- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Протеста! Новини, снимки и коментари!!!!
Хем искаш тия да бъдат бити, хем съдиш тези, които се опитват да го направят?Първоначално написано от OtherDimension
Вярвате ли си? Българските политици се изучиха. От 90-а година до сега на всеки четири години рязко се сменя курса и се редува ляво и дясно. На управляващите им е ясно, че няма да са във властта в следващото правителство и вече са се награбили.Първоначално написано от ImaLiBe
Протеста е нужен на следващите управляващи, за да се налапат и те.
Grumpy old madman
и кой според тебе щеше да обърне внимание на мирния протест? Колко хора стачкуваха мирно и си получиха исканото?Първоначално написано от LiveFlower
0 ..
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
Тия дето биха 12 годишните колко процента увеличение искаха??
50? За?![]()
Какво още искаха? От българския данъкоплатен???![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Брато, ти си нищо повече от един провален разбойник. Днес нещата стават по един цивилизован начин, вече не живеем в пещерите и не се бием с боздугани. От където явно идваш ти.Първоначално написано от ImaLiBe
Горе прочетох нещо много смислено "Първо трябва да изхвърлим боклука от народа, а после боклука от политиците".. Защото да ви кажа ли кои ги избраха - ВИЕ и НИЕ и пенсионерите.
Щото няма келепир в тая работа.Първоначално написано от ImaLiBe
Grumpy old madman
не можеш да сравняваш двете събития
тогава нямаше деца на по 15, дето не знаят защо са там и носят камъни и карабинери за да са атракция.....
а пък и тогава хората не си го изядоха заради други, които изобщо не искаха да бъдат там
на митинг не можа да се получава разединение, не може едни да са фермери и да искат да премине кротко(защото не може да ги обвинявате тия дядовци) и да има една група, която е много по-малка и тя да прави каквото си иска за сметка на другите
много кофти ми стана днес за един възрастен човечец, който викаше : не ги удряйте, момчета, те са на работа... след което беше смачкан от блъскане, дошло отзад.... :s
Аз друго не мога да разбера - как е възможно да сте толкова нагли?! ПРотестът се организира от интелигентни хора, които месец преди днес бяха казали: "Ще излезем МИРНО" - и вие с цялата си наглост се натрапвате и опропастявате ТЕХНИТЕ идеи с безумните си горзни вандалщини...
организирайте си ваш протест, който няма да е мирен.. нали сте големите бандюги с големите ножлета - да ви размажат главите по паважа и да се приключи.
Бъркате, щото нещата са по средата, а не в двете крайности.
Много искам да отида на тоя "протест",защото искам и аз да подкрепя към него !!! Няма какво повече да се казва,държавата ни е скапана и е корумпирана по всички "етажи" на власта,както се казва е не само там !![]()
![]()
![]()
Цепя Всичко :P
Именно! Това сега ли го разбра? Нима не помниш какво беше в темата за Андрей?Първоначално написано от machoka
Отдавна се изгубих от форума и със стария си ник, поради лиспата на възможност да се занимавам и стова, но тъй като ми пратиха линк към тази тема, искам да направя едно кратко (или не много) изказване.
Аз бях на този протест и съм отвратен и от полицаите и от протестиращите.
Това, което аз видях с очите си бе едно мирно начало на митинга, когато полицаите си стояха мирни зад огражденията, хората викаха и развяваха плакати - това, което трябваше да се направи. В един момент наричащите себе си "националисти" т.е. основно гологлави, може би леко подпийнали и силно кретенясали закъснели пубертети, решиха, че трябва да хвърлят и повече от снежни топки, да блъскат, да чупят и т.н. Те наистина провалиха това, за което отидохме всички ние и направиха така, че целият събрал се народ да изглеждаме като пияници, наркомани, бандити и празноглавци. А повярвайте ми, много хора далеч не бяха отишли с намерението да се стига до подобни мелета.
Беше гнусен начинът, по който полицаите решиха да ИЗМЕТАТ НАС, СЯКАШ НИЕ СМЕ БОКЛУКА НА БЪЛГАРИЯ, ДОКАТО ИСТИНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ СЕ ТОПЛИХА НА ГАЗ В ПАРЛАМЕНТА.
Беше гнусен и фактът, че колкото и да биваха призовавани, уважаемите политици така и не се показаха, не направиха изказване. Дори не отчетоха факта, че един изстрадал народ вече не ги иска.
Мозъкът ми не го побира как тези хора си лягат да спят вечер, знаейки, че един цял народ ги презира, ненавижда и иска да ги види зад решетките.
В момента се колебая дали утре да отида отново, защото искам да бъда там и да продължа да викам за това, което ни е отнето. Но дали си струва да отида там, знаейки, че пак ще се намерят безмозъчни псевдо-патриоти, които да опорочат един акт на човечност?
Обидно ми е, че това сме ние.
Сам90
With every new day
Your promises fade away
It's a fine day to see
Though the last day for me
It's a beautiful day...
You can kill the protestor, you CAN'T kill the PROTEST !!!
шаляляля..
а дали не е актуална в момента ?![]()
http://www.zazz.bg/play:528b3845 ^^
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
аз не мога да си обясня защо хората бяха толкова малко
когато бях преди година, на 3-ти март, се цитираха цифри от порядъка на 20 000...
^така е
трябва да има вандалщини, иначе нищо няма да се оправи и само ще ни се смеят ония гадни турци в парламента; по-добра и по-голяма организация, повече хора, да не е в делничен ден и куп други неща..
Левски и Ботев са били смятани за луди от тези, които са приемали робския хомот и са го носили, защото така им е изнасяло. Затова помним двамата и още други герои, дръзнали да дадат ЖИВОТА си за България. Не помним бачо Чечо, който си вари гозбата цял живот от 1833 до 1867. Така че не разбрах тея въпроси откъде идват. "Пиян е", "луд е", най-малко от Вазовото творчество го знайте.
Сега за протеста - мирен беше първият. В един момент мирността на един протест е пренебрегната и той няма как да продължи такъв. Адъра обаче беше прав - не са такива времената, като 1997 (не го казвам от личен опит, нашите са ми разказвали какво е било). Факт е обаче, че животно, на което му се губи каишката и се отнасяш с пренебрежение с него иззлобява и не може да сдържи агресията си. Това стана днес, и , макар и да съм общо-взето раздвоен по въпроса, мисля, че рано или късно нещо такова щеше да стане. Е, стана рано. Няма да коментирам хулигани и кежуъли дали са се били само за боя или не - не е моя работа, но мисля, че освен за "окепазването" на протеста си се биха и за България по техен си начин.
От 89 до 97 са два. От 97 до 2009 са три. Може би им е време?
Бтв, провокирани или не - полицаите бяха разцепили главата (носа по-точно, мисля), на един дядо точно пред мен. Ще ме извинявате, но хулиганите би трябвало да останат малко на заден план ПОНЕ в този частен случай.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
^ напълно съгласен, опитах се да кажа точно това
а днес имаше реалният шанс при по-различно стечение на обстоятелствата да се спечели цялостно обществено одобрение
жалко... наистина жалко
хората сега са наплашени както за главите си, така и за децата си, а гадините протриват доволно ръце
С извинение за грубото ми изкаване, което ще последва, но ... ЕБАТИ ТЪПИЯ ПРОТЕСТ, ЕБАТИ ТЪПИТЕ ВАНДАЛИ!Тия да ги хванеш - да ги пребиеш от бой и да ги одставиш сред банда загорели гейове.
По принцип не говоря така ама аман. Видяли са те от гързите и французите и айде като тях... пффф смешници! Заради такива идиоти ни се носи слава, заради такива идиоти винаги всичко се прецаква.
Проблемът на българското общество е, че хората НЕ са единни ! Отиват там някакви хора да протестират, ама единия протестира за газ, другия за заплати, третия за ин витро...четвъртия за не знам си какво. Всеки си отива със собствени мисли и нагласи. Това не е протест. Който го нарича така е много наивен. Тези, които са били родени и имат спомени от падането на комунизма може би помнят за какво става дума... единност и постигане на резултат.
Аз нарочно не отидох на този протест, защото няма единна цел, няма солидарност и знаех, че ще станат побоища.
Аз така и не разбрах
СРЕЩУ КАКВО ПРОТЕСТИРАХТЕ?
Grumpy old madman
срещу 'тъпата държава'Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
На тъпа кратуна, водач и дай.Първоначално написано от ImaLiBe
Аз ще ти кажа МОЯТА главна причина примерно:Първоначално написано от Canis_Dirus
поругаването на една от най-красивите природи на света ВЪОБЩЕ.
след това идва неадекватността на поредното правителство, но то е по-назад.
както казах - рано се случи, но то никой не пита. обаче ме впечатли днес как хулигани или не, дрогирани, напити, все едно - като минаваше линейка, тълпата се разделяше и й даваше път ВИНАГИ.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ще се сетите вие за митингите на Петър Стоянов...Първоначално написано от hottie
Всеки си протестираше за своето днес, така и трябва..
А хулиганчетата и медиите както винаги наакаха всичко...
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
В тоя форум има само един човек който все повече ми харесва като му гледам мненията и това е Raybeez. Изключително рационален, обмислен човек - едно голямо "браво" отвсякъде. : )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Искания нямаше - исканията бяха от типа " аре оправете ни, ние ще си чакаме на компютъра държавата ни да мръдна малко"![]()
Не знам тези хора как не разбраха, че не всичко зависи от правителството, ами и от самите тях.