.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Винаги се влюбват...

Винаги съм искала приятел - момче с което мога да се държа като с момиче , да му споделям , той да ми споделя , да си имаме взаимно доверие и тн. От както се помня търся такова момче и винаги , ама винаги когато реша че съм го намерила се оказва че въпросното момче е влюбено в мен...или аз в него...как смятате ,може ли да има такова приятелство без други чувства , да продължавам ли да търся или да се утеша само с приятелки...

Няма такова

ehh emi da ti kaja to tva ne6to ne se tursi mnogo vnimavai na kogo se doverqvash..90 na 100 ot horata nqmat dobri 4ustva i sa predateli..
    az li4no imam kusmeta nai dobriq mi priqtel da e mom4e.Kazvam kusmet za6toto ne se karame zaradi mom4eta kakto moje bi se slu4va s priqtelkite i za6toto za mene ne su6testvuva po podhodq6t 4ovek za spodelqne.Pri men ne se slu4i nikakvo oburkvane v 4ustvata! za men e priqtel i bih iskala vinagi da e taka ! obojdavam go i ti pojelavam da sre6tne6 podhodq6t priqtel kakuvto iska6 ! {{}}

ot li4en opit smeq da tvurdq 4e takova priqtelstvo su6testvuva !!!

Има естествено, това че ти не си го намерила нищо не значи!

Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    Няма такова
    има, гейовете са точно такива, хем са като момичета, хем не могат да се влюбят в авторката...

нее има си такива момчета които могат да бъдат просто приятели...ако ти харесваш някой друг той също и сте приятели няма да се влюбите...наистина 95% от момчетата не могат да бъдат приятели, но това не са 100% от момчетата
    FUCK OFF

оф, 95 процента не могли да бъдат приятели... ако ти си имала опит само с момчета, които не могат да бъдат приятели, си изпуснала "...от тези които познавам". Аз пък никога не съм имал приятел момче, което да се е влубило в мен не, сериозно, аз имам много приятелки без да съм влюбен във всички/в някоя.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    намери си някой гей

Хах,наистина вариянта с гея е добър .
    Иначе съществува такова приятелство разбира се : )) ,, просто ти все още не си го намерила ... спокойно,има си време за всичко .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    съшествува и още как
    моят най добър приятел е именно момиче

Има,но са рядкост тези хора.По лесно ще ти е да си хванеш педал за приятел.
    Йога и мъдрост

Има. Най-добрия ми приятел е момче и го обичам, като брат както и той мен. Трябва да гледаш внимателно... Много внимателно...

Съществува.
    Имам приятели момчета, които не ме харесват и аз не ги харесвам.
    И си се държим яко един с друг, и сме си супер.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Може и да има такова приятелство .Според мен обаче винаги възникват някакви чувства, в един от двамата ,рано или късно - след това или стават гаджета или отношенията им охладняват .Също като се замисля ,нали винаги гаджетата преди това са били приятели .Общо взето - може и да съществува, но аз лично винаги губя приятелите ми ,заради чувствата
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Ох, хора не ми говорете, че няма Има и още как.
    Моя най-добър приятел е момче.. Приятели сме от повече от 12 години и до сега никакви чувства, искри и всякакви влюбчиви глупости не е имало.
    А иначе по темата, авторката как така търси момче за приятел ?! Не го разбирам това. Щом търсиш приятелите си, винаги ще гледаш най-най.. а най-най са и най-готините. (абе не го обясних както трябва) Та то е логично и да не кажа задължително да има някакви чувства от едната страна. Иначе приятелството става спонтанно, а не с търсене

послепис: все едно да залепиш обяви из цял град, че търсиш момче за САМО приятел
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    намери си някой гей
    И какво лошо има да си споделяш с гаджето и да си имате доверие? Или ги имате само за секс и за пред хората?
    Don't worry, be happy!

...

tc tc prosto o6te ne ste sre6tnali pravilnite hora az napr sea v momenta iam 1 priqtelka spodelq me si i tn. . Durjim se kato priqteli izbo6to nikfi strani4ni 4ustva. E moje da e poradi fakta 4e tq e vlubena v drug a az imam gadje ama kakto i da e

Град
    В думите на хората ;)
    моя наи добър приятел също е моми4е така стана 4е в на4алото аз се влиубих в нея ама после се опраихме и ся сме близки яката работа...

Град
    По балкана някъде..

Re: Винаги се влюбват...

Цитирай Първоначално написано от lovely_b
    Винаги съм искала приятел - момче с което мога да се държа като с момиче , да му споделям , той да ми споделя , да си имаме взаимно доверие и тн. От както се помня търся такова момче и винаги , ама винаги когато реша че съм го намерила се оказва че въпросното момче е влюбено в мен...или аз в него...как смятате ,може ли да има такова приятелство без други чувства , да продължавам ли да търся или да се утеша само с приятелки...
    Отговорът съм аз.
    Повече от 45-50 % от най-добрите ми приятели са момичета към които (колкото и красиви , умни да са) имам само силни приятелски чуства към тях
    ACϟDC

уау , 40-50 % , че ти колко най-добри приятели имаш ?

Град
    По балкана някъде..
    Цитирай Първоначално написано от lovely_b
    уау , 40-50 % , че ти колко най-добри приятели имаш ?
    Сменял съм доста училища . Както от хобито ми + Пътувам често до Гърция и Англия..
    ACϟDC

40-50 процента от колкото и най-добри приятели да има значи почти половината от тях са момичета, кво нелогично има? останалите са момчета.. 3-ти пол няма, кво е странното?

Град
    По балкана някъде..
    + Няма такова нещо като най-добри приятели. Има най-близки. Всички които приятели поне за мен са ми най-добрите
    ACϟDC

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Зависи от теб и от момчето /твоят потенциален приятел/.
    Иначе е напълно нормално, ако си пасвате като характер след време да се замислите дали пък също това приятелство, не е предпоставка за нещо още по-красиво.Дали не сте си били влюбени един в друг още от самото начало, но поради едни или други съображения не сте искали да го признаете, дори и пред самите себе си?
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си