.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 97
    Цитирай Първоначално написано от TooLittelTooLate
    Всичко ли е пари?! А чувствата къде са?!....
    mi lesno... nqma takiva...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

ттццтцтцтц

Отиваш у Флирт в Меден Рудник и питаш бармана за Жоро Педала,той ще ти даде визитката му.Звъниш на Жоро и той ще ти каже какви свободни места има,може да си компаньонка или да те изкара зад граница на магистралите в Испания и Италия.Ще си докарваш по 2-3 хиляди евро без проблем,ако ти е яка дупарата няма да видиш много зор.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sexbomb
    Цитирай Първоначално написано от adrenal1n
    пик? Ходи в казината повече, там се събират богати чичковци
    Няма проблем, ама дай скайп, де
    И сега, ако той е богат, се уреди
    nicolepcd

Цитирай Първоначално написано от chessplayer
    Отиваш у Флирт в Меден Рудник и питаш бармана за Жоро Педала,той ще ти даде визитката му.Звъниш на Жоро и той ще ти каже какви свободни места има,може да си компаньонка или да те изкара зад граница на магистралите в Испания и Италия.Ще си докарваш по 2-3 хиляди евро без проблем,ако ти е яка дупарата няма да видиш много зор.
    xaxaxa, добре 2-3 за какъв период

Парата прави играта хора с пари мойш си земеш и коли къщи жени и както някой хора казват че неможе здраве може щото не дай боже някой са разболее лошо ку нямаш пара за са лекуваш по-бързо загиваш и щастие може с парите излизаш праскаш пари купонясваш ебеш пазариш а кат нямаш пари ето го нещастието немой са вредиш при другите и сичко те отбягва .... нема сеху дрешки тва онова

Град
    София
    ако говориш сериозно мога да ти кажа, че нямаш шанс. Милиони са причините, ама сега ме мързи да изброявам.. Всъщност ти на колко си ?

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond

Боже , колко мъка има по този свят ..
    +1

Няма чувства всичко е пари Жените в днешно време са такива к*урви.На мен ми е писнало на 18 съм и до сега една свестна не съм намерил само парите ми гледат.

Град
    Страстно село. :D
    Цитирай Първоначално написано от lud1990
    Няма чувства всичко е пари Жените в днешно време са такива к*урви.На мен ми е писнало на 18 съм и до сега една свестна не съм намерил само парите ми гледат.

Пари ли имаш?

По темата късмет мила, стига да го срещнеш, амааааааа повечето богаташи вече са на оня свят.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Ако не си крокодил в лицето и имаш хубави цици те зимам
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Ако не си крокодил в лицето и имаш хубави цици те зимам

Tи глупава ли си или на такава се правиш?!Младо момиче си,за Бога.Предпочиташ да си изгубиш младините с някой дърт Чичко паричко?Вместо да си намериш някое момче,което да бъде до тебе и да те обича.Голяма си материалистка.И самочувстивие не ти липсва.

Цитирай Първоначално написано от galenata
    Tи глупава ли си или на такава се правиш?!Младо момиче си,за Бога.Предпочиташ да си изгубиш младините с някой дърт Чичко паричко?Вместо да си намериш някое момче,което да бъде до тебе и да те обича.Голяма си материалистка.И самочувстивие не ти липсва.
    А, бе, ти добре ли си, бе - нещо, май -ахааа ... Казах, че имам цели - ще уча в СУ пРаво, скъпа ..
    И, да самочувствие, но с покритие

А, бе, ти добре ли си, бе - нещо, май -ахааа ... Казах, че имам цели - ще уча в СУ пРаво, скъпа ..
    Aз съм си много добре,за разлика от някои други ;] Тва,че ще учиш право нищо не означава.Говоря ти за други цели.Може и с покритие да е,само да не се окаже,че само ти си мислиш така.Аз може да съм скъпа,но ти май си евтина

Град
    Destanation unknown ((:
    http://www.vbox7.com/play:f76dd362

Кво толкова се надуваш ? Погледни се отстрани и виж колко струваш !! Заслушай се в текста ... : ))

Пази Боже Сляпо да Прогледа! Защо вече всичко е Пари Пари и ПАК ПАРИ!!!!?????? Къде е Любовта, къде се Чувствата?

Град
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Пази Боже Сляпо да Прогледа! Защо вече всичко е Пари Пари и ПАК ПАРИ!!!!?????? Къде е Любовта, къде се Чувствата?
    След като парите и секса управляват света така ще е. Не е като едно време, романтични филмчета и любов.

Aз съм си много добре,за разлика от някои други ;] Тва,че ще учиш право нищо не означава.Говоря ти за други цели.Може и с покритие да е,само да не се окаже,че само ти си мислиш така.Аз може да съм скъпа,но ти май си евтина

Към авторката - ти като искаш може да учиш право, ама колкото си искаш - това обаче не означава, че си МНОГО УМНА!

Цитирай Първоначално написано от acdcfenka
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    След като парите и секса управляват света така ще е. Не е като едно време, романтични филмчета и любов.
    Жалко, че не е като едно време....

lol

ne sa vajni samo parite...trqbva da ima i chyvstva
    its me bitches.. ;]

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: lol

Цитирай Първоначално написано от holyshade
    Така е, но авторката не мисли така

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3

Re: lol

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Цитирай Първоначално написано от holyshade
    Така е, но авторката не мисли така
    И май не само авторката, а още доста хора...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Очаровай го с правопис. Със сигурност ти е в краката.
    You are broken, I can fix you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си