- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс през деня...? - тъпо/забавно
ем и през деня и през ноща няма голямо значение![]()
Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]
Точно казано на място !!!Първоначално написано от PreciousDiamond
+1Първоначално написано от x3eme
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ам по никое време на денонощието не е тъпо, но предпочитам вечерта,защото имате повече спокойствие,време и така![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Все ми е едно по кое време на денонощието правя секс![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Стига да имам желание...и вечерта и през деня си е едно и също....макар вечер мога по-добре да се отпусна никой не те търси и притеснява....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
мене ме кефи по всяко време,но естесвено като се замисля през ноща примерно е супер готино![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
когато те напуши хормона и ти избие на желание не гледаш вечер ли е ден ли е![]()
Така еПървоначално написано от x3eme
...даже гледаш къде може да се скатаете...ако няма как да стигнете до вас в леглото...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
може не само тамПървоначално написано от A_Loving_Girl
![]()
супер яко ми звучи
mi nqma nikakvo znachenie dali shte e prez denq ili vecherta.. tui che vi si vuobrazqvate che prez noshta padali "zadryjkite" sa ebahti gluposti..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Mmm nee,ne mislq.Az li4no predpo4itam ve4erta,no nqma da se opravdavam sega zatva,prosto mi e po - predrazpolaga6to.Първоначално написано от ubuntu
I da - mn sam grozna.![]()
Първоначално написано от angellove
Ако имат вечерен 4ас не е препоръчително да правят секс
пък на който когато му се прави,няма значение.![]()
![]()
предпочитам и през деня и ноща.по всяко време е различно хубаво...особено ако е в училищеПървоначално написано от FunnYboY
![]()
![]()
+1261421624214Първоначално написано от darkk1d
![]()
![]()
![]()
ako e s podhodq6tiq 4ovek go pravq po vsqko vreme i pak si e zabavnoПървоначално написано от FunnYboY
![]()
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Попринцип няма значение дали ще е през ноща или през деня важно е желанието зависи сащо така и от момичето/момчето![]()
Сутрин рано, следобяд имам най-много желание. Вечер ми е по-убито, но нямам проблеми и тогава. Светлината не ми влияе