.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Re: :/

Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    Цитирай Първоначално написано от azzz6662
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    И на 11-12 може,ама не е препоръчително.
    И защо не?
    щото още цици нямат..тепърва им растат първите косми по п*тката...още не знаят дали им се прави секс или им се пикае.....не тряа да пипат там, където даже незнаят кво има...трябва да се поизучат първо по биология и тогава.

abe ti v koi vek jivee6
    biologiq..

Re: :/

И на 11-12 може,ама не е препоръчително.
    И защо не?
    щото още цици нямат..тепърва им растат първите косми по п*тката...още не знаят дали им се прави секс или им се пикае.....не тряа да пипат там, където даже незнаят кво има...трябва да се поизучат първо по биология и тогава.
    +1

Тва са пълни глупости... всеки започва да опознава себе си на различна възраст... Много малки деца дори мастурбират без да осъзнавт какво всъщност правят... Сексуалното Развитие и съзряване е строго индивидуално... Може да е рано,но не е "ВРЕДНО"!?
    Боже Боже..аз не съм казала, че е вредно..и мисля, че SoFarSoG00d няма това в предвид..просто не е препоръчително защото...извинявай ама някоя 1 годишна пикла едва ли знае как да си достави удоволствие сама...и като чуе оргазъм първото нещо, което изниква в съзнанието и е секс...и за тва не е препоръчително 11 годишни да се чукат тва имах в предвид ако разбра..щот май не обясних като хората

Ами наистина не го обясни добре... Никой не се е родил научен,тя може и на 18 да не знае как да си достави удоволствие сама...а мастурбацията няма нищо общо с ранни секс сред тийновете... Мастурбирам от 10/11 годишна,като всичко почна съввсем наивно,просто разглеждах тялото си и открих едно място,което ми доставя удояволствие като го докосна... Тогава започнах и да се ограмотявам сексуално, в което не виждам нищо лошо...а секс правих малко преди да стана на 18.. така че доводите ти са тъпи...

Едно момиче на колкото и години да е може да сварши зависи само от опита на момчето

Re: Женски оргазъм

Цитирай Първоначално написано от MaNekeNchE
    На колко години долу горе момичето може да получи оргазъм? примерно едно момиче на 14-15 години може ли?
    естествено ,че може на 14 -15 да се получават оргазми,моя за първи път беше на 15. има жени и по на 20 и нещо немогад да ги получават всичко е до нагласа и до опита на човека с които си
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

На 50години получават жените първият си оргазъм, и единствен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си