- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тъпа България
Ти пък какво се връзваш?
И на мен ми се е случвало подобно нещо, с разликата, че разговорът ми продължи повече от 5 минути.Една баба такава гюрунтия вдигна все едно кой знае какво е станало...0-о-о
Едно 70-80 % процента от възрастните хора, тези над 70 години нямат социален живот, не общуват с никого.Като се качат в градския си мислят, че света е техен, че всеки трябва да им отстъпи място и да им влезне в положението.Това е нагло.Място отстъпвам на хора, които са ми симпатични, които не се държат високомерно, така все едно седящите сме им задължени...
И та, мисълта ми беше, да не се вкарваш в такива филми, заради едната случка.Принципно автори на подобни коментари са хора с развит комплекс за малоценост, такива, които не се чувстват полезни.
Тааа, да не ти пука.!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Тука си имаш работа, семейство, дом.. за къв ще бягаш в чужбина? Кво се връзваш на някви изперкали. Гледай си себе си и тва е... Ако знаеш колко пъти и на нас ни са се случвали такива работи. Ест няма да тръгнем да се самосъжаляваме.
П.С. Аз какво да кажа като всеки ден ме пушват с 69о и обикновено им връзва :/.
Не трябваше да им обръщаш внимание, даже трябваше да им отвърнеш и да си затворят плювалника. Много ме дразнят някои пенсионери, които се правят на супер нещастни и болни и че винаги те трябва да са център на вниманието.
Понякога ми иде да им кажа - ама бабо като не можеш да ходиш къде си тръгнала в другиа край на София на пазар?? И това на тези баби, които седят по транспорта и само охкат и пъшкат и разказват на целия трамвай колко им е зле..бабите, които само мрънкат ако кажеш и гък до тях. Но винаги ги поставям на място. Омръзнало ми е от тях.
Най-лесно е да избягаш от проблемите,но не тва е начинаОстани тук в България и се бори за това,което искаш.Трябват хора,които да дърпат напред,а не такива,които да бягат за най-малкото нещо
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
и какво в чужбина мислиш ли ,че ще тие по-добре.
Там да не растът пари по дърветата, всичко е розово и нема пенсионери.
Войни на Тангра
Така.. нека кажа как стоят нещата като ползвам транспорта в САЩ.
1.Поради факта че си на 16 никой абсолютно никой не може да ти каже нищо,не може да те докосва без твое разрешение и можеш да го дадеш под съд...това се нарича Sweet16.
2.В метрото и в рейсът не си длъжен да отстъпваш място на никого,тъй като всеки е заплатил една и съща стойност от 2$ за билет.
3.Почти 60% от хората в транспорта слушат своите iPod-и или Mp3 Player-и независимо на каква възраст са, за да не слушат обкръжащите ги около тях.
4.Гледането на хора в транспорта нарушава личното спокойствие и пространство на човека,за това всеки гледа в една точка напред.
Така,че незнам за другите страни в Европа или другите континенти,но тук човекът се цени и неговото право на лично пространство.Така,че ако ще емигрираш аз ти препоръчвам да се отправиш в тази дестинация,но не ти препоръчвам да се изнасяш от България,това ти сама трябва да решиш.Защото не "родината България е тъпа,а държавата,нейното управление и манталитета на хората"
Life's about struggling and overcoming your shortcomings
Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing
е ти си маса зле...
дайте да се махаме всички, щото некви пенсии са ни изнервили в градския транспорт...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Точно такива мрънкала като тебе като отидат в чужбина първи се връщат.
Напсувай бабката и клошаря и не се занимавай повече с тях. Научи се да се изправяш срещу това което те дразни а не да бягаш от него.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
вместо да говориш тука за толератност,вземи ти се научи на малко възпитание. на никой не му е било приятно да ти слуша лигавщините с гадженценцето в тоя градски транспорт,дето сме наблъскани и без тва гьз до гьз като скариди. разбирам да беше нещо важно, тогава щеше да имаш право да се сърдиш на жената, че ти е направила забележка. както и да е.
иначе хората са неблагодарници. няма какво да се направи. и на луната да се качиш, хората ще си останат неблагодарници и това е положението.
късмет и занапред се приготви за много по-кофти проблеми в живота.
оо боже мой,ти нищо не знаеш.Твоето е нищо,мене толкова пъти са ми се карали тъпи бабки,ама аз само им казвам"и аз вас тряа да ви слушам.Ако толкова не ви харесва,няма да ме слушате".Само дето съвсем наскоро си счупих крака(спуках по-точно).И понеже никой не можеше да ме вземе и да ме закара до Пирогов,трябваше с автобуса да ходя.Качих се аз в автобуса и подскачам на 1 крак,щото така ме болеше другия,че не е истина.И в автобуса някаква тъпканица само дето 1 човек ме видя,че не ми е добре крака и ми отстъпи място.Тогава една нагла бабичка идва при мене и ми каза"я стани,че ме болят краката".Аз се издразних,ама нали викам си ,че тя не знае жената и почнах да и обяснявам най-спокойно,про което реакцията беше"оффф кажи,че няма да станеш вместо да си измисляш оправдания".И оттам всички дето ме бяха видели,че не стъпвам почнаха да се карат с нея,така че общо взето само бабичките са зли![]()
Това не е оправдание.Първоначално написано от SiegHeil
Тя едва ли е с нещо виновна.
а иначе ходи,където искаш,щом тук не те устройва
т'ва е положението.
Като темата ви е елементарна и под нивото защо, мамка му, коментирате дейба кирливите ви недакърници. И не само тази тема, а всички, които ви се струват тъпи, но въпреки това пишете още по-тъпите си мнения, заради това, че човека отсреща е ядосан за нещо или защото не е от топ юзърс във форума..
Такам.. ами утре като ти мине и мислиш по-трезво надали ще разсъждаваш така, иначе и мен много често ме изнервят всякакви хора, но какво да се прави. Не съм тръгнала да се махам от България, но човек като теб, който още от сега обвинява държавата за това, че някой му диша от въздуха май наистина ще е по-добре да си опита гъзмета някъде навън. Като казваш, че ти се случва често - следващият път когато някое бабе ти се разяпа, разяпай се и ти и й кажи какво мислиш. Нищо няма да загубиш освен да ти олекне и другия път да не пускаш пак тема.
Махай се от България заради упреците на хората от автобуса по отношение на телефонен разговор...
![]()
Ами дори и днес смятам , че държавата ни е устроена по един много тъп начин ! Все пак да отидеш в друга държава поне ще е с една идея по чисто.
На въпроса защо не ползвам такси на ден ще ми трябват по около 20-30 лева в най - добрия случай все пак да не забравяме , че имам много задръствания !
С гаджето ми не се бяхме чували цял ден и случая беше такъв , че той имаше да каже нещо , НО не сме се лигавили по телефона!
Когато аз не искам да слушам някой си вадя слушалките и слушам музика не му вдигам скандал ! Не съм се заяждала защото слизах на следващата спирка и някакси не ме интересуваше какво ще стане с тия хора !
Пуснах темата не защото се чувствам малоценна , че рева за това че съм си развалила лака или нещо подобно , а защото ми писна да търпя бабички , които смятат че нашето поколение е супер невъзпитано , хора които не могат да се съозбразяват с нищо ! Тъпо е всеки да седи да се оплаква и нищо да не прави по въпроса . Днес бях очарована от вонята на пикня в тролей 1ца а все пак съм дала 1лев за да се возя в него . Държавата ни е ужасна пълна със задръствания , мръсотия и тъпанари . Каквото и да е 100% дори в САЩ да отида ще е по- добре !
Майка ти е тъпа!!!Първоначално написано от djuki
Разберете, не е там въпроса конкретната ситуация с автобуса. Просто цялата работа е такава.
Много са тия, дето се чудят как да те працакат, да те изкоментират злобливо, да се заядат с теб. Много са тези, които само се чудят какъв повод да си намерят. Яд ги е, че ти имаш нещо, което те нямат или правиш нещо, което те не могат. В България е пълно със завист и един вид омраза между хората. Ето за това става въпрос.
^Държавата те озлобява. Съгласна съм. И все пак това не е повод да се разплачкаш и да си събереш куфарите, а си е точно повод, който да те подтикне към желание да промениш нещо![]()
Преди когато бяха спряли стамболийски, пътувам аз сутринта в метрото от сливница до сердика, да е било 8 часа ±15-20 мин и за ради ремонта, както си гъчканица по-принцип става още по-населено. и до мене 2 баби. и сега 1-та, качи се на люлин, разправя как отивала до центъра от там хващала 5цата и от някъде купувала със 1-2 стотинки по-евтин хляб всравнение с тоя от другите магазини и най-хубавото било че бил 50 грама повече от другия. Никой не казва че нямат право да пътуват пенсионерите ама защо в пиков час. да вярно е че искат да се блъскат в хората за да се чувстват обичани ама това е прекалено, дали им за 5-6 карта за целия градски транспорт и дай са да ходим от люлин до другият край на софия да се разходим в час пик.
По-темата : Те незнаят какво е да се държат с тях като с ХОРА и нз как да реагират затова те нападат. Помисли за варианта да си купиш скутер
това е най-бързото средство за придвижване из столицата![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Няма оправия.Такъв ни е манталитета,народа ни е озлобен.Всеки гледа в паницата на другия.
Единственото решение е да не обръщаш внимание и да си гледаш само и единствено себе си и хората за които ти пука,другите да вървят на майната си!
но един човек не оправя цяла държава, когато повечето хора са с такова мислене не можеш да направиш много !Първоначално написано от ZZZA
И на мене ми се случва ама аз не си играя да ставам просто тъй като зная,че няма да получа и едно благодаря предпочитам да си седя и да ме гледат на кръв вместо да се бутам с хората.Оправия няма просто си седиш гледаш в една точка тъпо (ако имаш слушалки си ги слагаш) и не те грее за тях.
Йога и мъдрост
То ако всеки има като твойто мислене естествено,че държавата ще е скапана, а хората озлобени. Ти за себе си си оправи манталитета.. така може и случайно да заразиш хората около теб. Всяко нещо започва от малкото. Докато мрънкаш и бягаш, вместо да промениш нещо (себе си), нещата няма да се променят.Първоначално написано от djuki
Madness is genius.
'що не им тегли една звучна българска майна? )
понякога съжалявам, че не използвам вече услугите на СКГТ, голям купон пада ..