- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- *** ПРОТЕСТЪТ НА 14.01 ***
Организирания протест в интернет средата се оказа доста сполучлив.Почти всички телевизий дават извънредни новини по темата.Повечето от протестиращите са футболни фенове!Има няколко ранени полицай.Арестувани са доста хора в които са намерини боксове,палки,бухалки,вери и,метални тръби .... дори в 14 годишен е било намерено бурканче с киселина.По - късно ще допълня темата с видео . Аз мисля че протестът наистина стана зрелищен и уплаши държавниците.
![]()
аз не мога да разбера 6то цялото внимание е върху футболните запалянковци?с нещо са по специални ли?тъпанари...и с тия бомбички ,пиратки и тем подобни..в момента само им съчувствам на полицаите...една шепичка полицаи с колко хора трябва да се оправяи ранените пак са полицаи...егати излагацията...тия протестиращите закво са замервали?ще ги арестуват мн ясно
![]()
![]()
Cruel Intentions
^ Абстиненцията нещо не ти се отразява ...
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Така става като се пише за факли, бомби и такива по форумите. Хората отиват на мирен протест и си патят заради инфантилността на няколко прошляка.
Grumpy old madman
Напълно съгласен... за съжаление определени хора с хулигански наклонности провалиха хубавия замисъл на протеста с тези мизерии и цигании, които направиха. Не може да замерваш полицията, да трошиш, чупиш, с две думи да рушиш и да искаш полицията да не реагира. За съжаление се оказва, че не тези провокатори, а обикновените граждани пострадаха от цялата работа. С такива методи на действиe нищо положително не чака България. Аз не искам бъдещето на България да се определя от хулигани-побойници, наркомани, алкохолици и дегенерати, отишли там не за да протестират за промяната на статуквото в България, а за да се бият и да трошат. В такива протести няма да участвам. Ще участвам само в протести, където участващите са интелигентни, разумни и градивни български граждани, които наистина могат да преложат промяна на България, а не хора, за които разрухата и побоищата са начин на живот... Който иска да ме псува, обижда, изкарва "предател" и т. н., аз няма да споря по този въпрос с никой, не искам да навлизам пак в конфликти, от които ще се нагнети допълнитено негативна енергия, просто си изказвам мнението по този въпрос за последен път по тази тема.Първоначално написано от mysterious93
Поздравявам истинските, градивните български граждани- студенти, ученици, възрастни, пенсионери, тоест интелигентната България и твърдо заклеймявам това, което видях да прави онази лумпенизирана група, отишла само с цел да си изразходва негативната енергия...
http://news.ibox.bg/news/id_1815974206
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
nali znae6 4e ne vsi4ki sa ot Sofiq?
Cruel Intentions
Ми аз също не съм от София но ако можех да дойда щяхПървоначално написано от mysterious93
![]()
mxm...i s malko pomo6t ot gospoda moje6e i da se pribere6 jiv..Първоначално написано от jambo_bs
ae to lo6o nqma ama s tiq piratki i bombi4ki i mi stana otvratitelno...prekalixa
![]()
Cruel Intentions