.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    то ти ми поясни каква е моята походка ама ше си замълча за да няма после "а x3eme пак се хвали" и тем подобни
    Супер темичка,ама тоя x3eme ще ме разбие вече....Да не умря циаганката дето те фалеше ?Тва точно ми прозвуча като въпроса в полицейската кръстословица "Кое е първото име на Тодор Живков?"

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    абе ти патка нямаш ли си да си играеш а само спамиш темите

абе ти патка нямаш ли си да си играеш а само спамиш темите
    Ти спамиш,аз просто отговарям и доуточнявам някои неща!!!

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    ето виждаш ли.. ти му говориш за запознанство, то пак си знае неговото.....
    Мъже ...
    закопа ме с това изказване
    ти по принцип си закопан

Има нещо вярно , щом жената го е проследила и измислила.

При мен отговаря на

“Тъпчещият с крака” – стъпва с цял крак, като че ли е дюстабан. Поздравления, ако сте успели да хванете един такъв екземпляр на въдицата си. Този мъж е уравновесен, конкретен, знае винаги какво иска. Няма никакъв проблем да изживява чувствата си – независимо дали са любов или омраза. Жените се доверяват на убедителността и опита му. Като партньор (и флирт) е за препоръчване.
    Доста набивам с крак но не е всичко точно както се описва ..

запоменете "ВСЕКИ ЧОВЕК Е РАЗЛИЧЕН" никой неможе да определи другия какъв е , освен полът

“Тъпчещият с крака” – стъпва с цял крак, като че ли е дюстабан. Поздравления, ако сте успели да хванете един такъв екземпляр на въдицата си. Този мъж е уравновесен, конкретен, знае винаги какво иска. Няма никакъв проблем да изживява чувствата си – независимо дали са любов или омраза. Жените се доверяват на убедителността и опита му. Като партньор (и флирт) е за препоръчване

“Пружиниращият” – лесно ще го познаете. Той върви леко пружинирайки и повдигайки тялото нагоре. Ще си помислите, че иска да направите впечатление, да бие на очи – всъщност истината е друга: той би се скрил с удоволствие. Иска да бъде оставен на спокойствие, отбягва контакта с околните, търси връзки без интимност и се страхува от чувства. Като колега е много добър, но като любовник е трудно да го имате под ръка.

Тези отговарят за мен .. и като чета горе долу е вярно по принцип пружинирам кат се лигавя иначе си вървя сериозно с тъпчещата стъпка но... аз имам и дюстабан такаче... ко праим ся ?
    Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Съгласен съм с теб, но това е малко относително.

1.Ако се връщама от тренировка, походката ще ми е една.
    2.Ако закъснявам за влак/автобус - походката ми ще е друга.
    3.Ако току що съм станал, походката ще ми е друга.
    4.Ако току що са ме отрязали, пак... и те така

п.п м/у другото, ако момчето се е престарало и момичетата си промянят походката, след секс :P
    ~ EviL DeViL ~

“Спъващият се” – залита малко, като върви. Иска да върви на направо, но се клати наляво и на дясно. Този мъж е в конфликт между фантазия и реалност. Той мечтае за свободни, не обвързващи любовни връзки, но по природа е срамежлив и несигурен, не се осмелява да заговори пръв жената на мечтите си. Жената, която успее да ме вдъхне смелост, за да преодолее колебанията си, ще почувства от негова страна вулканичен прилив.

Вярно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си