.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Подутия корем ......активия,решение или не ????

Приятели, имам чест проблем с подуването на корема .... Случвами се сутрин като стана и след 1,2 часа корема ми се подува ...нз дали е точно подуване,чувствам някаква тежест, а не съм закусвала .. Не се храня т.е. тъпча за да е от това, нз нямам никакво обяснение ... И няколко пъти се замислям дали да си взема Активия, но съм изчела много положителни и отрицателни отговори .... Незнам какво да правя Моля, споделете вашето мнение ...Извинявам се, ако темата се повтаря !!!

1. всяка сутрин трябва да закусиш.. може да е нещо малко, но трябва да закусиш
    вероятно е това да е причина
    2. решението е коремни преси - поне по 20 на ден
    пробвай и с активия де, нищо не губиш
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Благодаря за съветите, но закусвала съм и след известно време пак става така ..Там е работата,че се получава по всяко време през деня, слава богу не е всеки ден ..... но това за коремните ще го изпробвам

И аз съм така. Постоянно бях с поддут корем и ми беше мн тежко, започнах всеки ден да закусвам Активия, но като я спра пак става така. Помага, но и коремните преси са решение

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Най-доброто решение е редовния спорт.Подобрява метаболизма осезаемо

Благодаря, определено спорта ще започна да го практикувам А каква Активия ще ми препоръчате, тъй като аз бях опитвала натуралната , но вкусаи не ми допадна ...

hottie
    Guest
    Аз съм много доволна от Активия и то тази с мюсли. А когато ми писне закусвам мляко с мюсли. Ако хапваш това редовно и ядеш здравословно и пиеш много вода, няма да имаш проблеми.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ами аз най-харесвам с горските плодове,но въпрос на вкус....Аз съм опитвала само няколко вкуса,иначе ето сайта:

http://www.aktivia.bg/?page=products
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Благодаряя, определено ще ги опитам

На мен най-много ми помагат упражненията при подут корем. От храните много добре ми действат печена тиква, ябълки....Активиата не е чак толкова ефективна при мен.

Яж Активия в продължение на две седмици и ще се почувстваш по добре!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Активия
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Благодаря за съветите

На мен лично лекар ми я препоръча и каза, че наистина има някаква жива съставка (тъй де, аз така разбрах, бог знае човекът какво точно е казал), но подчерта, че натурналата е най-добре. Аз обаче си ядях с плодове.

Град
    Brooklyn,New York
    Не препоръчвам да правиш коремни преси всеки ден,поради една причина ,че мускула няма да има време да се възстанови след натоварването така ,че ако не си даваш почивка от 24-48 часа на мускулите, хем ще те боли корема от мускулната треска хем ще ти е подут корема.Препоръчвам да ги правиш 2 пъти седмично ти си избери кои дни.И 2рото нещо което препоръчвам е да бягаш поне по 20 - 30 мин. на ден Успех и дано корема ти се оправи.
    Life's about struggling and overcoming your shortcomings
    Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
    Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing

Аз когато имах същия проблем с корема бях при 2ма лекари, казаха ми че е от някои храни и да ги изключа от менюто си. Но аз не се съобразявах много с това. Ако Активията и упражненията не помогнат се консултирай с лекар. Също така не яж по-късно от 19ч

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    50 гр. ракийка + шопска салатка = неподут корем

...БЛАГОДАРЯ ВИ за съветите .....

Вече наистина нямам проблем Доволна съм от АКТИВИЯ Благодаря ви !!!
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Ами спрете да пиете газирано и да ядете някви лайна и ще имате плосък корем!

Повече от фен Аватара на Dian4ety
    Цитирай Първоначално написано от (S) AINT
    Ами спрете да пиете газирано и да ядете някви лайна и ще имате плосък корем!
    +за закуска мляко с мюсли- здравословно, диетично и вкусноо

Град
    Инкогнито
    Абе 1 чаша топла вода с мед

Мерси,мерси ще пробвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си