- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е,че... походката на мъжа издава какъв любовник е??
Супер темичка,ама тоя x3eme ще ме разбие вече....Да не умря циаганката дето те фалеше ?Тва точно ми прозвуча като въпроса в полицейската кръстословица "Кое е първото име на Тодор Живков?"Първоначално написано от x3eme
![]()
абе ти патка нямаш ли си да си играеш а само спамиш темите
Ти спамиш,аз просто отговарям и доуточнявам някои неща!!!Първоначално написано от x3eme
ти по принцип си закопанПървоначално написано от x3eme
![]()
Има нещо вярно , щом жената го е проследила и измислила.
При мен отговаря на
Доста набивам с крак но не е всичко точно както се описва ..“Тъпчещият с крака” – стъпва с цял крак, като че ли е дюстабан. Поздравления, ако сте успели да хванете един такъв екземпляр на въдицата си. Този мъж е уравновесен, конкретен, знае винаги какво иска. Няма никакъв проблем да изживява чувствата си – независимо дали са любов или омраза. Жените се доверяват на убедителността и опита му. Като партньор (и флирт) е за препоръчване.
запоменете "ВСЕКИ ЧОВЕК Е РАЗЛИЧЕН" никой неможе да определи другия какъв е , освен полът![]()
“Тъпчещият с крака” – стъпва с цял крак, като че ли е дюстабан. Поздравления, ако сте успели да хванете един такъв екземпляр на въдицата си. Този мъж е уравновесен, конкретен, знае винаги какво иска. Няма никакъв проблем да изживява чувствата си – независимо дали са любов или омраза. Жените се доверяват на убедителността и опита му. Като партньор (и флирт) е за препоръчване
“Пружиниращият” – лесно ще го познаете. Той върви леко пружинирайки и повдигайки тялото нагоре. Ще си помислите, че иска да направите впечатление, да бие на очи – всъщност истината е друга: той би се скрил с удоволствие. Иска да бъде оставен на спокойствие, отбягва контакта с околните, търси връзки без интимност и се страхува от чувства. Като колега е много добър, но като любовник е трудно да го имате под ръка.
Тези отговарят за мен .. и като чета горе долу е вярно по принцип пружинирам кат се лигавя иначе си вървя сериозно с тъпчещата стъпка но... аз имам и дюстабан такаче... ко праим ся ?![]()
Първоначално написано от Drogiranata_
Съгласен съм с теб, но това е малко относително.
1.Ако се връщама от тренировка, походката ще ми е една.
2.Ако закъснявам за влак/автобус - походката ми ще е друга.
3.Ако току що съм станал, походката ще ми е друга.
4.Ако току що са ме отрязали, пак... и те така![]()
п.п м/у другото, ако момчето се е престарало и момичетата си промянят походката, след секс :P![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
“Спъващият се” – залита малко, като върви. Иска да върви на направо, но се клати наляво и на дясно. Този мъж е в конфликт между фантазия и реалност. Той мечтае за свободни, не обвързващи любовни връзки, но по природа е срамежлив и несигурен, не се осмелява да заговори пръв жената на мечтите си. Жената, която успее да ме вдъхне смелост, за да преодолее колебанията си, ще почувства от негова страна вулканичен прилив.
Вярно