- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- До кога българина ще е тъпанар ?!
българите имат капацитет,отделен въпрос е как го използват....
Абе, как само на такива като автора на темата се случват такива неща бе... На мен що не ми се случват такива неща, а? Някой ще ми каже това и онова- айде де. Не можете да си защитавате правата, ревете, оплаквате се само, а после другите ви виновни. Ами не- вие сте си виновни, че не си ги защитавате. Докато не се научим това да правим няма оправия.
И нека авторката на темата се замисли дали с нещо не е провокирала у някого такива реакции. Защото ако всичко, дори и хубавите неща, като например да отстъпиш на възрастен човек мястото си в автобуса го правиш с нацупена и намръщена физиономия или само за да докажеш, че се различаваш от останалите българи, които са "боклуци" и "простаци"- еми няма да убедиш никого, че си искрен. Ти си с нагласата, че днеска някой непременно ще те издразни, ще се заяде с теб и това неминуемо става. И се дразниш от всичко, реагираш остро и съответно такива са и реакциите спрямо теб- това е. Така че се съмнявам някой да се заяжда с теб без причина ако ти по някакъв начин не си му дал повод. Просто не става ей така, само щото аз съм много "различен" и затова... А ти си като всички останали всъщност. Всички сме изнервени, ядостани, чувстваме се без достатъчно самочувствие и увереност в силите си и се настройваме по най-глупавия начин един срещу друг, а не срещу тези, които са истинските виновници затова положение- всички знаем кои са те...
...хехехехе,ма ти на това ли се ядосваш?!извинявай нищо лично,но си личи че си на 16,не само по начина ти на говорене,но виждам кое ти прави ТОЛКОВА МНОГО впечатление...
Извинявай,
ти ако се дразниш на това,смятай че следващите 3 години (примерно) ще искаш да се самоубиеш вече....
Цялата работа е ,че не ВСИЧКИ!Българи сме : "простаци" "идиоти" "комплексари" и темподобни ,каквито ни нирачат!
Просто ние сме един ,ако мога така да се изразя "Сайрски" народ!
Малко от вас ще ме разберат...
Преди извесно време ,стана катастрофа пред нас,веднага слязох да видя какво става.Знаеш ли какво беше положението доло?!Имаше 2-ма блъснати на улицата,и двамата бяха в доста лошо положение,по тротоарите имаше около 30-40 човека, НО ! ! ! нито един не беше отишал да помогне.
И понеже аз също съм "сайраджия" ,съм държал главата на жената около 40 минути за да не изпадне в бесъзнание....
Да не говорим ,че линейките ги нямаше 40-50 мин,да не говорим ,че никой не му пукаше ,всички гледаха и обсъждаха...
Казвам ти това,защото ако се изнервяш за такива "малки" работи ,няма да ти бъде живота на ред ,от тук на татъка ...
![]()
![]()
![]()
Първо на 24 години съм![]()
Второ пишеш адски неграмотно![]()
Трето аз не съм "сайрджия" каквото и да означава това, че в интерес на истината такъв израз в Българския език няма...
После нито съм се отчаял от живота в България, нито някога ще го направя. Още по-малко да избягам от България и да ида да живея в чужбина. Това ще стане точно НИКОГА. Защото България си е България и аз няма да я заменя за никакви пари, за никакви бонбонки и близалки, за никакви скъпи вещи.
И накрая българите "сме" простаци и идоти... това може да го каже много комплексиран човек. Аз не съм простак и идиот, нито нищо подобно. Напротив- гордея се, че съм Българин. А тези българи, които познавам са на едно 90% културни, интелигентни и свястни хота. Ако твоите познати и приятели са простаци и цървули си е твой личен проблем с какви хора се имаш![]()
#kristo - ...мисля,че поста ми беше ,за този който е направил темата...не за теб
![]()
![]()
![]()
Това ,че пиша неграмотно е така,не си давам зор да пиша грамотно във интернет![]()
не знам защо никой не обърна внимание на това мнение, което между другото е най-вярното!Първоначално написано от Bubbly
Точно човека, който е постнал това реве, че другите мрънкаме и се оплакваме, а той е от най-големите мрънкачи-оплаквачи![]()
SofiaRegularCunt каза истината.Българина е свикнал всеки и всички да му са виновни.Вместо да се мрънка и да се бяга от родината ни,трябва да има повече хора,които имат преспективи за България,а не такива,с големи заплати и дембели,които се чудят как да си харчат паричките.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
То тъпотията си е нашенски манталитет,и едва ли ще се оправим някога,затова може би е по-добре човек да се маха от тук по-рано
То тъпотията си е нашенски манталитет,и едва ли ще се оправим някога,затова може би е по-добре човек да се маха от тук по-рано
Заради такива като теб простотията стана "нашенски" манталитет бе паляк. Айде бегай у чужбина, тука в България нямаш място!Първоначално написано от Belair
Ммм и какво те кара да мислиш така?Първоначално написано от kristo
![]()
Don't worry, be happy!
Не се учудвам всъщност...софийски автобус? След опследния ми престой в София си направих изводите...в този натоварен,мръсен,пренаселе н и доста с лоша атмосфера град е нормално хората да са изнервени. Градът е натоварващ *лично мнение*
Интересно защо си станала на бабичката?Тия пенсионери кога ще се научат, че в пиковия час нямат работа по рейсовете?!?!
Искам да кажа нещо относно мнението на NaughtyOne.Ще си навлека критики, но това слабо ме интересува в момента.Натоварен, мръсен и пренаселен град не го направиха кореняците софиянци !!! Колко са хората от провинцията, които се пишат големи софиянци, а ??Малко хора са виждали как се държи един възрастен човек, живял цял живот в София!Обаче сега всички, които не са от София започнаха с критиките за столицата.Била мръсна, имало задръствания, ПРЕНАСЕЛЕНА ?!!? Вие виждали ли сте ЛЮБИМИЯ НИ ГРАД по Коледа?!?!Няма по-красиво, по-чисто и по-приятно място за живеене!!!!!!Ще ви кажа защо-ЗАЩОТО ВСИЧКИ, КОИТО НЕ СА ОТ ТУК СА СЕ ИЗНЕСЛИ !!
Има и много умни хора, които не са от, но живеят в София, нека не се засягат, те не са виновни за нищо.Ама хайде всички останали да потърсят вината у себе си, какво ще кажете???
В момента нямам за цел да се изтъкна като голямата столичанка, просто адски много ме е яд на такива хора, които плюят по града, а дори не се замислят защо е така..
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...