.
Отговор в тема
Страница 7 от 19 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 451
    Супер фен Аватара на b0Nb0n
    dobre hubavo bihte se 4upihte ama za kvo bihte policaiite az gi mraza ama ne si4ki gadnite takiva t.e. po golqmata 4ast ama nqma6e smisal pone kato bqhte bili nqkoi da be6e nqkoi koito go zaslujava sig pove4eto ot policatie deto ste zamervali tva onova sa bili na va6a strana i sa vi podkrepqli ama to si e za vas po to4no za nas ama are dano ima po golqm uspeh utre
    aide mir ili po to4no voina
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    dobre hubavo bihte se 4upihte ama za kvo bihte policaiite az gi mraza ama ne si4ki gadnite takiva t.e. po golqmata 4ast ama nqma6e smisal pone kato bqhte bili nqkoi da be6e nqkoi koito go zaslujava sig pove4eto ot policatie deto ste zamervali tva onova sa bili na va6a strana i sa vi podkrepqli ama to si e za vas po to4no za nas ama are dano ima po golqm uspeh utre
    Никога няма да го разберат..
    Няма смисъл да се изправяш срещу брадвата, трябва да биеш тоя който я държи
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    Видин
    Национализма се изразява в тва да се биеш с куки, ясно..
    For I am Winter born

Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    И да носиш power марките - Fred Perry, Stone Island, Ben Sherman и т.н.
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Timbaland
    Цитирай Първоначално написано от Christ
    'бал съм го о протестО, тая държава нема се опрай
    Правилно.
    Първо ние да се оправим,после ще оправим и държавата.
    Страхливец,замълчи по-добре.

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

А ти като си седя у вас кво направи ве киртак. Боклуци всички ревете , ама не действате . Анатема за такива нещастници кат вас ! След години като умирате на леглата си ще си спомняте кви мишки сте били цял живот ! Аз поне ще имам какво да разказвам и ще съм горд, че си отстоявам позициите не като вас долни псета !
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от GREEN_OR_DEAD
    А ти като си седя у вас кво направи ве киртак. Боклуци всички ревете , ама не действате . Анатема за такива нещастници кат вас ! След години като умирате на леглата си ще си спомняте кви мишки сте били цял живот ! Аз поне ще имам какво да разказвам и ще съм горд, че си отстоявам позициите не като вас долни псета !
    Я ми обясни къв точен ефект ще има като се сбиеш с полицията и наплашиш обикновените хора ?
    For I am Winter born

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от ImaLiBe
    Преди 1 седмица всички реваха че трябвало да се убият трябвало погроми по телефони по шоута обикновенния Българин само това искаше ! СТАНА - и всички реват "какво правят тия лумпени там" - Манталитета на на Българина е такъв !
    Ако е организирано както трябва, бих го подкрепил и бих се включил...със снежни топки не се сваля правителство..дори един молотов нямаше, доста сте сериозни..
    Заради необмислените глупости на разни лапета пак се раздели обществото...
    For I am Winter born

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    SiegHeil, снежните топки са използвани символично. Уморително е да хвърляш постоянно, но и все пак да се пазиш не е малко. 5 пъти като те ударя в шлема мислиш че ще ти е много яко ли?
    Похвално е участието на включилите се в мероприятията днес. Очаквах по-голяма подкрепа на софиянци. Успех следващите дни. Ако се наложи пак ще се пътува. Много бързо клекнахме

Няма какво да се коментират "лумпените, футболните хулигани, скинарите, дрогирани пияници". Като няма кой друг те ще са виновни. Чичките и лелките няма да ги намесваме, нищо че взеха дейно участие. Всички псуваха полицаите и недоволстваха срещу действията им, но не се усмелиха да им се противопоставят. Затова са набедени малката група, набедени за виновни.

Град
    Видин
    Ясно е че медиите ще използват случая за да обърнат простеста срещу хората...но лошото е че въпросните кежуали дори не осъзнават колко ги използват..
    For I am Winter born

http://bg.altermedia.info/?p=3216

Четете и се вразумете, неразумни и юроди, които ви се привиждат провокатори. Провокаторите са в парламента, а днес се уплашиха, че българския народ и младеж избухна в справедлив гняв и затова сега се чудят на каква провокация да препишат това, за да излезне, че друг е виновен...

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    За кво се карате ? Станалото станало, няма да го промените. Всеки си има гледна точка и мнение по въпроса и едва ли ще успеета да се убедите взаимно в правотата си...
    Дотук прочетох всички мнения и наистина много хора оплюват протеста - аз също съм против вандалщината и золумите ама в крайна сметка наистина до вчера всички приказваха как трабва да се вдигне целия народ, как трябва това, как трябва онова, а пък на протеста бяхме има-няма 2000 човека... Нали беше национален протест ? Защо бяхме толкова малко ? Щото всеки си седи с оправданието "нищо няма да постигнеме за кво да ходиме" - еми да така е, докато повечето мислят по тоя начин наистина няма да се постигне нищо... При положение, че за този протест се говори от почти 1 месец насам трябваше да има едно 10 000 най-малко... Както и да е... евала на тия, които бяха там !!!

Колкото до хулиганите - то се очакваше да ги има и аз не знам има ли изобщо хора, които са отишли на протеста с убеждението, че той ще мине мирно и тихо и няма да има побоища и т.н. ?

http://vbox7.com/play:9e5296f8
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

hottie
    Guest
    На мен ми е интересно едно нещо - защо всички вдигат шум след дъжд качулка и защо се прилага бой? Защо когато има избори тези хора не си помръдват задника да отидат да дадат своя глас? Защо като идва време за избори всеки гласува за някой си, а не всички се обединят, за да свалят властта?
    Всички видяхме какво се случи по време на последните избори и колко ниска беше избирателната активност... ако и при следващите избори е така --> СРАМ !

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ShaLqLqLqXa
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Естествено, цялата добра идея се провали ОТНОВО и ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ заради група скинари и футболни насилници - боклуци и измет. Д*ба и наркоманите провалени!

Е на такива лайнари и 100 палки в маскираните глави са малки. Кучетата трябвало да ги пуснат, да ги изядат показно. Що ли не станах жандармерист.

В малолетни, представете си, били открити хладни оръжия - ножове, боксове... бухалки у всеки втори, бомби... направо ме е срам от такива българи.
    То май в България по друг начин никой няма да им обърне внимание! Веднъж с добро, втори път с добро... пълен игнор!

Точно. В България с добро не става!

Цитирай Първоначално написано от Timbaland
    този протест е...ПРОСТОТИЯ!
    Ти си....... ПРОСТАК!! _|_

Всички медии постоянно повтарят,че протестиращите са били с неясни искания. Защо,питам аз?

Ето какви са целите ни:

НИЕ ИСКАМЕ:

1. работещ механизми за борба с корупцията
    2. незабавна реформа на съдебната власт
    3. незабавни мерки за подобряване на жизнения стандарт на всички Българи, по който показател сме последни в ЕС
    4. благоприятен климат за стимулиране на раждаемостта
    5. незабавни реформи в образованието
    6. незабавни реформи в здравеопазването
    7. едно прозрачно правителство
    8. незабавни мерки за защита на природните богатства на България
    9. незабавна промяна в избирателния закон и мерки за стимулиране на избирателната активност
    10. незабавна административна реформа

... защото сме Българи. Искаме да живеем в страна, в която убиец на дете получава ефективна присъда.
    Страна, в която хора болни от рак получавах необходимото лечение. Страна, в която мога да имам деца, защото
    тя ми помага. Страна, в която да виждам детски площадки и градинки пред блока си. Страна, в която мога да
    пътувам спокойно, защото пътищата са на ниво. Страна, в която зимата мога да ходя по тротоара и да не попадна
    в пирогов. Страна, в която природата се зачита както от жителите така и от управляващите. Страна, в която
    ако плащам осигуровки да ме възнагради с добра пенсия покриваща живота ми. Страна, в която съм наясно кой, как
    и къде я управлява. Страна, в която полицията ми е приятел а не партньор в дребни престъпления.

Страна - в която мога да се чувствам БЪЛГАРИН, и да се гордея с това!
    ^ А това какво е?

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Снощи са запалили блока на сестра ми.
    Е ок, обяснете ми с какво допринесохте за развитието на протеста като запалихте шибания блок?
    И изобщо като се сбихте по между си какво показахте?Нали уж трябва да сме единни бе, мамка ви...
    Ше пострадат много хора ако продължава така.За какво ни е да се избиваме по между си?Какво постигаме?Просто някои хора са осрали всичко...Тая злоба, агресия и разединение по между ни ще ни съсипят и до никъде няма да стигнем...
    Хахаха, сигурно всеки пожар, който се е случил в България снощи е свързан с този протест, нали? Не се излагай

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Всички медии постоянно повтарят,че протестиращите са били с неясни искания. Защо,питам аз?

Ето какви са целите ни:

НИЕ ИСКАМЕ:

1. работещ механизми за борба с корупцията
    2. незабавна реформа на съдебната власт
    3. незабавни мерки за подобряване на жизнения стандарт на всички Българи, по който показател сме последни в ЕС
    4. благоприятен климат за стимулиране на раждаемостта
    5. незабавни реформи в образованието
    6. незабавни реформи в здравеопазването
    7. едно прозрачно правителство
    8. незабавни мерки за защита на природните богатства на България
    9. незабавна промяна в избирателния закон и мерки за стимулиране на избирателната активност
    10. незабавна административна реформа

... защото сме Българи. Искаме да живеем в страна, в която убиец на дете получава ефективна присъда.
    Страна, в която хора болни от рак получавах необходимото лечение. Страна, в която мога да имам деца, защото
    тя ми помага. Страна, в която да виждам детски площадки и градинки пред блока си. Страна, в която мога да
    пътувам спокойно, защото пътищата са на ниво. Страна, в която зимата мога да ходя по тротоара и да не попадна
    в пирогов. Страна, в която природата се зачита както от жителите така и от управляващите. Страна, в която
    ако плащам осигуровки да ме възнагради с добра пенсия покриваща живота ми. Страна, в която съм наясно кой, как
    и къде я управлява. Страна, в която полицията ми е приятел а не партньор в дребни престъпления.

Страна - в която мога да се чувствам БЪЛГАРИН, и да се гордея с това!
    ^ А това какво е?
    нали бяха 19?

пльок, не псувай момичето, лекенце

Пг една палка само изядох от некав гаден ушев,какво да ви кажа бе з причина почнаха да бият,и като им говориш мълчат без коментар!
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Не нападайте Пльок - момичето е много право за себе си.
    И вие да сте там и без да сте направили нищо да изядете няколко палки и да се държат с вас като животни и вие ще сте недоволни...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Защо навсякъде се твърди че побоя над граждани е дошъл след провокация от страна на протестиращите?
    Причината е сигнал за бомба. Площада трябваше да се освободи, но ако това не се направи ще се използва груба сила от страна на господата униформени.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bulgarche

Причината е сигнал за бомба. Площада трябваше да се освободи, но ако това не се направи ще се използва груба сила от страна на господата униформени.
    Някъде чухте ли, видяхте ли полицай да вика "ИМА БОМБА, прибирайте се по домовете си" или "преместете се от площада"...
    едва ли палката е най-ефикасния метод, да евакуираш дадена група от хора от плащада.......
    Просто беше ясно, че при наличието на толкова много полицаи (почти колкото протестиращите) ушевите ще бият каквото им попадне, просто са чакали повода и именно една част от протестиращите са им го предоставили..
    аман..

Съгласен съм. Вчера никой не съобщи, че има бомба. А може би са очаквали, че трябва всеки да следи по телефона в разговори с близки хора какво казват по радиото и ТВ? Или да си носи радиоприемник или телевизор на площада? Плюс това сигнала за бомбата е дошъл в 9, а оставиха хората да се съберат...и когато видяха, че тълпата не е дошла да се лигави, а да се бори - тогава удобно си измиха ръцете с това. Ако протеста беше мирен и всички бяха кротки овчици - бомба нямаше да се обяви, че има. Ако изобщо такъв сигнал е имало де, в което се съмнявам.

А да споменавам ли, че на организаторите такава заповед дори не е показана?

Факт е, че протеста беше провален заради провокаторите, които се биха с полицията и това е, всички други тълкувания са безсмислени...
    И да се караме, и да не се караме, правитеслвото си свърши работата перфектно и осуети протеста и сега оттук-оттам твърдят, че този протест бил на "лумпените" българи, а не на нормалните българи... заради 50-60 човека, които бяха отишли за да се бият, а не да протестират като български граждани, изкараха всички протестиращи такива...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ^да, и има разлика от това да идеш на протеста като футболен запалянко или като противник на турско-комунистическата сган, която съсипва България..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си