.
Отговор в тема
Страница 6 от 19 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 451
    Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Всеки си протестираше за своето днес, така и трябва.
    Единност...

Протеста беше фарс. Нямаше ясна цел и поставено искане!
    Grumpy old madman

Щото в нашата мила страна, няма за какво да се протестира ?

Ексо, аз не съм се бил, не ме питай мен. Казах ти за какво бях там главно. А "правителство" като цяло, мисля се сещаш

Хоти, това, че нашият народ му трябва силна ръка и ние СЪЩО трябва да се променим, и то много, е изключително правилно. Затова както виждаш аз примерно не се впусквам в директни псуваници по управлението на държавата и невинността на народа.

Това за неединността беше така, но моля, не смесвайте и хората от Натура примерно, които не бяха с такива идеи и цели. Аз се придържам на първо време към техните искания

И все пак...онова за кучето. Просто няма как.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Прочетох страниците по темата и... да ви кажа съм разочарован.

Хората, които днес ходиха, за да се бият с полицията казват, че това е единствения начин да се обърне внимание. Така е- вече нормалния човек освен угнетен от управляващите е и наплашен да излезе и да изрази мнението си.

Организаторите и останалите протестиращи са поискали да се разграничат от вашите действия, но после те са обрали от парсата- защо?
    Нали вие нападате ушеф, че е бил деца, жени и старци, същите, които са искали мирен протест и са искали да се разграничат от вас.

2. Идеята на подобен протест не е да се добие публичност с негативни картини на побоищата, бягащи и бити хора, разбити глави и кръв. Вече го казах- идеята е протеста всеки ден да нараства, да се присъденяват хора и тогава, ако депутатите още най-нагло не обръщат внимание- нещата ще ескалират и ще се стигне до ефективни действия. И тогава ще сме много и няма да има гонки по улицата.

Протеста трябва да критикува и предлага алтернативи, а не да ходиш и да псуваш, да се биеш с полицията и да предизвикваш безредици. Това, което стана днес беше най-голямата услуга, която някога сте правили на управляващите. Успяхте да разделите протестиращите хора и да уплашите масата. С вашите методи какво ще постигнете?
    Ще се съберете 1000 човека и ще заформите поредното меле?

На протеста му трябва подкрепата на обществото, на учениците, на студентите, на пенсионерите, на лекарите, на учителите, на шофьори, земеделци, на средната класа, защото те са много и ако се надигнат заедно ще им се чуе думата. А когато думата е псувни и побоища- нищо няма да се постигне, освен страх, разделение, досиета, негативни емоции и посещения на болниците.
    Защото в случая полицаите не са вашата мишена, а са тези, които са длъжни да пазят... и на които вие правите услуга.
    YAY! dosta dobre kazano...

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от ULTRA_LEVSKI
    Щото в нашата мила страна, няма за какво да се протестира ?
    Представям си, какъв цирк щеше да е, ако излезеше някой и питаше, какви са ви исканията.
    Grumpy old madman

Причини - милиони, поводи - много

hottie
    Guest
    За пореден път мнението ми съвпада на 100% с това на Raybeez. Сега прочетох, че се бях много запалила

Град
    Видин
    Беше достатъчно само да се покаже будно гражданско съзнание че да се стреснат политиците..
    За 300 лева успяха пак да разделят хората, този пък им излезе евтино..
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Цитирай Първоначално написано от ImaLiBe
    Футболните фенове съсипаха бъдещето на България
    Panem et circenses

Далеч не всички футболни фенове са отишли там.

Държавата я провалиха малоумниците.
    Grumpy old madman

Супер фен
    Град
    Своге
    На всичкото отгоре и нагли,бе!
    Чувставайте се национални предатели,предатели на националната идея,на националната надежда!Съсипахте надеждата и вярата на хиляди.!Чувставаите се горди от това,което направихте!(тва към оная групичка).
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Цитирай Първоначално написано от POPFOLK88
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    Чувставайте се национални предатели,предатели на националната идея,на националната надежда!Съсипахте надеждата и вярата на хиляди.!Чувставаите се горди от това,което направихте!(тва към оная групичка).
    може да ми го лигавиш, утре си ходи на мирен протест!! Утре е вашия протест!!Днеска беше нашия!!
    Биха ви като кучета, супер протест

Цитирай Първоначално написано от kristo
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Естествено, цялата добра идея се провали ОТНОВО и ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ заради група скинари и футболни насилници - боклуци и измет. Д*ба и наркоманите провалени!

Е на такива лайнари и 100 палки в маскираните глави са малки. Кучетата трябвало да ги пуснат, да ги изядат показно. Що ли не станах жандармерист.

В малолетни, представете си, били открити хладни оръжия - ножове, боксове... бухалки у всеки втори, бомби... направо ме е срам от такива българи.
    Изцяло подкрепям това мнение! Хулиганите и рушителите нямат място в България, да ходят да се смлатят на протестите в селската дивашка Гърция, тука сме България- все пак все още съставена в мнозинството си като народ от интелигентни хора, а не хора, за които боя и рушенето е начин да се "промени" нещо в "положителен" план...
    Още преди дни разбрах за измамата, разбрах, че определени внедрени хора ще провалят протеста и нищо добро няма да излезе от цялата работа! За съжаление се оказах прав...
    Иначе аз не дойдох на протеста, защото в последния момент нещата се провалиха и хората, с които щях да ходя в крайна сметка се отказаха да ходят и аз нямах възможност сам да ида... Но сега виждам, че няма за какво да съжалявам, цялата добра идея се провали заради група лумпени и рушители...

Не съм чел всичките 14 страници за това се извинявам ако някой се е изразил преди мен по същия начин.
    Както казахме протеста се развали заради хулиганите, дали това не бяха провокатори на правителството?

Цитирай Първоначално написано от Christ
    Биха ви като кучета, супер протест
    Лошото е, че покрай дебилите го отнесоха и невинни. После се чудят, защо обществото е против тях.
    Grumpy old madman

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    направи услуга на Държавата - самоубий се
    По-голяма услуга на народа ще направиш,ако ти се самоубиеш,уверявам те!

А бе,като ние сме мишки,вие що си бяхте покрили лицата,бе?

Град
    Видин
    може да ми го лигавиш, утре си ходи на мирен протест!! Утре е вашия протест!!Днеска беше нашия!!
    Супер услуга напарвихте на Станишев...а дори не можете да разберете колко ви използват, и медиите, и правителството..
    For I am Winter born

Цитирай Първоначално написано от Serseri91
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Естествено, цялата добра идея се провали ОТНОВО и ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ заради група скинари и футболни насилници - боклуци и измет. Д*ба и наркоманите провалени!

Е на такива лайнари и 100 палки в маскираните глави са малки. Кучетата трябвало да ги пуснат, да ги изядат показно. Що ли не станах жандармерист.

В малолетни, представете си, били открити хладни оръжия - ножове, боксове... бухалки у всеки втори, бомби... направо ме е срам от такива българи.
    Изцяло подкрепям това мнение! Хулиганите и рушителите нямат място в България, да ходят да се смлатят на протестите в селската дивашка Гърция, тука сме България- все пак все още съставена в мнозинството си като народ от интелигентни хора, а не хора, за които боя и рушенето е начин да се "промени" нещо в "положителен" план...
    Още преди дни разбрах за измамата, разбрах, че определени внедрени хора ще провалят протеста и нищо добро няма да излезе от цялата работа! За съжаление се оказах прав...
    Иначе аз не дойдох на протеста, защото в последния момент нещата се провалиха и хората, с които щях да ходя в крайна сметка се отказаха да ходят и аз нямах възможност сам да ида... Но сега виждам, че няма за какво да съжалявам, цялата добра идея се провали заради група лумпени и рушители...

Не съм чел всичките 14 страници за това се извинявам ако някой се е изразил преди мен по същия начин.
    Както казахме протеста се развали заради хулиганите, дали това не бяха провокатори на правителството?
    да, доган раздаваше вчера доволно парички ( :
    jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!

Не ме интересува какво мислят форумните мишки,важното е,че доказвахме,че не сме се предали!
    изказваш се неподготвено.. какво сме доказали?Доказахме че просто търсим сеир, че не сме единни, че бе знаем какво искаме ама искаме ..

Град
    Видин
    Не ме интересува какво мислят форумните мишки,важното е,че доказвахме,че не сме се предали!
    Евала, тва ще излезе през носа на още 7 милиона души..
    Лумпени...
    For I am Winter born

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Мило дете, не ги разбираш тези неща, помълчи.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Супер фен
    Град
    Своге
    направи услуга на Държавата - самоубий се
    По-голяма услуга на народа ще направиш,ако ти се самоубиеш,уверявам те!

А бе,като ние сме мишки,вие що си бяхте покрили лицата,бе?
    то по телевизията и форумите е лесно да си патриот. ми мишка си,ква си?
    Има ли смисъл д аобяснявам защо не бях там и без тва ще го сметнете за оправдание,тъй,че.ОК Хаиде,ти ми отговори,де!

Недейте да се цепите.

Следващият голям протест като дойде, нека (ако някой се осмели да дойде, хората в по-голямата си част са наплашени) да бъде по-мирен, агресията трябва да е крайната точка..Вярно е, че куките си вършат работата, но като народът е единен - такъв си е. Не знам дали ще се постигне, ама дано - и дано има резултати.

Пък и от трошенето страда народа, не управляващите, уви. И не бъдете изцяло негативни в коментарите - може би политиците ще обърнат ПОНЕ малко внимание на недоволството, а не да си летят из страните и да бягат от сградата. По-рано стана, да, но поне (надявано) привлече внимание.

А за задкулисни игри неи скам да си и мисля, нещата със сигурност са мноооооого оплетени.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Видин
    Курвииии и вие не знаете какво искате,до вчера ревяхте,че е време за революции,днеска се оплаквате!
    Добре че сте вие да направите революцията със снежни топки и павета...
    For I am Winter born

Ушев ПОЖАР И СМЪРТ В ДОМА ТИ ! К.У.Р. за всички, които мишкарят по домовете си ! Българино събуди се !
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Курвииии и вие не знаете какво искате,до вчера ревяхте,че е време за революции,днеска се оплаквате!
    Добре че сте вие да направите революцията със снежни топки и павета...
    ехаа, къде видя павета, бе ?Ние толкова време търсихме пред парламента и не намерихме
    Добре че е нямало павета..да не е опасно...все пак трябва да е безопасна революция
    For I am Winter born

Град
    Видин
    Няма ли резултати, няма далавера...не виждам резултати от великите ви подвизи днес, а вие ?
    For I am Winter born

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си