които и при най-малката "опасност" бягат![]()
Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
hem ne iska6 da sme miroliubivi ama hem se oplakva6 kato te tupat...
Cruel Intentions
Мдам. А най-гениалната военна тактика е да пуснеш незащитени пехотинци срещу укрепление с няколко картечни гнездаПървоначално написано от ULTRA_LEVSKI
![]()
Grumpy old madman
Близки на ранени при протестите споделиха:
"Не мога да говоря, много съм разстроена и се чувствам безсилна", разказа Маргарита Цветкова.
"Майка съм на 17- годишно момче, което в момента е в спешна помощ. Шиха му главата. Не ни пускат полицаите на прегледите, с тях влиза полицай", съобщи Силвия Георгиева и допълни:
"Какво заварих, когато дойдох тук - децата бяха наредени, вързани с белезници едно за друго с кървящи глави, не се знаеше кой откъде кърви".
"Той лично ми посочи полицая, който го е бил по пътя насам, в линейката той го е питал къде ги карат, за да ни звънне, той го е бил. Той ми разказа, че са ги смазвали от бой, без да питат..основно в главата и в гръбнака".
"Полицията просто ги е прегазила и на случаен принцип са качени в полицейските джипове, Това е полицейски терор, жестоко отношение към деца. Разбрахме от полицаите, че ще ги откарат в районното и ще ги съдят по бързата процедура", разказа Мирослав Паскалев.
12-токласникът Мануел Попов е дошъл, за да разбере за състоянието на приятелите си, с които заедно участвали в протеста.
"Бутнаха ме на земята, удариха ме няколко пъти по гърба, после лазих, бягах, атакуваха ни. Имаше момчета, които чупеха коли, магазини, беше суматоха, после в една от уличките обърнаха една полицейска кола. Приятелите ми са в болница с разбити глави всичките . Разочарован съм. Сигурен съм, че управляващите са поръчали това", смята Мануел Попов.
Как се справиха със ситуацията служителите на МВР и жандармерията?
Мирослав Радев е най-тежко пострадалият полицай. Ударен е в главата и се наложи в МВР болницата да му бъдат направени няколко шева. Мирослав е бил на пункта на улица "Аксаков", където протестиращите са проверявани за забранени предмети.
"С камък единия път. Другия път дори не съм гледал. Просто гледах да не се нарушава реда и да не се чупят витрини", разказа полицаят и допълни:
"Сложиха кофите с боклук като барикада. Разгонихме ги. Предотвратихме това нещо, защото замисълът им беше такъв...да направят барикади".
- Провокирахте ли ги?
- Не по никакъв начин. Ние просто си седяхме там и те налетяха. Ние нямахме никакъв контакт с тях. Как да ги провокираме?.
Другите полицаи са с леки наранявания по краката от летящи от тълпата предмети.
- За мен бяха вандали от агитката на Левски, които въобще не милеят за България, а бяха дошли само да мятат камъни и заграждения”.
- Каква е каузата на тези момчета?
- Тях ги попитайте. За мен бяха пияни и дрогирани някои от тях. Една групичка.
- Не ви ли идваше да влезете и да им отговорите?
- Това не е решение. Това беше един мирен протест опорочен с бомби и палки.
Едва ли някой може да се ангажира със становище, че полицаите са превишили правата си.
Факт е, че много протестиращи стигнаха дори до редакцията на bTV, за да се оплачат, че са били малтретирани.
Това е равносметката от днешния, за мое голямо съжаление, провален протест... Ще оставя коментарите на вас.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Айде айде! Колко били онеправдани ултрасите и кежуълите. Крещите "ушев пеераст" и хвърляте загражденията по полицаите и ще очаквате да стоят безучастно и да ви кажат браво. Евала на говорителят на организаторите, че се разграничи от вас.
Вече казах. Ако те бяха ударили с палка/щит друго щеше да говориш.
Като гледам първите редици не са ги удряли безпричинно.
Факт е, че никой от тези, които бяха бити по време на протестите през 97 не бе облагодетелстван от "промяната", за събитията от ноември 89 не мога да говоря, но ще се окаже, че и там май е същата ситуация.Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
Grumpy old madman
Така и няма да получим отговор,но изказването беше тъпо...до сега не бях чувала Левски да е смятан за луд...Първоначално написано от tqnko
П.П:Ако Левски и Ботев се дигнат от гроба и видят в какво се е превърнала държавата,заради която са дали живота си,мамата ше им се е*е
Докато не се събере многохилядна тълпа, която ушев не може да удържи, докато не потрошим и запалим парламента, докато не смутим комфорта на депутатите под самите им носове, както стана 97ма, нищо няма да стане. Без безредици няма да мине. Пак казвам, жалко, че бяхме толкова малко.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Това ли беше целта на протеста?Първоначално написано от ImaLiBe
Мамка му как се нервирах значи...Днеска цял ден аз си блъскам главата в стената и се ядосвам,че не можах да отида на протеста и накрая се е оказало по-добре че не съм била!
Браво българи!За пореден път доказахте,че не сме нация и никога няма да бъдем единно цяло!
Добре беше замислен протеста и трябваше да е МИРЕН,обаче разбира се винаги в живота има лайнаре,които да съсипят всичко.Не можеше ли всичко да мине,както си му е реда,да се изкажат изискванията на народа и така нататъка.За какво Ви беше да го прайте тва нещо,питам аз?Нещастници гадни... отрепки на народа български.Тъпо ми е само за ония хорица мирните и за тва,че само са си разкарвали гъза да отидат и накрая некви боклуци да направят безмислено отиването им!
Чакаите да постигнем нещо така,първо трябва да изхвърлим боклука от народа,а след това боклука от властта!
Ще си мечтаем,ама мноооого ще си мечтаем да стигнем нации като немската,руската и др.
Не ми пука колко ще ме псувате след тоя ми пост,аз казах квото имах!
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
някой въобще спомня ли си събията от 97г.?
защото аз да
и има много, много съществени разлики
1во - хората бяха единни, нямаше един, който да не знае какво прави точно там(ножът беше опрял повече до кокала, народът гладуваше повече от обикновено)
всички до един вървяха в една посока, имаха една идея, един метод на действие, една партия - сдс, правилно или не - дори и в това бяха единодушни
2ро - тълпата се вдигна, отвя и полиция и парламент, килими, саксии, прозорци, всичко за 1 нощ
а сега какво???
приказва се за този митинг от 2 седмици, сеят се заплахи
и стана точно като с гей парада, тотално смазване на хората
та днес полицаите бяха равни на брой на протестиращите.......
елементът на порива, на спонтанността, на изненадата ако щете е решаващ
а не да се правите на велики седмици преди това
(и продължавам да чета как софия ще бъдела запалена и т.н.)