.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

До кога българина ще е тъпанар ?!

Стигам до извода , че ще се хвана да науча някой език и само да завърша 12ти клас се махам от тази мизерна държава може навсякъде да има такива нещо но тук са прекалено . Винаги съм се старала да бъда добра към другите и да не нарушавам спокойствието им . Не хвърлям боклука си по улиците дори фасовете ! Но днес се качих в претъпкан софийски автобус звънна ми телефона и вдигнах беше милото ми гадже второто хубаво нещо което се случи . Говорихме 2-3 мин като гледах да не викам за да не преча ! Но какво стана бях нападната от бабката , на която отстъпих място имайки на предвид , че имам проблем с бъбреците и умирам от болка . Тя каза как може да говоря от 30 мин по телефона никой не бил длъжен да ме слуша , а клошара , който седе пред нея (сигуна съм че незнае има билетчета за автобуса) изръси , че съм говорила толкова дълго защото тати ми плащал сметката ! От лятото работя изкарвал между 200- 400 лв. на месец на 16 съм и се занимавам с уеб дизайн и то работя по големи сайтове . След което за да не си навличам повече нападки затворих телефона и хората ме гледаха все едно съм направила най - големия грях на човечеството ! Въпроса е следния как аз мога да търпя това да седя права зарадите възрастните хора като имам много повече нужда да седна от тях и защо аз съм длъжна да търпя смърднята на клошаря а той не може да задържи 3 мин да си свърша разговора ?!?!?! И на всичкото отгоре ще ми казва каква съм като сигурно изкарвам на месец повече пари от него през целия му живот ! Писна ми от тази тъпа българска простотия ! Кога ще се научат да бъдат толерантни!?[/list]

Nikoga.... takiwa sa bylgarite i nqma da se promenqt skoro za jalost...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Dresden
    Еми в случая си попаднала на отрепки, които само гледат да обсъждат другите а не се виждат самите те в каква каша са затънали. Не им обръщай внимание, дръж се надменно, даже арогантно към такива хора, имай си самочувствие. А иначе, че българина си е простак по душа-еми има доста истина в това, манталитета ни за жалост е такъв- дай да мина метър първо, а ако не стане ще си платя, това е в общи линии манталитета на повечето. Но ти си млад човек, затова НЕ СЕ ДРЪЖ ТАКА. Точно ние младите можем да променим този манталитет ако положиме малко усилия .

Град
    Е там...

Re: До кога българина ще е тъпанар ?!

Цитирай Първоначално написано от djuki
    Стигам до извода , че ще се хвана да науча някой език и само да завърша 12ти клас се махам от тази мизерна държава може навсякъде да има такива нещо но тук са прекалено . Винаги съм се старала да бъда добра към другите и да не нарушавам спокойствието им . Не хвърлям боклука си по улиците дори фасовете ! Но днес се качих в претъпкан софийски автобус звънна ми телефона и вдигнах беше милото ми гадже второто хубаво нещо което се случи . Говорихме 2-3 мин като гледах да не викам за да не преча ! Но какво стана бях нападната от бабката , на която отстъпих място имайки на предвид , че имам проблем с бъбреците и умирам от болка . Тя каза как може да говоря от 30 мин по телефона никой не бил длъжен да ме слуша , а клошара , който седе пред нея (сигуна съм че незнае има билетчета за автобуса) изръси , че съм говорила толкова дълго защото тати ми плащал сметката ! От лятото работя изкарвал между 200- 400 лв. на месец на 16 съм и се занимавам с уеб дизайн и то работя по големи сайтове . След което за да не си навличам повече нападки затворих телефона и хората ме гледаха все едно съм направила най - големия грях на човечеството ! Въпроса е следния как аз мога да търпя това да седя права зарадите възрастните хора като имам много повече нужда да седна от тях и защо аз съм длъжна да търпя смърднята на клошаря а той не може да задържи 3 мин да си свърша разговора ?!?!?! И на всичкото отгоре ще ми казва каква съм като сигурно изкарвам на месец повече пари от него през целия му живот ! Писна ми от тази тъпа българска простотия ! Кога ще се научат да бъдат толерантни!?[/list]
    Българина НЕ Е тъпанар!!! Селянина Е ТЪПАНАР!!!
    Ще ти писне от това ест но в чужбина се приготви да не говориш на бг защото от 3-4 години аз Български не съм чул... Само селянски даже иам чустовото че съм извадил некъв диалект от идиотите тука

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Ами... само погледнете какво става... всички млади хора гледат да изчезнат от тук... вместо да обичаме родината си ния я мразим... и главните виновници за това са глупавите ни управници... ако целия народ се изсише пред парламента и свали правителството .... тогава може и да се пшравят нещата...

Супер фен Аватара на iPurple
    хаха защо пускаш темата 2 пъти?

по темата: Въпрос на манталитет. Няма да се променят в скоро време.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Супер фен Аватара на iPurple
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Ами... само погледнете какво става... всички млади хора гледат да изчезнат от тук... вместо да обичаме родината си ния я мразим... и главните виновници за това са глупавите ни управници... ако целия народ се изсише пред парламента и свали правителството .... тогава може и да се пшравят нещата...
    Хаха видя ли какво стана на протеста?? Вместо културно хората да се борят за правата си тия кво ли не мятаха идват ми с бутилки в ръка и налитат на всеки.. Еми съжалявам ама така нищо няма да постигнат. Само доказват кви диваци са.. Потресена съм.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от iPurple
    Хаха видя ли какво стана на протеста?? Вместо културно хората да се борят за правата си тия кво ли не мятаха идват ми с бутилки в ръка и налитат на всеки.. Еми съжалявам ама така нищо няма да постигнат. Само доказват кви диваци са.. Потресена съм.
    Ти какво очакваше да ги чакат с погача и мед ли? ... и за мен силата не е решение, но просто постъпката на полицайте ме издразни... ти как може да удряш момиче с палката бе? а кажи ми ? Де*Ба и полицайте... защо налагаха човека долу 3-ма полицай? и като видяха че камерата ги снима и дойдоха да бият и оператора... баси идиотите...

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    И аз най-много ги мразя такива по рейсовете. И аз направих така завърших 12-ти клас и се махнах. По спокойно и хубаво няма. Спокоен съм живея си в малко градче и всичко си е ОК. Няма такива хора по рейсовете няма и миризливи клошари. Бих казал, че България няма да се промени докато има хора като оня расист ДаркКисс.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
    И аз най-много ги мразя такива по рейсовете. И аз направих така завърших 12-ти клас и се махнах. По спокойно и хубаво няма. Спокоен съм живея си в малко градче и всичко си е ОК. Няма такива хора по рейсовете няма и миризливи клошари. Бих казал, че България няма да се промени докато има хора като оня расист ДаркКисс.
    Даже почна да ме нападаш и по др-те теми та то ЛС няма ли за тебе? Спести си жалките коментари защото за разлика от тебе аз съм с 3 паспорта и 3 езика и съм бил в повече от 40 държави. За разлика от тебе аз мога да говора за различните общности А ти какво??? В БГ цял живот гледа американските филми и вече много знаещ. Вече дори няма да си права труда да ти чета тъпите напатки...

БТВ като знаеш кое е най-добре за БГ защо не се помъчиш да направиш нещо по въпроса а гледаш с кой да се заядеш?

Едно голямо евала на авторката. Тази държава (ако може да се нарече така) е пълна скръб. Аз съм на 15 и мисля също като авторката, стана ли на 18 и чао БГ. Понеже свиря на китара и ще си направя група, а тука нямам никакъв шанс за реализация, само крадци и чалгари са на сцената, а не само това, всеки гледа как да те прецака, как да не даде пари заради себе си, абе пълна скръб. Малко останахме които мислим така на другите май не им пука

П.С. - с уеб дизайн на запад ще изкараш супер пари, тука няма никъв шанс.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    Даже почна да ме нападаш и по др-те теми та то ЛС няма ли за тебе? Спести си жалките коментари защото за разлика от тебе аз съм с 3 паспорта и 3 езика и съм бил в повече от 40 държави. За разлика от тебе аз мога да говора за различните общности А ти какво??? В БГ цял живот гледа американските филми и вече много знаещ. Вече дори няма да си права труда да ти чета тъпите напатки...
    Силно се надявам да е грешка на пръстите.

Че и аз знам 3 езика, без да броя българския, а съм на 14

Добре не те разбирам. След като толкова мразиш всичката чужбина какво правиш с 3 паспорта. Знаеш ли..в оная тема "You know you are bulgarian when you have to go out from Bulgaria and then you tell everybody, that is the best place for live" .. Нещо от сорта беше.. И ти си като тях май...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Силно се надявам да е грешка на пръстите.

Че и аз знам 3 езика, без да броя българския, а съм на 14

Добре не те разбирам. След като толкова мразиш всичката чужбина какво правиш с 3 паспорта. Знаеш ли..в оная тема "You know you are bulgarian when you have to go out from Bulgaria and then you tell everybody, that is the best place for live" .. Нещо от сорта беше.. И ти си като тях май...
    Знаеш 3 ма по 20 000 думи от 1 нали? че и по малко... а да не говориме че 100% имаш и акцент на всичките...
    За 3-те паспорта имам си ги и си се радвам
    и 3. Не казвам че чужбина е лошо място, казвам че не е толкова хубаво място както вие си го представяте от филмите. И най-вече Америка е края на света!!! Ако искаш да ме обедиш че като отидеш в др държава ще си 1 от тях.... Ако искаш да ми кажеш че като отидеш там ще говориш като тях, ще мислиш като тях, ще се развиваш като тях, няма да те дискриминират..... Всичко това е лъжа това е част от живота...

ПС: тая дето я написа тая тема е от 6 месеца в Канада и вече не иска да говори на Български.... после ми кажи какво да мисля за кретените отишли в др държави... от 30 000 БГ тука аз съм единствения който иска да говори на БГ!!!

Цитирай Първоначално написано от Downingtn
    Едно голямо евала на авторката. Тази държава (ако може да се нарече така) е пълна скръб. Аз съм на 15 и мисля също като авторката, стана ли на 18 и чао БГ. Понеже свиря на китара и ще си направя група, а тука нямам никакъв шанс за реализация, само крадци и чалгари са на сцената, а не само това, всеки гледа как да те прецака, как да не даде пари заради себе си, абе пълна скръб. Малко останахме които мислим така на другите май не им пука

П.С. - с уеб дизайн на запад ще изкараш супер пари, тука няма никъв шанс.
    Моме, наивна си, много наивна

НЯМА ЛЕСНО!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

1-во - момче съм ..
    2-ро знам че няма лесно, но в чужбина има кой да те оцени, доколкото тука само крадци и мошенници печелят, другите живеят като през 19-ти век.
    3-то не се хваля, но доста хора са ми казали че съм доста талантлив, и затова смятам че имам шанс да пробия Ако щеш вярвай, но ще направя всичко възможно да успея

Град
    Е там...
    1-во - момче съм ..
    2-ро знам че няма лесно, но в чужбина има кой да те оцени, доколкото тука само крадци и мошенници печелят, другите живеят като през 19-ти век.
    3-то не се хваля, но доста хора са ми казали че съм доста талантлив, и затова смятам че имам шанс да пробия Ако щеш вярвай, но ще направя всичко възможно да успея
    хахаха 2-рото нема дори какво да го чета то е смешно без опит няма кка да го знаеш но ще добавя че никога няма да те имат като 1 от тях и винаги ще те дискриминират и не ще те оценят а ще те тъпчат и ще работиш 10 пъти повече от пичовете от тая държава за 3 пъти по малко пари... и това е в най-добрия случай

3- на всеки така му казват се пак на мама дете-то кфо искаш да ти кажат че си идиот? по начина по който расъждаваш няма да стигнеш до никъде..

Абе по добре от родината си няма! Реализация.. бъдете сигурни, че и тук има реализация ама трябва да я търсите - тя няма да ви намери!Българина бил идиот- пф как може да праите такова обобщение?!? Няма такова нещо!Има в всяка нация и идиоти и свестни... сигурно няма нито един свестен българин.Аз пък си обичам страната, въпреки че е мизерия и т.н. и вие дето я плюете просто ...

1-во - момче съм ..
    хахаха 2-рото нема дори какво да го чета то е смешно без опит няма кка да го знаеш но ще добавя че никога няма да те имат като 1 от тях и винаги ще те дискриминират и не ще те оценят а ще те тъпчат и ще работиш 10 пъти повече от пичовете от тая държава за 3 пъти по малко пари... и това е в най-добрия случай

3- на всеки така му казват се пак на мама дете-то кфо искаш да ти кажат че си идиот? по начина по който расъждаваш няма да стигнеш до никъде..
    Пич не се заяждай, защото много добре знам, въпреки че нямам опит.
    И това че съм талантлив не ми го е казала майка ми, за 2 месеца успях да се науча и да влеза в музикално даскало, в което другите свириха поне година и майка ми ми се е смяла като съм и го казвал, ама като и извирих две сола и вика: О ти си бил много добър бе, и приятелите повечето са ми го казвали, така че недей да спамиш за глупости. Аз няма да тръгна така да се хваля.

Пък и то ще изчезват ли толкова много хора за на запад ако беше така както ти го измисляш, помисли малко. И никой няма да се държи с тебе като индианец, но ако ти се държиш така няма да те наричат цар...

Хаха, и между другото виждаш ли какви са повечето българи, веднага гледат да те прецакат... веднага се опита да ми кажеш че неставам, еми няма да ме пречупиш.

Както бях прочел в чужбина е за силни хора с ясни цели, знаещи какво искат !!

Град
    Е там...
    1-во - момче съм ..

Пич не се заяждай, защото много добре знам, въпреки че нямам опит.
    И това че съм талантлив не ми го е казала майка ми, за 2 месеца успях да се науча и да влеза в музикално даскало, в което другите свириха поне година и майка ми ми се е смяла като съм и го казвал, ама като и извирих две сола и вика: О ти си бил много добър бе, и приятелите повечето са ми го казвали, така че недей да спамиш за глупости. Аз няма да тръгна така да се хваля.

Пък и то ще изчезват ли толкова много хора за на запад ако беше така както ти го измисляш, помисли малко. И никой няма да се държи с тебе като индианец, но ако ти се държиш така няма да те наричат цар...

Хаха, и между другото виждаш ли какви са повечето българи, веднага гледат да те прецакат... веднага се опита да ми кажеш че неставам, еми няма да ме пречупиш.

Както бях прочел в чужбина е за силни хора с ясни цели, знаещи какво искат !!
    Забравяш 1 нещо
    Това че аз съм НА ЗАПАД а ти в БГ
    АЗ знам и на 2-те места как е
    А ТИ СИ МИСЛИШ ЧЕ ЗНАЕШ КАК Е САМО НА 1-ТО....

Цитирай Първоначално написано от iPurple
    Алеле относно протеста , както се забелязва в милата ни родина с мир нищо няма да стане . Много се говори малко се действа ( не казвам , че трябва да се избиеме ) .
    А сега и по по темата...Еми това ще е положението докато нестанеме народ , а не сбирщина недоволни хора , които не ги боли за другия .
    Трябва да се мисли за случващото се , затова се направи тоя протест ама като гледам няма много заинтересовани...

Еми, ти след като си на запад, ако ти се държиш с тях гадно и те така ще се държат много ясно.Пък и защо си на запад като казваш че тук трябва да се стои

Между другото пич, стига сме спорили за глупости. Вкрайна сметка който кадето иска там отива, защото един е живота мамка му бтв, ти в коя държава си.

Голям фен
    До кога българина ще е тъпанар ?!

Докато не се научи да слага пълен член на подлога.
    Докато не осъзнае, че навсякъде по света има хорат, които мрънкат в тролеите, престъпност, корупция, лошо отношение, завист.
    Докато не престане да генерализира по такъв особено детински начин- българите това, филипинките онова.
    Докато не престане да недоволства без да има ни най-малка представа за какаво точно протестира, какво може да предложи и как това ще промени нещо.
    Докато не разбере, че животът му е тук и сега, а не след 5 години в някоя утопична страна, че за почти всичко си е виновен само и единствено той, а не наркоманите, политиците или папата.
    С други думи за дълъг период от време.
    Don't worry, be happy!

Голям фен Аватара на daru6a1
    Балкански манталитет

Голям фен Аватара на daru6a1
    Хах интересен въпрос..Моето мнение е:Българина никога няма да се промени...България е един провал...Нищо няма да ни оправи..Простотията е пълна и ЗАВИНАГИ ще е така

Майка ти е провал ,че е родила такъв боклук кат теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си