.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 126
    Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Външния вид има значение да,но повечето красавци или са надути прекалено много или са адски кухи.Разбира се ,че и аз първо гледам това да признавам си,но има ли смисъл да си с човек,чиято опаковка е Уау! ,а две думи на кръст неможе да си кажете,май не .За мен е напълно достатъчно едно момче просто да е добре поддържано,а не постоянно да се чуди дали косата му не се е развалила и т.н. Пък и честно казано аз не познавам момче,което хем да е адския красавец,хем да има нещо в главата,то май такива и няма де
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    Враца
    Ок, ходиш с гелосана коса и излизаш с надути мацки, разбрах.
    еlsy

Град
    Велико Търново
    може да се каже ,че е вярно това което казваш.Аз лично не бих тръгнала с човек дето вуни от километри на пот,зъбите му са жълти ,дъхът му лош,косата раздърпана...това не се нарича грозотия,а нехигиеничност.КАкто момчетата,така и момичетата трябва да сме спретнати,чистички и да правим добро впечатление на околните.
    И да ,и това е важно и външният вид,защото не можем да се влюбим в човек,който не сме видяли поне веднъж и все пак заедно с външния вид ,върви и душевната красота.
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Не можеш да поставяш всички под общ знаменател. Това, че ти си такъв, не означава, че и другите са такива. ; )
    99% от другите са такива няма какво да се лъжем нали го виждаме с очите си

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Според мен най-важно е излъчването....

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Извод: внимавай на колко високо се целиш. За мен външния вид едновременно е и важен и маловажен.
    АБСОЛЮТНО! Нещата винаги са доста двойнствени!

Вижте сега, предното гадже не беше най-големия красавец... Даже първия път като го видях си казах "Омммг..." .. Но се разбирахме невероятно добре. Имаше чуден характер, с него се чувствах неописуемо. И така израсна в очите ми. Изведнъж стана най-големия сладур за мен, повярвайте ми. Въобще не ме е*еше какво казваха приятелките ми. : ) Обожавах си го. Казвах му че е красив. Мислех че е красив!
    Отношението и нагласата могат много да променят очите на човека и тогава дори кривия нос ти се струва сладък, или пък щръкналите уши... или кривите зъбки. "Гледаш" по друг начин на човека, когато е станал част от теб. Преди да го познаваш може да си го намирал за грозноват, ама после...

НЯМА грозни хора. Не ми казвайте че преструвка, защото наистина е така! Много хора като съм ги виждала съм си казвала че изглеждат зле, но като ми уловят сърцето всичко тва остава на по-заден план...

Наистина тежките случаи могат да се видят в www.uglypeople.com, но тези хора са единици така или иначе. като цяло няма грозни хора и във всеки има нещо много красиво и чаровно.

Сега за важността на външния вид. Да, тъжно или не, трябва да има физическо привличане за да има любов. Някое много грозно и дебело момиче, като не хваща окото, никой няма да се наеме да опознае ангелската й душа. НО! и тук има момент на успокоение, защото
    1.изключително грозните хора както в оня сайт са малка бройка
    и
    2.хората имат различен праг за красота (и за грозота респективно). Например аз харесвам Ваньо - вижда ми се сладък и секси. Обаче претенциозната ми приятелка ме гледа изумено и ми вика "Ти да не полудя бе, тоя мяза на извънземно!" (реален случай, хахаха най-добрата ми приятелка мисли че имам ужасен вкус за момчета). Или обратната ситуация. Пешо трови Мария пред Галин: "Супер е гадна тая бе, пари да ми дават няма да я докосна", а Галин се чуди й вика "Кво пък й има? Според мен е сладка."
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    In Devil's Castle
    Недопустимо е в 21 век едно момиче на 17-18 год да отиде на училище без малко спирала
    еми..аз не си слагам спирала,защото не ми харесва.държа на естественото. и изобщо какво общо има примерно 'гела' с това дали един човек е симпатичен или не...

иначе по темата-> държа на външния вид ..аз просто като видя някого и не усетя ли нещо в 1вата секунда, няма да усетя нищо и в бъдеще. а в началото какво друго може да се види, освен външността. или сме ясновидци и знаем кой с какъв характер е
    someone else...

Мн ясно, че външния вид има значение, когато хвърлиш око на някой не си мислиш о той е толкова умен искам цяла нощ да си говорим за квантова физика! Става дума, че нещата трябва да са комплексни, никой не иска и посредствен неграмотен красавец.
    Любовта е сляпа, но надушва парите!

Цитирай Първоначално написано от Sensuality
    Пък и честно казано аз не познавам момче,което хем да е адския красавец,хем да има нещо в главата,то май такива и няма де
    Ако го харесваш за теб ще е хубав и ако "има нещо в главата" май достигнахме до извода, че ги има

Napylno sym syglasna s teb... Za sujalenie v dne6no vreme se gleda imenno vyn6niq vid a tova dali pone 6te moje6 da ob6tuva6 s toq 4ovek... ne e ot zna4enie i za tova ima tolkova razvodi na posledyk...

Голям фен Аватара на MissBianka

Re: Външен вид..

Цитирай Първоначално написано от bibo
    Защо по дяволите всички тука казват,че външния вид няма значение?!? ..Вероятно някои хора още живеят с приказките за Пепеляшка и конярчето,което се жени за принцеса накрая..Да,ама в реалния живот не става така..Тука външния вид е първото,което се гледа,да не кажа и последното..Или май бяха парите...И аз вече не знам.. ..И не знам защо по дяволите не съм видял хубаво момиче да е с убитак (освен ако няма пари), или някое симпатично и поддържано момче с някое посредствено момиче..Не знам вие на коя планета/галактика/измерение живеете ама поне при мен дето живея е така.. ..Така,че много ме дразни това че всички говорите за всякакви добродетели и "съветвате" хората,а всъщност вие не сте честни с другите и със себе си,защото всеки ден си повтаряте,че външния вид няма значение,но дълбоко в себе си знаете че,това не е така..Макар,че грозен е много силно понятие..За мен грозен е свързано с неподдържан..Недопустимо е в 21 век едно момиче на 17-18 год да отиде на училище без малко спирала или малко гланц или к'вото и да е няма значение,но да се вижда,че се е постарала в забързаното си ежедневие да отдели поне 5 минути за себе си... Или пък едно момче поне да се среши,да сложи малко лак/гел/пяна за коса и да си сложи някакъв дезодорант/парфюм..Е, в днешно време някои момчета се оливат няправо,но това е съвсем друга тема .. Така,че помислете си дали бихте харесали човек който не прави горепосочените неща и за бога мислете преди да пишете..И не забравяйте златното правило - "Ако не мога да кажа нещо умно,по-добре да си замълча".. ..Повечето хора имаме наика да критикуваме хората за грешките им и да се отвращаваме от други,без да си даваме сметка,че сме като тях..
    Абсолютно съм съгласна с теб! подръжката е изключително важно нещо! вярно е че има хора,които не са надарени с неизмерна естествена красота, никой не избира какъв да се роди,но все пак както каза bibo
    живеем в 21 век и всеки може да избира как да развива визията си.има много начини за приятен външен вид. всеки се чувства приятно когато общува с добре изглеждащи и със спретнат вид хора. разделението грозни и красиви не е съвсем правилно, по скоро има поддържани и неподдържани. просто не ми се вижда много естествено забравата на някои хора за неща като самобръсначка, дезодорант,рол-он, и още такива простички неща от бялата козметика,необходими и за двата пола. всеки би могъл да изглежда добре, просто трябва да го пожелае. Естествено Че Външния Вид Има Значение! просто не знам аз лично (или някой друг) как бих могла да имам интимни отношения с някой който не смята за необходимо да се грижи за себе си ..

и не знам защо често добрия външен вид се свързва с липсата на интелигентност...
    Поддръжката на визията не пречи на развитието на интелекта

Re: Външен вид..

Цитирай Първоначално написано от bibo
    Защо по дяволите всички тука казват,че външния вид няма значение?!? ..Вероятно някои хора още живеят с приказките за Пепеляшка и конярчето,което се жени за принцеса накрая..Да,ама в реалния живот не става така..Тука външния вид е първото,което се гледа,да не кажа и последното..Или май бяха парите...И аз вече не знам.. ..И не знам защо по дяволите не съм видял хубаво момиче да е с убитак (освен ако няма пари), или някое симпатично и поддържано момче с някое посредствено момиче..Не знам вие на коя планета/галактика/измерение живеете ама поне при мен дето живея е така.. ..Така,че много ме дразни това че всички говорите за всякакви добродетели и "съветвате" хората,а всъщност вие не сте честни с другите и със себе си,защото всеки ден си повтаряте,че външния вид няма значение,но дълбоко в себе си знаете че,това не е така..Макар,че грозен е много силно понятие..За мен грозен е свързано с неподдържан..Недопустимо е в 21 век едно момиче на 17-18 год да отиде на училище без малко спирала или малко гланц или к'вото и да е няма значение,но да се вижда,че се е постарала в забързаното си ежедневие да отдели поне 5 минути за себе си... Или пък едно момче поне да се среши,да сложи малко лак/гел/пяна за коса и да си сложи някакъв дезодорант/парфюм..Е, в днешно време някои момчета се оливат няправо,но това е съвсем друга тема .. Така,че помислете си дали бихте харесали човек който не прави горепосочените неща и за бога мислете преди да пишете..И не забравяйте златното правило - "Ако не мога да кажа нещо умно,по-добре да си замълча".. ..Повечето хора имаме наика да критикуваме хората за грешките им и да се отвращаваме от други,без да си даваме сметка,че сме като тях..

Нормално е тук, във форума хората да казват, че външният вид няма никакво значение, че по-важна е душевната красота. Защото това би трябвало да бъде така. Сега сме във виртуалното пространство, където човек може да си позволи да бъде такъв, какъвто му се иска , да се изкаже по някаква тема, така както той иска, а не както другите му налагат. В живота всички се опитваме (дори и да не го признаваме пред себе си) да бъдем такива, каквито не сме, само за да спечелим одобрението на околните. Подбираме си готини компании, хващаме си красиви гаджета, само и само да се докажем пред другите. Нормално е, тук, във форума, където никой не ни познава, никой не ни съди или оценява да си говорим това, което наистина ни се иска да е.
    Поне така смятам аз.

А иначе по темата, мнението ми е, че когато един човек е добър, когато се държи добре с другите, когато сам се харесва (цялостно, не говоря само за визията), той е възприеман и харесван и от другите. Всичко зависи от нашето себевъзприемане, според мен.
    Не мисля, че има грозни хора, неподдържани да, но грозни не. От нас зависи как ще изглеждаме в очите на другите Външният вид е важен, да, поради факта, че е отражение на вътрешното ни аз. Човек със самочувствие, поддържащ визията си, дори и да не е първия красавец, винаги ще направи впечатление, за разлика от някой природно красив, но страдащ от комплекси и и мразещ света и хората..
    Нали?!

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Цитирай Първоначално написано от thegirl
    Пък и честно казано аз не познавам момче,което хем да е адския красавец,хем да има нещо в главата,то май такива и няма де
    Ако го харесваш за теб ще е хубав и ако "има нещо в главата" май достигнахме до извода, че ги има
    То май така беше.
    "Никой не е съвършен,докато не се влюбиш в него."
    Суетата.Моят любим грях.

Цитирай Първоначално написано от thegirl
    То май така беше.
    "Никой не е съвършен,докато не се влюбиш в него."
    Могу ма кефиш мойту дите,ила при бай си Брадар да ти са пурадва малко,ко ша каиш ?

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Кфото и да си говорим външния вид седи на челната позиция.За всеки е така.Няя какво да се лъжем просто ... За някои обаче е важен не само той ама какво се крие във самия човек ... но тези хора са малко изключително малко и продължава да намаляват.Защо иначе щяха да са толкова харесвани "кварталните принцески" или по-скоро пикли и "Кварталните принцове" които по-скоро са по-зле и от пиклите?Защо иначе всяка втора щеше да се снима па бельо?Кфо ще видиш ти първо прелистите й или характера й?!?Ае моля ви се нали щяхте да харесате едно нормално момиче което няма снимки по прашки?!Съмнявам се ... За пореден път ще кажа ... Welcome! Тва може да си види само в БГ.Много хора сега ще кажат че едва ли не завиждам ... не не е така просто изказвам мнението си че не може всяка втора която е на 9 да е правила свирка на момче и всяка 4 на 12 да се е ебала.Не харесвам всичките тея напудрени какички по които се влачат 5-6 момчета чиито лиги текат по барбитата.И особено ме дразни тва да се хванат под ръцичка и да пустан поредното тъпо чалга парче.Е на такива ми се иска да им забия по един.Тва е!
    ИЗВОД:ВЪНШНИЯ ВИД Е НА ПЪРВО МЯСТО!!!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    оО виншния вид е от ОГРОМНО значение..!
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    Destanation unknown ((:
    Въпрос . Къде си видял, че някой някога казва, че външния вид няма абсолютно никакво значение ? Естествено , че има , но не чак толкова голямо , както каза AFT .
    - "Ако не мога да кажа нещо умно,по-добре да си замълча"..
    Сам си го каза ; )

Супер фен
    Недопустимо е в 21 век едно момиче на 17-18 год да отиде на училище без малко спирала
    Достигна върха на смехорията тук .... Аз допускам една недопустима грешка всеки ден Явявам се по един НЕеедопустим начин навън... плаша хората като не се мацота с разни неща по лицето... УЖАС... колко съм неподдържана!

Никой не казва,че не му пука изобщо за външността... никой не говори за хора,които не се къпят,миришат и някви такива работи,които говорите... Става въпрос,че някои от нас ги интересува на първо място какво има отвътре,а не дали има маркови дрехи,позлатен gsm,оскубани вежи,най-модйерната прическа,косата задължително да е еди какъв си цвят и т.н....сещате се..Всичко е защото сте си го навили на пръста
    Както ти казваш на нас да се осъзнаем и да не се лъжем,така и аз ще ти кажа ти да слезнеш на земята,защото в реалния живот никой не е 'като по филмите'
    И си е кофти за вас,че не умеете да виждате нещата по-друг начин освен този...
    А и за какво красиво и грозно говорим... за мен едно е красиво,за теб друго.

Външният вид е от голямо значение само за повърхностните хора. За мен,например,стотици пъти по-важно е момчето да е поддържано и да се грижи за себе си. Външният вид е голямото предимство за тези,които нямат с какво друго да парадират. Съжалявам,но е така. А тази глупост за спиралата въобще нямам намерение да я коментирам. Било недопустимо?! Ти ли ще кажеш кое е и кое не е недопустимо.

miss_asi мнението ти беше доста несвързано. Изглеждаш повърхностна...
    Тhe Hell is coming!

Greshish!Nikoga nqma da trugna s nqkoi samo zashtoto e krasavec!Ne,mersi.Za mene ima mnogo po-vajni neshta ot tva kak izglejda...Estestveno,che nqma da trugna i s nqkoi nepoddurjan...A inache sum zabelqzvala,che povecheto momcheta sa s men samo zaradi vunshen vid,i kogato me opoznaqt vse neshto ne im iznasq...

И защо, за да си личи, че едно момиче е поддържано трябва да има гланц и спирала? т.е грим. Не може ли просто "поддържането" да се изразява в това да се грижи за кожата на лицето, за косата си, за ноктите...???

външният вид е от значение,спор няма.Но ако ти стиска да опознаеш човека зад маската на външният вид мнението ти може да се промени.Е ясно е все пак че ако е някой който е супер миризлив не се къпе сресва и така нататък всички ще го отбягват, но пък и прекалената потдръжка не е най-важното...златната среда трябва да се търси.И никой не може да ме убеди че при първа среща някое момче би избрало момиче което не хваща погледа пред някоя която изглежда като слязла от подиума(при условие че не познава характерите на момичетата)...така че да...външният вид е важен, но всеки трябва да се стреми да се превърне в най-доброто което може, а когато стигне лимита си..еми тогава да компенсира с характер...

А, бе, Вие, добре ли сте, бе .Като не е важен, излизайте със свине, мазни, гадни, немити
    РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ИМА - КРАСОТАТА Е ВСИЧКО !
    Доре Йовков го е осъзнал - според разказите си, в които всички негови герои са неземно красиви и красотата, дори прощава, компенсира недостатъците им !!!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ето какво е моето отношение по въпроса.
    Не съм съгласна с изказаното от автора твърдение, че няма грозни хора. Ако е така, това означава, че няма и красиви. В природата има определен баланс и той се създава от участието на 2-те противоположности в дадено отношение...
    Таа, мисълта ми беше в това, че когато кажеш на някой човек, че е грозен ти го наскърбяваш.Той/Тя се демотивира да се грижи за себе си, губи желание да поддържа външния си вид, с една дума-Занемарява се.И това занемаряване е вследствие от чужди приказки.Човека губи необходимостта да се чувства привлакателен заради самия себе си, той/тя знае, че другите не биха го харесали, просто защото е грозното пате, нищо че се е постарало да бъде красиво, било то с добре направен грим, нова прическа или свежи дрехи.
    И да, външността е важна.За мен и за много други хора.Не ме е срам да си го призная, независимо от това дали ще ме приемете за посредствена или не, поне съм честна спрямо себе си и спрямо вас.
    Разбира се, не отричам възможността на този свят наистина да съществуват хора, способни да обичат човека до себе си, дори и той да не ги привлича, дори малко.Аз не мога.За мен е важен външния вид, важно е съдържанието, въобще човека като цяло.Според мен е нормално за тези години.Когато човек поотрасте и дойде време за брак, семейство и т.н. едва ли изборът му ще бъде повлиян от това дали бъдещата му жена/мъж има перфектното тяло.Сложно е...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен
    Виж, първо няма хубаво и грозно, всичко е въпрос на сравнение. Второ- няма лошо, ако някой мисли, че човек със спирала и лак за коса е по-красив от такъв без. Лошото в случая е, че повечето, в случая ти, въобще не се замислят. Взимам аргументите ти- живеем в 21 век, всички си слагат грим и ще ми се смеят, ако аз нямам, респективно излизам с такова момиче. Много по-удобно е да отделиш 5 минути и да си сложиш спирала, дотук нищо лошо. Все пак хората сме социални съществе, какво ми струва да си сложа спирала? Това не променя нищо. Отиваме по-натам- всички се напиват до повръщане, говорят с цинизми, изглеждат като маймуни и гледат като крави, дай и аз. По-лесно е, пести време и усилия и всички ще ме уважават. И постепенно се стига до- "Недопустимо е човек да не си слага гел за коса и пудра, да си остане някоя вечер в къщи и да прочете някоя книга, вместо да се напие и да си продъни главата с някоя чалга или каквото и да е друго". Пак повтарям, нищо лошо, ако предпочиташ гланц за устни или такива прически, или да се напиеш като прасе. Лошото е, че никога не се замислял, а живееш по инерция и на бас се хващам, че скоро няма да се опиташ да го проумееш. Истината е, че всички до известна степен сме роби на общественото мнение, само че някои го осъзнават, а други не. Жалко за тези, които никога няма да живеят истински.
    ПП За мен външният вид има значение във връзката между мъж и жена и то не толкова външният вид, колкото излъчването.
    Don't worry, be happy!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си