.
Отговор в тема
Страница 8 от 19 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 451
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    ^да, и има разлика от това да идеш на протеста като футболен запалянко или като противник на турско-комунистическата сган, която съсипва България..
    Именно

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D

под момичето май видях и global..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Факт е обаче, че глобал се показа по-голям партиот от повечето, които бълваха лайна в темата.

И симпатизантка намери.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ебати дедективите сте у тоя форум

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Браво мистериозна, ти си българска героиня - смела, умна, грамотна...

Гордост си ни, ей! И баща ти и той.

Колко му плащат на месец, за да прави минети на Доган? Тайна ли е?
    Понеже и аз бачкам в системата (не полицейската, а на доста по-високо ниво), да ти кажа ли колко и аз получавам, как си скъсвам гъза от работа, за да може после някой лумпен и на мен да ми раздаде к.уровете и клетвите???
    Положението е по-различно. 2000 човека можеха да реагират по коренно различен начин към 100 човека. Без да пострадат толкова невинни. Куровете не са за теб.

Цитирай Първоначално написано от kristo
    Факт е, че протеста беше провален заради провокаторите, които се биха с полицията и това е, всички други тълкувания са безсмислени...
    И да се караме, и да не се караме, правитеслвото си свърши работата перфектно и осуети протеста и сега оттук-оттам твърдят, че този протест бил на "лумпените" българи, а не на нормалните българи... заради 50-60 човека, които бяха отишли за да се бият, а не да протестират като български граждани, изкараха всички протестиращи такива...
    Интересно тълкувание. Вчера по-скоро се видя, че на българина му е писнало от беззъби протести. За разлика от теб, аз бях на площада и видях не само 50-60 човека да се бият, а много повече. Това не бяха лумпени. Имаше футболни фенове, имаше обикновени студенти, имаше възрастни хора, даже и момичета. Просто на хората им омръзна от неправда и напрежението ескалира. Омръзна им един пожарникар да ги разиграва в желанието си да се хареса на всички. Омръзна им от псевдо-патриоти като Волен Сидеров, които работят за турските интереси. Омръзна им от псевдо-опозиционери като СДС/ДСБ и останалите такива. А понеже властта не очакваше такова нещо - най-лесно беше после да се изкара, че протеста бил компрометиран, че протеста бил лумпенизиран, че протеста бил провокиран. Само и само да не се признае справедливия гняв на българите. И естествено намериха се глупци, които да подемат тази песен, защото българина е силен само на маса и в интернет. Когато някой се изправи и застане решително да отстоява правата си - овците се плашат, бягат и почват да блеят.

И не ми обяснявай как си бил на протеста, защото по изказванията ти ми става ясно, че не е така. Всеки, който е бил вчера може да ти каже, че изобщо не става въпрос за 50-60 човека. Най-малкото, че на Орлов мост примерно имаше група от около 1000 човека, която беше атакувана от полицията и заедно се защитаваше. Там имаше всякакви хора, от всякакви възрасти.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Pliok0019,прекаляваш,детенце
    Понякога се налага.
    И каква ти е причината?Предполагам майка ти и баща ти ти дават дневни?Живееш с тях?Грижат се за теб,инвестират в твоето бъдеще.У вас е уютно,топло и приятно.Не сте живяли на ръба на мизерията.

Какви са били твоите сблъсъци с корупция,бюрокрация,средст вата за жизнения стандарт,какво знаеш за държавната администрация и как тя да се подобри,какви са ти разочарованията от образователната система или от здравеопазването?Какви са ти предложенията за подобряване и усъвършенстване на всичко това?

Кога за последно животът ти е ударил шамар?
    Та ти сигурно нямаш 18 години,съответно и правото да гласуваш и косвено да с намесиш във властта,а камо ли пък да обиждаш на баща и да държиш такъв език.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Положението е по-различно. 2000 човека можеха да реагират по коренно различен начин към 100 човека. Без да пострадат толкова невинни. Куровете не са за теб.
    Полицията винаги реагира по един и същ начин...
    Чакат провокация и после разпръскват със сила всички, като обикновено го изяждат невинни и странични...
    и преди 12 години пак имаше мизерии с куките, като се стъмни по малките улички, но тогава хората бяха много и ядосани, затова и ченгетата не смееха да влязат открито на тълпата. Проблема е, че физическите действия на протеста трябваше да не са първия ден...
    С това съм абсолютно съгласна. Протестта ще продължи по мирен начин. Да видим докога и кой ще провокира полицията за в бъдеще. Вкараха си и автогол обаче...Политиците показаха колко ги е страх, а полицаите - колко са безмозъчни. Недоволството няма да стихне по този начин. Въпреки "подкрепата" на медиите.

RAWRRR - аз искам бъдеще в България. Само и единствено това. Не искам да ми се налага да заминавам в чужбина, за да мога да се реализирам. Нито да гледам как държавата ми пропада, а народът й не го забелязва.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Никой не те кара да заминаваш за чужбина,а и това е клише.
    Можеш и в България да се реализираш чудесно,зависи колко нависоко се целиш.Просто трябва да използваш гнева,който имаш сега,като амбиция.

А българския народ няма да живее стоически в такова положение,не се притеснявай.Не си единствена ти,която си подразнена,работата е там,че хората които наистина го виждат и усещат на раменете си по-скоро са твоите родители.Те трябва да са непримиримите и жестоките.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Никой не те кара да заминаваш за чужбина,а и това е клише.
    Можеш и в България да се реализираш чудесно,зависи колко нависоко се целиш.Просто трябва да използваш гнева,който имаш сега,като амбиция.

А българския народ няма да живее стоически в такова положение,не се притеснявай.Не си единствена ти,която си подразнена,работата е там,че хората които наистина го виждат и усещат на раменете си по-скоро са твоите родители.Те трябва да са непримиримите и жестоките.
    Родителите ми не го усещат по такъв начин... За мое щастие, разбира се. Наистина по никакъв начин не ми се е налагало да живея в мизерия. Те са друг тип, както и част от приятелите ми. Аз не мога да съм като тях...Предимно чувствам и това влияе на мнението ми 80% ... Не е темата, за да коментираме мен...макар, че бая се изписа. Просто трябва да покажем единство, без "ние" и "вие"...

А това "Когато някой се изправи и застане решително да отстоява правата си - овците се плашат, бягат и почват да блеят." е адски вярно.

Малко информация от Интернет - протеста: Разпространи се информацията, че вътре в парламента по същото време в обсъжданията на промените в закона за горите се приеха всички текстове предложени от природозатните организации, освен мораториума върху заменените вече гори, което определено е стъпка напред.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ^ опитва ви се да ви се обесни от одеве, че се прибърза с всички немирни прояви, бе, е, бе, деба неразбрали хора на4и

Утре съм там. Кажи в колко е? Пак ли 11?

Това http://img70.imageshack.us/img70/7851/img0655au7.jpg вече се подкрепя на 100процента.

Опасен, ей!

Цитирай Първоначално написано от xrevoltax
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Факт е, че протеста беше провален заради провокаторите, които се биха с полицията и това е, всички други тълкувания са безсмислени...
    И да се караме, и да не се караме, правитеслвото си свърши работата перфектно и осуети протеста и сега оттук-оттам твърдят, че този протест бил на "лумпените" българи, а не на нормалните българи... заради 50-60 човека, които бяха отишли за да се бият, а не да протестират като български граждани, изкараха всички протестиращи такива...
    Интересно тълкувание. Вчера по-скоро се видя, че на българина му е писнало от беззъби протести. За разлика от теб, аз бях на площада и видях не само 50-60 човека да се бият, а много повече. Това не бяха лумпени. Имаше футболни фенове, имаше обикновени студенти, имаше възрастни хора, даже и момичета. Просто на хората им омръзна от неправда и напрежението ескалира. Омръзна им един пожарникар да ги разиграва в желанието си да се хареса на всички. Омръзна им от псевдо-патриоти като Волен Сидеров, които работят за турските интереси. Омръзна им от псевдо-опозиционери като СДС/ДСБ и останалите такива. А понеже властта не очакваше такова нещо - най-лесно беше после да се изкара, че протеста бил компрометиран, че протеста бил лумпенизиран, че протеста бил провокиран. Само и само да не се признае справедливия гняв на българите. И естествено намериха се глупци, които да подемат тази песен, защото българина е силен само на маса и в интернет. Когато някой се изправи и застане решително да отстоява правата си - овците се плашат, бягат и почват да блеят.

И не ми обяснявай как си бил на протеста, защото по изказванията ти ми става ясно, че не е така. Всеки, който е бил вчера може да ти каже, че изобщо не става въпрос за 50-60 човека. Най-малкото, че на Орлов мост примерно имаше група от около 1000 човека, която беше атакувана от полицията и заедно се защитаваше. Там имаше всякакви хора, от всякакви възрасти.
    Аз вече обясних защо не можах да дойда на протеста (поне засега) и не мисля да повтарям на всеки го поотделно... Със сигурност ще се постарая в следващите дни да намеря начин да ида, а със сигурност до 18-ти ще отида, защото от ВМРО-Пловдив също ще се включваме и вече няма да имам проблем да отида. Вчера щях да ходя с едни приятели, които не са политически обвързани, но за съжаление се отказаха и аз нямаше как да ида сам и освен това да платя 30 лева за билети към София и обратно към Пловдив. А и щях да отида за зелен хайвер за съжаление, щото ексцесиите провалиха протеста. Сега ако си решил пак да спорим на тема ВМРО, Атака, БНС, не си познал, така че няма да ти отговарям на плюнките по ВМРО ако решиш да плюеш както обикновено.
    Иначе полицаите доста време изчакаха скинарите, ултрасите и останалите "бойци" да спрат да ги замерват и провокират, но те така и не спряха и в един момент полицията започна да бие и то подред, от което си пострадаха и невинни хора определено, не отричам. Полицията е виновна според мен затова, че по-рано не реагира и не отцепи побойниците, за да може да се организира протеста по нормален начин и да се изкажат исканията на протестиращите, но уви, не стана...
    Сега ти и ултрасите (кежуалите) във форума смятате, че това е начина да се бориш, но аз определено имам други виждания. И се питам защо не започнат да организират самостоятелни протести, където да се бият с полицията колкото си искат и да се борят с нея, а не оставят останалия народ, който иска по един по-нормален начин да изразява протеста си, да го направи. Знам, това е вид разделение, но според мен едните с другите имат съвсем различни методи на действие и не могат да единодействат заедно, а оттам си патят и невинни хора.

И днес бях там,и днес виках,но днес дойде и една приятелка запознахме се и с още хора Лошото е,че тъпия ушев не ме пусна щот съм нямал лична карта и се връщах до нас после чаках тая приятелка 30 мин и докат стигнем стана 3 и 30,но до към 4 и 30 - 5 бях там,то след като пуснаха движението се разотидохме скоро.Направих 2 снимки с GSM-a и едно видео с една лудичка дет говореше глупости и само не спомена за глобалното затопляне и резерватите на индинците,но за това пък спомена Ирак и глаът в Сомалия.След малко се съблече по цици,абе ее всички я освиркаха.Те и полицаите със GSM ите си и те я снимаха даже и даже някои хора снимаха как жандармерията я снима с техните апарати Утре,ако се измъкна от даскало сигурно пак Във Събоа обаче е сигурно,че ще отида тамън да сме повече хора
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

УТРЕ ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТА!!!
    Нека да изгоним лайнарите от парламента!
    Стига ни ограбваха! Стига ни лъгаха! Стига лайнарщини! Всички на протест!!!
    Да подкрепим студентите, жените, искащи да имат деца, млекопроизводителите, еколозите, да защитим правата си и да сложим край на анархията от страна на политиците в България!!! Долу БСП! Долу ДПС! Долу НДСВ!!! Долу правителството!!! Нека спрат да ни обират! Нека спрем да бъдем за посмешище в цяла Европа!!! Заради такива като тях биваме оприличени на турски кенеф!!! Затова сме на такова ниво!!! УТРЕ ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТ!!! И да отбележа - ПРОТЕСТ, не побой!!! И все пак се пазете! Утре 11 часа пред Народното Събрание на площада! Нека изразим своята позиция!!!

Скайп - dark_elf2

опа едит
    Оправих го

Скайп - dark_elf2

Не мисля,че утре ще е повратната точка аз втори ден се опитвам да избягвам училището и го правя,за да дойда Цялото това да е ДЕЛНИЧЕН ден ограничава СУПЕР МНОГО хора да дойдат...Ако продължи и другиден се надявам да се съберем повече хора.Освен това Учениците могат да дойдат има бележки и лесно се справят с бягнаето от училище,но работещите не е толкова лесно да се измъкнат от ангажименти.Надявам се наистина да се съберем в събота поне 20 000 човека - дано,дано...
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Разберете - няма смисъл от протест пред ПРАЗЕН парламент, а пък в петък е най-подходящо, защото има парламентарен контрол.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от global
    Цитирай Първоначално написано от Decu
    ]

под момичето май видях и global..
    Страшна си.

Днес протестът беше мирен. Но къде бяхте вие?

Репортаж от протеста днес, 15.01.:

http://edno.info/f/showthread.php?t=1239
    Да съм дала авторски права, че да ми разпространяваш снимката??
    Иначе с една приятелка бяхмее..на втората снимка от сайта, която е, на дясно много малко.

^ Не беше празен бе, само някви глави надничаха..

Цитирай Първоначално написано от ImaLiBe
    Чудесен митинг е получи днес!!!!!!!!Каква гласност,какви речи,какви действия!Браво студенти!!!!!
    Дам,това днес вече беше протест!Нямаше ги ония продажници,които продадоха народа за 300 лв,но тия пари ще ви излезнат през устата!Евала за протеста на хорицата днеска

Цитирай Първоначално написано от pipilona
    Чудесен митинг е получи днес!!!!!!!!Каква гласност,какви речи,какви действия!Браво студенти!!!!!
    Дам,това днес вече беше протест!Нямаше ги ония продажници,които продадоха народа за 300 лв,но тия пари ще ви излезнат през устата!Евала за протеста на хорицата днеска
    Бате само 300лв ли ти дадоха? На мен 3 000

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Полицайте биеха деца и,майки и старци,какво ми говорите бе мишки?
    Точно така е ама "партиотите" от Германия и хората в спрялите коли тръгнаха да резюмират коментарите по бТВ.

1. Аз не съм патриот! Никога не съм твърдял, че съм такъв, нямам и намерение да ставам. Патриотите са глупаци!

Нагледен УРОК за хората, които не знаят как нещата се случват по-интелигентния начин:

Преди 1 час разговарях с адвокат Иван Груйкин - най-успешния български адвокат пред Европейския съд. Имам неговото твърдо съгласие да представлява пред съда всеки човек, пострадал от полицейския произвол вчера. Нужно е да си е извадил медицинско (или да си извади такова утре). Другото нещо, което е нужно са свидетели или видеозаписи. Разгледайте дали ви няма някъде по записите. Не говорим само за бой - псувни, обиди - всичко важи. Основната ми идея е, че в ЗОДОВ се залага, че не само се изплащат обезщетения, не само служителите подлежат на дисциплинарна отговорност (уволнение), но има и следния текст:

Отговорност на виновните длъжностни лица спрямо държавата

Чл. 9. (Доп. - ДВ, бр. 59 от 1993 г., изм., бр. 12 от 1996 г.) (1) (Доп. - ДВ, бр. 67 от 1999 г., в сила от 27.08.1999 г.) Отговорността на виновните длъжностни лица спрямо държавата за изплатените обезщетения по чл. 1 се осъществява при условията и по реда, предвидени в Кодекса на труда, Закона за държавния служител или в друг закон или указ.
    (2) (Изм. - ДВ, бр. 92 от 2000 г., в сила от 1.01.2001 г., изм. - ДВ, бр. 105 от 2005 г., в сила от 01.01.2006 г., доп. - ДВ, бр. 30 от 2006 г., в сила от 12.07.2006 г., изм. - ДВ, бр. 33 от 2006 г.) Длъжностните лица по чл. 2, органите по приходите и Агенцията за държавна финансова инспекция отговарят пред държавата за изплатените от нея обезщетения на увредени граждани и юридически лица само когато действията или бездействията им са признати за престъпление по съдебен ред. Отговорността е в пълен размер.
    Който иска да си търси правата - да пише ЛС и ще го свържа с който трябва !

Каниса е прав, но само от егоистична гледна точка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си