- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коя/кои от десетте Божи заповеди нарушавате всекидневно?
3. Не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог!
и 10...
Без да искам споменавам напразно името на Господ, а често ми се иска да имам нещо, което някой друг има.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
3![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
1. Аз съм Господ, Бог твой, да нямаш други богове освен мене.
2. Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята и що е във водата под земята, не им се кланяй и не им служи.
4. Помни съботния ден, за да го светиш; шест дена работи и върши в тях всичките си работи; а седмия ден е събота на Господа, твоя Бог.
5. Почитай баща си и майка си, за да ти бъде добре и за да живееш дълго на земята.
7. Не прелюбодействай!
8. Не кради!
9. Не лъжесвидетелствай против ближния си!
10. Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай жената на ближния си; нито нивата му; нито роба му, ни робинята му, ни вола му, ни осела му, нито някакъв негов добитък - нищо, което е на ближния
не съм много вярваща но....някои заповеди ми се струват невъзможни за изпълнение
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
да ви кажа честно не знам, не че съм безгрешен ама...
Raise your fist!
3. Не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог! - определено тази..нарушавам я на всеки 2 минути![]()
![]()
Първоначално написано от LINKNOT
Почти всички
![]()
Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...
10-тата.Айде ближните сега дайте си всичко което имате.![]()
1, 3 и 4![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
az nai mnogo 3. Не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог!![]()
1. Аз съм Господ, Бог твой, да нямаш други богове освен мене.
2. Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята и що е във водата под земята, не им се кланяй и не им служи.
4. Помни съботния ден, за да го светиш; шест дена работи и върши в тях всичките си работи; а седмия ден е събота на Господа, твоя Бог.
5. Почитай баща си и майка си, за да ти бъде добре и за да живееш дълго на земята.
6. Не убивай!
7. Не прелюбодействай!
8. Не кради!
9. Не лъжесвидетелствай против ближния си!
10. Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай жената на ближния си; нито нивата му; нито роба му, ни робинята му, ни вола му, ни осела му, нито някакъв негов добитък - нищо, което е на ближния.
Малее аз съм голяма грешница май![]()
![]()
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
7. Не прелюбодействай!
![]()
![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
Ами всекидневно никоя....
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог!
10. Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай жената на ближния си; нито нивата му; нито роба му, ни робинята му, ни вола му, ни осела му, нито някакъв негов добитък - нищо, което е на ближния.
![]()
I close my eyes only for the moment and the moment's gone.All my dreams pass before my eyes,a coriosity!
1,3,4 - OMG използвам,на което май ме научи Лина,ама ми изби месеци след товаНе вярвам в някой друг = следователно и 4 няма да ходя на църква иначе другите съм си наред
Макар,че аз няам други огове аз и тоя не го уважвам,така че май го изпълнявам
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
боли ма шпека за тях
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Не съм способна да правя каквото и да е било в събота и неделя. Пиша си домашните още в петък като се върна и тези два дена отделям за себе си..
*вечното "о боже .."![]()
*Събота спя![]()
*Добре де .. понякога не ги "почитам"![]()
7. Не прелюбодействай!
*![]()
10. Не пожелавай дома на ближния си;не пожелавай МЪЖА /жената/ на ближния си; нито нивата му; нито роба му, ни робинята му, ни вола му, ни осела му, нито някакъв негов добитък - нищо, което е на ближния.
*Случва се ..![]()
kypваПървоначално написано от InnchetO
Моля ?!
3 и 4
3![]()
Суетата.Моят любим грях.